Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona....

zakochałam się w dużo młodszym mężczyżnie

Polecane posty

Gość zagubiona....

jestem od 10ciu lat mężatką, wyszłam za mąż po raz drugi bardzo pózno. Okazało się ze mój mąż sypia z prostytutkami, i nie jest mną zainteresowany w tej sferze...więc, co wydaje mi się naturalne, przestaliśmy ze sobą sypiać...taki stan trwa od 6ciu lat...10 miesięcy temu poznałam młodego, pięknego, inteligentnego, pełnego uroku, mężczyznę...marzenie wszystkich kobiet...jest nam ze sobą cudownie!!! ale różnica wieku jest tak wielka, że nasz związek graniczy z szaleństwem...z jednej strony marzę o nim codziennie, z drugiej wiem, że nie ma dla nas przyszłości, pomimo tego, że on mnie przekonuje do tego codziennie....nie mam prawa go unieszczęśliwiać i wiem, że powinnam odejść, ale z drugiej strony nie mogę już wyobrazić sobie życia bez niego...jest moją drugą połówką, choć ironią losu, przesuniętą w czasie o dwie dekady... POWIEDZCIE CO ROBIĆ..???

Gość zagubiona....
skąd ten sarkazm...?

Gość zagubiona....
co chciałbyś jeszcze wiedzieć?

Gość oooooooooookoooo
zs co dziwnego w tym, ze jak tylko dowiedziala sie o prostytutkach przestala sypiac z mezem? czy on jest jeszcze studentem? wiesz ze z jednej strony on mogl sie naprawde zakochac, z drugiej, moze to zauroczenie starsza kobieta i z czasem widzac ta roznice miedzy Wami sam chcialby odejsc. Teraz mu imponujesz ale czy znasz jego znajomych, rodzine? czy to tylko związek na seks?

zs co dziwnego w tym, ze jak tylko dowiedziala sie o prostytutkach przestala sypiac z mezem nie tyle dziwnego co rozsmieszyl mnie zwrot - co wydaje sie naturalne naturalne to wydaje sie wywalenie meza z domu :-)

Osobiscie nie wierzę w związki z wielką rożnicą wieku ,a juz szczególnie gdy to facet jest sporo młodszy od kobiety.

Gość a ile ta rożnica wynosi

Gość zagubiona....
nie, ma 27 lat i fantastyczną osobowość... myślisz, że poddac sie fali i cieszyć się chwila...?

Gość dojrzałakobieta 12345
Po pierwsze - dlaczego jestes nadal ze swoim mężem? dla kasy? bo przeciez ten związek jest juz dawno "martwy". Po 2 nie napisałaś ile lat ten facet jest młodszy i w jakim wieku jesteście. jesli ponad 20 lat różnicy to faktycznie trochę duzo ale najważniejsze że chcecie byc razem. Z tego co piszesz to nie jest to przelotny romans więc w czym problem? ja sama tez jestem 14 lat starsza od 2 męża i uważam taką różnicę za idealną.

cieszyć się chwilą można,pewnie, ale na dłuzszy czas-wątpię w to.

27 lat to juz nie gówniaż. ile ty masz? bo może naprawdę przesadzasz

naturalnie to mi sie slaobo robi jak to czytam... jezeli to nie jest prowo to wybacz ale moj umysl tego nie ogarnia: "Okazało się ze mój mąż sypia z prostytutkami, i nie jest mną zainteresowany w tej sferze...więc, co wydaje mi się naturalne, przestaliśmy ze sobą sypiać...taki stan trwa od 6ciu lat" ?!

Gość zagubiona....
mąż był całe życie samotnikiem, jjestem jego pierwszą żoną...myślę, że musiał sobie jakoś radzić przez te wszystkie lata z sexualnym napięciem i uzaleznił sie od prostytutek...poza tym jest miłym cieplym i ''uwierzcie mi'' kochającym facetem.

"ja sama tez jestem 14 lat starsza od 2 męża i uważam taką różnicę za idealną." - biorac pod uwage statystyki umieralnosci to na pewno

Gość nowa jaaaa
nie napisałaś najważniejszego ile lat jest ta różnica? z twoich słów wynika jakby była monstrualna ze 30 lat!

" zagubiona.... mąż był całe życie samotnikiem, jjestem jego pierwszą żoną...myślę, że musiał sobie jakoś radzić przez te wszystkie lata z sexualnym napięciem i uzaleznił sie od prostytutek...poza tym jest miłym cieplym i ''uwierzcie mi'' kochającym facetem." hahaha - wierze

czias - no chociażby :P Co ma za znaczenie że on późno sie ożenił ze zdradą z prostytutkami? Ile masz lat?

zawsze szczery-nie wszyscy jeszcze obliczyli różnice wieku....potrzeba czasu:)

Gość odp.....
Napisz cos więcej. Zdradziłaś męża z nim. Czy on mysli o tobie powaznie. jesli tak to warto zaryzykować. coraz częściej sa stałe zwoiązki że kobieta jest sporo starsza. teraz kobiety potrafia byc bardzo atrakcyjne i podobaj ą się młodszym facetom.

Gość zagubiona....
mam 49 lat...i pomimo tego że nie jestem ''zwykła starsza panią'' , zdaję sobie sprawę z tego szaleństwa!!!! 22 lata to róznica nie do przeskoczenia!!! ale jednak stało sie .. i obydwoje jesteśmy bardzo mocno zaangażowani...