Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanjaaaa

nie za dobre poczatki wspołżycia

Polecane posty

Gość Tanjaaaa

Pisze tutaj bo na innych sa same zj*y. Od niedawna zaczełam wspolzyc ze swoim facetem i jestem zaniepokojona, a on tym bardziej, bo jego" maly" traci ochote zazwyczaj jk zalozy prezerwatywe- uzywalismy juz roznych, a jak juz wejdzie to szybko konczy i potem przeprasza ze tak wyszlo. Wiem ze chce i zawsze jest napalony a potem cos idzie nie tak. ktos tak mial?

Niech twój facet założy prezerwatywę i poćwiczy masturbując się w niej. Z kolei jeżeli chodzi o seks, to zrób mu najpierw kilka razy loda w prezerwatywie, tak żeby nabrał pewności siebie. A później spróbujcie ponownie uprawiać seks klasyczny.

Mój mąż też tak ma. Ale w jego przypadku to jest jakieś psychiczne obrzydzenie do prezerwatyw. Ja też za gumkami nie przepadam, więc stosowaliśmy tabletki anty.

Skoro to są Wasze początki to nie ma się co dziwić że szybko kończy,po prostu się chłopak stresuje.po pewnym czasie może mu przejdzie,ale nie gwarantuję bo mój tak miał i mu nie przeszło

Gość Tanjaaaa
Myslicie ze tablety zalatwia sprawe, kurcze a chcialam ich uniknac, ale moze lepiej sprobowac;/ Tylko tyle ze mu moze nie zmieknie, ale jestem w szoku ze tak szybko konczy. Wczesniej nigdy nie mialam takich sytuacji. Widze ze mu glupio i nie wiem jak mu pomoc

Gość kolyndara
na początku tak jest ;) mój też tak miał a potem już stosunki były długie ;) praktyka czyni mistrza ;]

Gość Tanjaaaa
Dzieki, uspokoilas mnie... ale i tak to dla mnie dziwne. Rozumiem jakby dopiero zaczynal ale juz mamy po 30 lat i to nie jego poczatki;) nie wiem czy to przeze mnie, czym to spowodowane?

Gość Tanjaaaa
wiem ze macie inne tematy jak plodnosc, dzieci itp ale moze mialayscie tez takie doswiadczenia i cos poradzicie bo dziwnie sie z tym czuje i mam obawy przed kolejnym wspolzyciem, bo mu znowu zmieknie. ciezka sprawa:(

Gość kolyndara
a długo ze sobą jesteście?

Gość Tanjaaaa
ponad 4 mies, ale kochalismy sie dopiero kilka razy

Gość kolyndara
nom ja zaczęłam ze swoim współżyć też po jakiś 3-4 miesiącach i też na początku szybko kończył. Nauczył się powstrzymywać i z biegiem czasu wszystko się zmieniło teraz jest ok i kochamy się długo ;)

Gość Tanjaaaa
no to dobrze, czekam w taki razie az sie wycwiczy;) Tyle jeszcze co z tym jego malym ktory w miedzy czasie traci wigor:) ach oni to maja problemy..;)

Gość kolyndara
wielu facetów ma takie problemy ;p a niby tacy macho xd

Gość Tanjaaaa
Możliwe... ale żeby mlody facet, nie za mlody, nie stary zeby wiagre potrzebował? Po ilus probach przeciez to przestaje byc smieszne.

Gość podniecasz go bardzo
i to dlatego , seryjnie. ''Przywyknie'' do seksu z tobą to będzie dłużej

Gość kolyndara
ale on nie ma problemu ze wzwodem tylko za szybko kończy tak?

Gość Tanjaaaa
no wlasnie dziwnie bo jest nakrecony, potem mu slabnie i nie moze wejsc i czasem mimo prob konczy sie wlasnie na tym, czyli na niczym:) A czasem jak juz wejdzie- wow:) to zaraz jest po sprawie.. masakra:)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
cześć! moj chlopak ma 22lata dopiero i na początku wspolzycia bylo ok ale pozniej przy zakladaniu prezerwatywy mu tak jak mowisz więdnął :(nie wiem czym to jest spowodowane bo gdyby mial uczulenie to ukazało by sie na poczatku a nie po kilku miesiach wspolzycia :(

Gość Tanjaaaa
no to tez macie niezle;/ z tym więdnięciem malego to jeszcze sobie tlumacze ze moze sie rozprasza przy zakladaniu, mimo ze potem probuje go znowu nakrecic. co z tymi chłopami!!

Gość a wiec
Moim zdaniem po prostu chce przy Tobie wypaść z jak najlepszym świetle i się chłopak denerwuje. :) trochę luzu i myśle że wam się uda :) ! Powodzenia !

Gość Tanjaaaa
jeszcze mi przychodzi do glowy ze mnoze sie za czesto masturbuje , ale chyba juz swiruje:)