Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura88

Dlaczego faceci wolą sztuczne lale?

Polecane posty

Gość laura88

Farbowane włosy (mocna czerń albo tlenione blond) , tipsy, szpile, solara... A podobno liczy się naturalność :o dzisiaj chociażby spotkałam się z sytuacją w pociągu, kiedy jeden facet pożerał wzrokiem taką plastikową lalę, a obok siedziała prześliczna dziewczyna, ale skromniej ubrana, z mniej wulgarną urodą, a on chyba nawet na nią nie spojrzał :o brzydzę się facetami

Gość laura88
za to moja dziewczyna jest bardzo naturalna, nie pozwalam jej golic sobie pach, nog, wąsik też zostawia :)

Mój chłopak nie lubi gdy sie maluje, lubi naturalne a za tymi plastikami ani by sie nie obejzal :P

ja się nie zgodze... pewnie ta ,, plastikowa lala'' byla naprawde ładna , a ta naturalna dziewczyne zapewne byla szarą mychą;/ wkurwiają mnie tacy ludzie jak Ty. Jak ci szkoda to zacznij o siebie dbać... To oczywiste, że jak mam buty na obcasie, makijaż, fryzure to wszyscy sie oglądają, a jak ide rano do skepu w dresach to nikt nie zwroci uwagi! Takl to już jest!!!!

Gość taa niedobra pupa
Ciekawe, ale ja czegoś takiego nie zauwazyłam. Najczęściej w towarzystwie takich dziewczyn widuję dresiarzy. Choć są dziewczyny, które tylko ten typ uznaja za atrakcyjny, i wtedy z reguły zakładają topiki :" Dlaczego tak często atrakcyjni faceci wiążą się z nieatrakcyjnymi dziewczynami".

A skąd masz pewność na którą patrzył? Zresztą dlaczego cię to tak boli? Czyżbyś była szarą myszką, na którą nie chciał spojrzeć nawet, stąd ten lament?

Gość taa niedobra pupa
Lale się chyba oburzyły.... :)

Gość laura88
Lala nie była ładna, nawet jej twarzy nie bylo widać, bo miała przeciwsłoneczne okulary! Mnie to nie boli, tylko szokuje;) a ta dziewczyna była skromniejsza, po prostu, zadna szara mysz. Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Dziwne to i tyle. Faceci nie mają chyba oczu we własciwym miejscu :o

Gość buba_huba_zuba_ziuba
faceci kochaja zadbane kobiety, ksztaltne, z lekkim makijazem, szczuple, pachnace, majace zainteresowania, glupiutkie kiedy trzeba, w lozku elastyczne, a taka dresiara, z kucykiem, niewiadomo co by miala, jaka by nie byla, nie bedzie na piedestale u faceta

Gość zanczy ty siedziałaś obok
facet się tobie spodobał, ale on zamiast ciebie wybrał "sztuczną lalę" ? tak to widze :P :D

Gość buba_huba_zuba_ziuba
dresiara , skromniutka, to dobra na zone jest, ugotuje, posprzata, nakrzyczy coby do porzadku wszystko doprowadzic, a relaksik, spokoj, dowartosciowanie to wlasnie przy takiej zadbanej laleczce, dlatego kobity, myjcie sie, czeszcie, malujcie i odchudzajcie, cwicznie zawody lozkowe, gotujcie, sprzatajcie a dla meza bedziecie tymi jedynymi

Gość Lektorator
Tak sobie tlumaczcie ze nie macie powodzenia bo by lubimy "puste lale" Dla was kazda ladniejsza i zadbana jest pusta lala:)

ani ta plastikowa lala ani szara mysz mnie nie przekonuje. trzeba umiec znalezc rownowage miedzy dbaniem o siebie a zaniedbaniem. dziwisz sie nie nie zwrocil uwagi na szara mysz.. szara mysz przynosi na mysl nude. jezeli w pociagu zobaczylabym ladnego ale okularnika z przedzialkiem po boku i kamizeleczce z lat 90 i obok niego zadbanego pana, stylowo ubranego, wypachnionego to wiem na kogo bym zwrocila uwage - na pewno nie na tego pierwszego.

wszystko zalezy od gustu. Na szczęście kazdy ma inny, zeby i "lale" i "szare myszki" miały amantów. Kazda potwora znajdzie.... Mój chłopak np uwaza że jak się nie maluje to wyglądam piekniej, a najlepiej jak się obudze rano:) nie jestem w sylu "lali" Mam jasna karnacje, piegi na nosie i krecone włosy:) za to przyjaciel mojego chlopaka lubi wystylizowane dziewczyny z solarium i w ogole. I git. Tak ma być. Zeby na swiecie była równowaga:)

Gość szczera ;]
zwykle te wytapetowane lale są zaniedbane bo zamiast kupić sobie jakieś mydło do twarzy czy tonik to tylko syfy pudrem zakrywają :) faceci chyba nie widzieli laleczek bez makijażu... syf na syfie syfa pogania dobra rada: umyjcie sie lepiej tapeciary !

Gość nie brzydź się wykształciuchem
Ja też kocham PO. Może być sztuczną lalą, byel dobrze opakowaną :classic_cool: