Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

12 minut temu, weronikazgierska napisał:

Jak Siwa tłumaczy to że ciągle, od pół roku ma zepsuty kibel? Normalni ludzie, nawet CI PRACUJĄCY NA ETACIE CZYLI WEDLUG SIWEJ BIEDNI, naprawili by ten kibel w maksymalnie 2 dni. Jaką wymówkę dla tej czynności ma tym razem nasza silna, mocna, samowystarczalna, niezatapialna siwa, mistrz remontów i planowania? 

Teraz jest chyba inny problem. W tym ostatnim filmie jest krótki urywek o WC, usłyszała z WC odgłos zasysania i tylko powiedziała, że jej kib*elek wydaje ostatnio takie dziwne dźwięki. Chyba spytała jak to się naprawia? Ale nie jestem tego pewna;) wydaje mi się, że psująca się spłuczka była powodem dlaczego nie spuszczała po każdej 1 wody. 

31 minut temu, weronikazgierska napisał:

Jak Siwa tłumaczy to że ciągle, od pół roku ma zepsuty kibel? Normalni ludzie, nawet CI PRACUJĄCY NA ETACIE CZYLI WEDLUG SIWEJ BIEDNI, naprawili by ten kibel w maksymalnie 2 dni. Jaką wymówkę dla tej czynności ma tym razem nasza silna, mocna, samowystarczalna, niezatapialna siwa, mistrz remontów i planowania? 

Ja miałam problem z wężem przy wc, awaria usunięta tego samego dnia, bez portek w domu bo był w delegacji.

37 minut temu, Busz3131 napisał:

Odpalilam hol, co ona ma na glowie?  Fryzura na Zlatana (pilkarz taki) zeby zamaskowac zakola? Wygladaja jaka wysmarowane wazelinom. Wlecialo kilka kg i wrocil czlowiek jojo. 🙂

A ja się zastanawiam kogo mi ona przypomina na tej miniaturce🍑 dzenkuje larwo

• Like 1

.

Edytowano przez evoiva

Ortograficzne smaczki wielbicielek Siwej: świerzo, chydraulik 

• Haha 3

Znowu live… pewnie znowu będzie przeżywać rozstanie z pomidoro po 3 latach. Bo po to te live tylko są analizowanie sama ze sobą na głos go. Jaki creep ….

Jest live, siwa dziwnie się zachowuje. Jest w samym topie, wydekoltowana, jest nienaturalnie miła, wdzięczy się do kamery. Filtry ma włączone, ale jak urwało połączenie to nagle pojawiła się jej nieruchoma twarz bez filtrów na cały wyświetlacz. Te filtry prostują jej brodę. Mogłam skreena zrobić;( coś mi się wydaje, że jakiś facet jest na horyzoncie i ją ogląda i ona o tym wie;)  bo czasami mam wrażenie, że ze mną flirtuje dlatego już nie oglądam. 

2 minuty temu, Mi a napisał:

Jest live, siwa dziwnie się zachowuje. Jest w samym topie, wydekoltowana, jest nienaturalnie miła, wdzięczy się do kamery. Filtry ma włączone, ale jak urwało połączenie to nagle pojawiła się jej nieruchoma twarz bez filtrów na cały wyświetlacz. Te filtry prostują jej brodę. Mogłam skreena zrobić;( coś mi się wydaje, że jakiś facet jest na horyzoncie i ją ogląda i ona o tym wie;)  bo czasami mam wrażenie, że ze mną flirtuje dlatego już nie oglądam. 

Ten od telewizora, co jej polecajki wysłał, Patryk chyba 

Napisano (edytowany)

Siwa gada o derpienskiej i daje nam tipa po czym poznać, że ona kłamie. Patrzcie na odrost (w tym momencie pokazuje na swój) na paznokcie (pięknie prezentuje swoje nie takie piękne), rzęsy. Po tym podobno widać, że ona ma kasę bo jest zrobiona. Zatem chyba przy okazji nam  pokazała swój status społeczny;)? Czy to tylko o innych, a nie o niej?

Edytowano przez Mi a

Ona chyba do siutka się slini

6 minut temu, Mi a napisał:

Siwa gada o derpienskiej i daje nam tipa po czym poznać, że ona kłamie. Patrzcie na odrost (w tym momencie pokazuje na swój) na paznokcie (pięknie prezentuje swoje nie takie piękne), rzęsy. Po tym podobno widać, że ona ma kasę bo jest zrobiona. Zatem chyba przy okazji nam  pokazała swój status społeczny;)? Czy to tylko o innych, a nie o niej?

Naczelna kłamczucha obgaduje inna klamczuche. Co z jej girls power?! 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się