Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marko27-27

poznam dziewczyny - odważna korespondencja erotyczna i wymiana zdjęć intymnych

Polecane posty

Gość Marko27-27

Witam :) Miła Pani.. Chętnie nawiążę z Tobą odważną korespondencję erotyczną.. Będzie mi miło jeśli jesteś sympatyczną i bezpruderyjną kobietą.. (a zwłaszcza starszą ode mnie.. <rumieniec>) Będę pisał o swoich doświadczeniach erotycznych i fantazjach.. Mam również nadzieję, że nie masz nic przeciwko wymianie fotografii intymnych.. W zamian za fotki mojego penisa i owłosionej pupy (plus tematy zlecone przez Ciebie) będę wdzięczny jeśli mogłabyś wysyłać mi zdjęcia Twoich staniczków i majteczek (szczególnie noszonych, z intymnymi śladami.. przesyconych zapachem Twojej myszki..), Twoich wkładek higienicznych i podpasek.. <rumieniec>, Twoich piersi, cipki i pupy.. <rumieniec> Proszę napisz do mnie. Pozdrawiam. Marek (27 lat)

Gość Marko27-27
hirek11.. :/ nie do rymu.. nie do taktu..

Gość Prawy do lewego
a fe fetyszysto

Gość Marko27-27
Witaj sympatyczny młody kolego! 🖐️ Jeśli jesteś mlodym (19-25) inteligentnym i wrazliwym chłopakiem nie pogardzę również tobą! :) Preferuję dziewczęcy typ urody ale ni możesz byc gruby. Chętnie wymienie fotografię intymne. Ciekaw jestem jak wygląda Twój penis i odbyt <rumieniec> Gdy się pozamy lepiej umowię sie z Tobą i pobawimy sie naszymi ptaszkami. <rumieniec> Czekam na Twój mail :)

Gość Marko27-27
to powyżej niezłe i w miarę dowcipne ale to -niestety- typowy (więc chamski) podszyw :/

Gość Leokadia lat 74
Mareczku, nie przejmuj się podszywaczami! :) Chętnie popisze z Tobą i nie tylko wyśle ci swoje intymne fotki ale także swoje znoszone barchany rozmiar XXXXXL i biusthalter pamietajacy jeszcze czasy Gierka. :) Podpasek nie wyśle bo od dawna już nie używam :( 😘

Gość Marko27-27
Cześć Leokadio :) Dziękuję za miłą i zmysłową wiadomość :) oraz za kobiecą (tak czułą) wyrozumiałość :) Chętnie nawiążę z Panią korespondencję 'z rumieńcem' i wymianę fotografii :) Obawiam się jednak, że to post żartobliwy, niestety.. Ale fajny :) Jeszcze raz zapraszam miłe Panie.. Proszę, napiszcie do mnie.. Pozdrawiam! :-* (całuję wszystkie Panie..) a wącham słoneczko tylko tym pozytywnie nastawionym.. <rumieniec>

Gość NimfaBed
Hahaha, niezłe te powyższe wypowiedzi, uśmiałam się :D Milutki z Ciebie chłopaczek, w ogóle fajni są niepruderyjni (byli nie chamscy) faceci. No ciekawe czy jakaś kobieta się skusi.

Gość Marko27-27
Do NimfaBed.. <rumieniec> Dziękuję za miłą i pozytywną wypowiedź :) Mam nadzieję, że napisze do mnie Pani, którą zainteresuję.. <rumieniec> Pozdrawiam Ciebie! Marek

Gość Kasia-Kasiula-Kasiulinka
Fajne teksty :) Pozdrawiam Marka, milusiego onaniste :) KKK

Gość Dama Do Towarzystwa
i ja pozdrawiam :D

Gość Marko27-27
a ja wciąż szukam.. :( dziewczęta.. proszę - napiszcie do mnie.. pozdrawiam

Gość NimfaBed
Ja bym chętnie się skusiła, ale jestem zajęta, więc odpada :(

Gość Marko27-27
Nimfabed: A czy mogłabyś wysłać mi przynajmniej zdjęcie Twoich noszonych majtek, Twojej wkładki higienicznej lub podpaski (która może być swieża..)? Przyznam się, że w realu nigdy nie widziałem podpaski.. a tym bardziej nie trzymałem jej w rękach.. Pozdrawiam! Marek