Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge juz na to patrzec

Nie moge juz na to patrzec jak moja siostra robi ze swojego syna życiowa kalekę!

Polecane posty

Gość krokodyl sunął po niebie
Ja też najmłodsza :) Ja najmłodsza a brat najstarszy i takie same problemy... tylko ten "średni" wyszedł suchą ręką przed tą nadopiekuńczością ...

Gość rodzina ach rodzinaa
Akurat przyszedł mi do głowy dobry przykład odnośnie brata ciotecznego mojego męża...Byliśmy niedawno u jego rodziców, on jest w Anglii już z 5 lat...ma 30 lat...No i codziennie na skype dzwoni do rodziców, oni wyczekują i lecą jak na skrzydłach, jak da sygnał, że jest, widziałam sama...No i akurat zadzwonił jak byliśmy, jak oni zaczeli z nim rozmawiać, wypytywać, jak 10 letnie dziecko, on się tłumaczy, przytacza co kto powiedział, tak jak ja mówił, co pani,a co koleżanka z podstawówki powiedziała...masakra, aż mi i mężowi zrobiło się głupio...Chłopak siedzi już te kilka lat tam, świetnie sobie radzi pracuje w zawodzie, a nie na zmywaku, a oni gadają z nim jakby jakąś niedorajdą był...To mi też dało do myślenia, że nie tylko sama odległość uwalnia dziecko od tego, ale też trzeba ostro powiedzieć rodzicom stop, a nie dać przyzwolenie, na to np. wypytywanie...Ja mamie często przez tel. mówiłam, że traktuje mnie jak dziecko pytając np. czy coś jadłam, raz, 2, 3,5 tak powiedziałam i w końcu przestała pytać...

Gość heeeeeeeeeh
:)