Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona....

zakochałam się w dużo młodszym mężczyżnie

Polecane posty

widziałam w swoim życiu mnóstwo sytuacji, które opisane na forum odebrane by były jako prowo ike, nie chodzi przeciez o sam fakt tylko sposob pisania o tym i spojnosc

"mąż zawsze mnie wspiera i żal mi go. był wielokrotnie powaznie zraniony. a historia z prostytutkami nie wynikała z jego chęci zranienia mnie...raczej z jego nieporadnosci w tym względzie... a cudowny kochanek, naprawdę wyjatkowy pod kazdym względem... w końcu zauważy moje jeszcze atrakcyjne, ale w końcu, stażejace się cialo.... " hahah 9/10

znam pewną parę,tylko to kobieta jest tyle młodsza od faceta w hollywood jest taki par pare cudze chwalicie swego nie znacie w naszym "hollywood" też by się sporo tego znalazło

podejrzewasz, że to o nim autorka pisze??

tego nie wiemy ale tak sie pluje ...ze wszystko mozliwe:-P a tak serio...poprostu jestem ciekawa ilu letni facet kryje sie pod takimi wypowiedziami

Gość zagubiona....
do autorki anonimowo - to prawda, że mój mąż biedny nie jest, ale ja tez radzę sobie ...jestem projektantką, stylistka i malarka... nie mniej boję sie porzucić wszystko- nawet znajomych, bliskich, rodzinę...nie wybacza mi łatwo... i rzucić się na głęboką wodę...!!!!! w tym wieku...??????? boję się zwyczajnie, ale boję się też go stracić!!!!!!!!! jest naprawdę wyjątkowy!!!!

Gość zagubiona....
dojrzałe...oczywiście. uwielbiam mojego młodego kochanka!!! ma w sobie mądrość, dojrzałość i wrażliwość...jest dowcipny, bystry i fantastycznie wychowany... ale ... skończy to się tak, że wszyscy będą nieszczęśliwi... mam dorosłą córkę...hmm?

ale ... skończy to się tak, że wszyscy będą nieszczęśliwi... a teraz wszyscy emanują szczęściem prawdziwa euforia! pewnie nawet dziwkom twojego męża te stan się udziela:)

Gość zagubiona....
no tak. te kropki. to chyba wyraz mojego braku zdecydowania. powiedziałby pewnie grafolog. ha,ha! i dalej nic nie wiem!

to wyslij corke do kochanka, mezowi zamow cycata niunie, a sama stworz epokowe dzielo inspirowane tymi przezyciami

zawsze szczery-nawet jeśli to prowo to można o tym pogadać od tak....????

planujecie rozwód? w ktorym odcinku?" - to docinek w ktorym jose armando podaje consueli kawe zaparzoną w poprzednim sezonie

to są takie seriale ,ze nikt nie oglada, a wszyscy wiedzą dokładnie co było...

pogadałabym ,ale autorka poszła chyba, a ja wpracy jestem i czas wolny końca dobiega

Gość dojrzałakobieta 1234
Zagubiona dlaczego wszyscy maja byc nieszczęśliwi? Strasznie pesymistycZnie patrzysz na życie. Skoro on kocha ciebie to akceptuje to jak wyglądasz. Są mężczyxni którym właśnie podoba sie dojrzałe ciało. Rozstanie zawsze może byc tez z równolatkiem. Lepiej byc kilka lat szczęśliwym niż nigdy nie zaznać szczęścia a z mężem przeciez szczęśliwa nie jesteś. W dodatku piszesz że masz zawód i jesteś samowystarczalna finansowo - to co cie trzyma przy mężu? Jesli tylko twój nowu wybranek ma normalna pracę i nie będziesz "dokładać" do tego związku to ja bym sie chwili nie wahała.

do dopij kawe i biegiem na kase na twoje nieszczęscie Ja nie z tych....

Gość zagubiona....
zadajecie pytania, na które próbuję znależc odpowiedż. właśnie dlatego tu się znalazłam. nie wiem co z rozwodem? nie wiem co robić?

Gość sami popaprańcy
sa tutaj, boszszsz, nie moge