Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgrgregrwg

co mam zrobic?? poradzcie

Polecane posty

Gość grgrgregrwg

mam 24 lata -choruje na rzs bolesna chorobe czuje sie coraz gorzej wkrotce bede miala operowane biodra(endo) -nie mam pracy , nie mam kasy ogolnie nie stac mnie nawet na lekarza prywatnie musze czekac miesiacami w kolejkach] -pochodze z biednej rodziny sama z powodu choroby nie jestem w stanie pracowac mam orzeczenie i rente(500zł) z czego 100 idzie na leki , na dojazdy na uczelnie 150, na rozne takie w stylu bułka do szkoły itp tez idzie sporo kasy, reszta rozpływa sie odrazu a to zrobie zakupy do domu a to kupie cos do ubrania i po kasie, na szczescie nie mam opłat pt,prad gaz itp ale czasem musze sporo z renty oddac rodzicom gdyz jak juz mowiłam to biedny dom i wspieram -przytyłam po lekach 165 i 67 kg czuje sie tłusta i wstretna -nie mam znajomych przez to ze prawie nie wychodze z domu(choroba bolesnie mi to uniemozliwia) -moj jedyny chłopak okazał sie psychopata, pijakiem oraz toksycznym dupkiem szantazujacym mnie i nie zwrcajacym uwagi na to ze to mi szkodzi(choroba) -nie dostałam sie na wymarzone studia dzienne -brakuje mi perspektyw, nie mam planów boje sie -czuje sie samotna i nic nie warta

Gość grgrgregrwg
??????????