Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

5 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

W zasadzie to ja nie słyszałam żeby ktorakolwiek influ się przyznała że coś takiego sobie załatwiła... No przepraszam może jedna. Ale to mały kanał "Marta w biegu" czy jakos tak. Kiedyś otwarcie mówiła że pisała do firm.

Karolina zientek jak robiła remont to napisała do firmy z farbami. Dali jej w ramach współpracy, i to nie byle kto, bo marka flugger.

Jak siwa remontowała chatę to zlewek na bank to ogarnął. Prawie wszystko tam dostali za darmo. Farby też 🙂 tylko chyba te tansze jedynka to była.

• Like 1

6 minut temu, madziuszek napisał:

Napiszcie, kto z was dzięki mnie poszedł do Primarka... 

Wcale to nie zabrzmiało, jakbyś miała nadzieję, na płatną współpracę po dużym odzewie 😄 

Nie zachęciła mnie. Co prawda wyliczyła, że chodziła w tych rzeczach prawie 5 miesięcy na Mazurach i nic im się nie stalo, ale zapomniała wspomnieć, że ani razu ich nie prała 🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 2

Wszyscy są zgodni, że jakoś w Primark się pogorszyła, ale nie dla Siwej. Dla Siwej wszystko jest wspaniałe i dobrej jakości, ale nawet jak kiepskiej, to "wzięła sobie" 😄 

• Like 1

5 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Nie zachęciła mnie. Co prawda wyliczyła, że chodziła w tych rzeczach prawie 5 miesięcy na Mazurach i nic im się nie stalo, ale zapomniała wspomnieć, że ani razu ich nie prała 🤣🤣🤣🤣🤣

Też o tym pomyślałam 😄  Ciekawe po co w rozważaniu, czy użyć pościeli jako pościel, czy do innych celów, pyta ludzi jak się zachowują po praniu? To kocy i narzut nie trzeba prać? 😄 Zwlaszcza przy sikających psach, które noszą śmierdzące smaczki wszędzie?...

37 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Prędzej czy później tak musiało być. Nie da się daleko unieść na fali nieróbstwa, bylejakości, chamstwa. Na szczęście szybko życie weryfikuje. 
Pycha chodzi przed upadkiem. ja nie zamierzam obejrzeć więcej ani jednego filmu. 
nie będę jej nabijać wyświetleń. 

ja tez mam przerwe i serdecznie polecam detox od Sz

• Like 1

3 minuty temu, madziuszek napisał:

Też o tym pomyślałam 😄  Ciekawe po co w rozważaniu, czy użyć pościeli jako pościel, czy do innych celów, pyta ludzi jak się zachowują po praniu? To kocy i narzut nie trzeba prać? 😄 Zwlaszcza przy sikających psach, które noszą śmierdzące smaczki wszędzie?...

Przyznam, że widzialam haul, ale jej nie słuchałam, bardziej obserwowałam ten wystrzał dopaminy 😁 Dla mnie to jest brudas i syfiarz mnie się w głowie nie mieści, że psy jedzą, piją w łóżku, walą królisie, sierść wszędzie, nawet na tym brudnym laptopie była przyklejona. Psy lejące i srające do łóżka z jakimiś gruczołami odbytu. Przepraszam wszystkich, którzy śpią ze swoimi pubilami też 25 lat temu spałam, gdy byłam dzieckiem, ale od lat cenię sobie higienę spania zarówno swoją, męża i dzieci i nie wyobrażam sobie tego co ona robi. Kocham zwierzęta, ale zwierzeta to nie ludzie, mają swoje potrzeby i swoją przestrzeń. 

• Thanks 2

20 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Właśnie powiedziała że prała 🤣 i to ręcznie nawet 🤣

8 minut temu, Luiza55 napisał:

ja tez mam przerwe i serdecznie polecam detox od Sz

Ja ostatnio i tak oglądam tylko bober julek, Fałszywy blask dla beki. 

Przed chwilą, Ta_z_1_ napisał:

Ale w dwóch paluszkach się nie liczy 🤣

41 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

A czy ona kiedyś coś normalnie powiedziała, opisała lub zrobiła.... Masz rację to jest kompleks biedy. Ona próbuje pokazać, że dla niej zakupy za tysiaka to codzienność i nadal utrzymać wrażenie, pewnie głównie przed byłym mężem, rodziną i znajomymi, że jej się nadal wybornie powodzi finansowo. Buhahahhah 

Szusz rozśmieszyłas mnie swoim bogactwem, również intelektualnym, a być może przede wszystkim intelektualnym 🤣

Taka bogata a ciągle pyta ile co kosztuje, operacja biustu za 20 tys to dla niej dużo. Ona zaczyna mi przypominać K. Derpienski ktora tez udawała bogactwo.

26 minut temu, madziuszek napisał:

Wszyscy są zgodni, że jakoś w Primark się pogorszyła, ale nie dla Siwej. Dla Siwej wszystko jest wspaniałe i dobrej jakości, ale nawet jak kiepskiej, to "wzięła sobie" 😄 

Czyli wciskanie szitowych ubrań z wzorkami młodzieży, dorosły będzie chciał kupić coś co przynajmniej 2 lata wytrzyma.

1 godzinę temu, kinga2208 napisał:

Lajwy siwej to takie straszne nudy ostatnio. Odkąd wróciła do Lodzy to widziałam może 2, na każdym wytrzymałam max 10 min :classic_laugh: 

To i tak o 9 minut dłużej jak ja 😉

• Haha 1

33 minuty temu, madziuszek napisał:

Za darmo to chwali. Ten typ tak ma 🙂

Pizamke zalożyla na lajwie rozową z primarka? Czy wyprała? Ooo to jest pytanie? Nasza czyścioszka polskiego yt 🙂

Edytowano przez Skandia

34 minuty temu, madziuszek napisał:

Ubierałam się w primarku jak mieszkałam w Anglii lata 2005- 2008 ubrania miały dobra jakość, jak na te ceny. Teraz to można pomarzyć, od kilku lat stawiam na produkty polskich marek, szyte w Polsce z dobrym składem, wolę mieć jednem płaszcz z dobrym składem jak 3 plastikowe.

• Like 1

12 minut temu, Etoile napisał:

Taka bogata a ciągle pyta ile co kosztuje, operacja biustu za 20 tys to dla niej dużo. Ona zaczyna mi przypominać K. Derpienski ktora tez udawała bogactwo.

Tylko derpienski udawała bardzo bogatą, samochody luksusowe, apartamenty, ciuchy luksusowe i co tam jeszcze, Siwa też dla niektórych mogła być bogata. Paczkomat w kredycie, szopa niby stoi na szambie, ale za niedługo może odpłynąć 🙂

• Haha 1

21 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

W dwóch paluszkach to nie jest pranie ręczne 🙃

21 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

W dwóch paluszkach to nie jest pranie ręczne 🙃

11 minut temu, Etoile napisał:

Jej żal wydać pieniądze na naprawę "kibla". Co chwilę analizuje paragony z dyskontów, kupuje podróbki, remont pewnie z 5 lat będzie robić. Dajta spokój 😁

2 minuty temu, evoiva napisał:

Ubierałam się w primarku jak mieszkałam w Anglii lata 2005- 2008 ubrania miały dobra jakość, jak na te ceny. Teraz to można pomarzyć, od kilku lat stawiam na produkty polskich marek, szyte w Polsce z dobrym składem, wolę mieć jednem płaszcz z dobrym składem jak 3 plastikowe.

Ona ma już tyle szmat, że powinna mieć zakaz kupowania do końca życia. Limit dawno wyczerpała.

• Like 2

25 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Na mazurach to tylko ręcznie. Pewnie coś przeprała jak musiała:)

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

Jej żal wydać pieniądze na naprawę "kibla". Co chwilę analizuje paragony z dyskontów, kupuje podróbki, remont pewnie z 5 lat będzie robić. Dajta spokój 😁

Kto jej ten remont zrobi w Łodzi? Bo Mietki z Mazur raczej nie przyjadą do hrabiny na apartamenty. A jak usłyszy cennik Łódzkich specjalistów to jej gumka w puffie strzeli z wrażenia.

1 minutę temu, Skandia napisał:

Ona ma już tyle szmat, że powinna mieć zakaz kupowania do końca życia. Limit dawno wyczerpała.

Tym bardziej że i tak w tym dziadostwie nie chodzi. Parę rzeczy jej pasuje reszta nigdy nie ujrzy swiatla dziennego.

1 minutę temu, Skandia napisał:

Na mazurach to tylko ręcznie. Pewnie coś przeprała jak musiała:)

Tylko że jak skończyły jej się majty to poleciała kupić nowe bo nie miała czystych 🤣 tak więc nie wiem 🤣

2 minuty temu, Skandia napisał:

Zastanawia mnie dlaczego nie pokazuje garderoby, po rozwodzie często pokazywała jak robi porządki i jak wykorzystała przestrzen po rzeczach przemocowca.

10 minut temu, evoiva napisał:

Zastanawia mnie dlaczego nie pokazuje garderoby, po rozwodzie często pokazywała jak robi porządki i jak wykorzystała przestrzen po rzeczach przemocowca.

Popatrz na jej salon, jakim tam syf, do garderoby pewnie nie da sie wejsc. 

• Like 1

16 minut temu, evoiva napisał:

Czyżby w garderobie nie miała już połowy markowych ciuchów? Teraz królują tam prajmani, a reszta pewnie sprzedana żeby podreperować budżet.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się