Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuhrkfhcnui

czy wasi faceci kupuja wam prezenty na urodziny i swieta?

Polecane posty

ani na urodziny ani na imieniny, ani na..nic świetnie :O

MEZOWIE CO SA WIERNI ZONIE NIE KUPUJA; TYLKO KOCHANKOWIE; MAZ CI DAJE KASE TO SE KUP CO CHCESZ; U MNIE TEZ TAK JEST

Gość moj chlopak jest dziwny pod
powiem wam, ze denerwuje mnie to i juz na tydzien przed moja okazja jest mi przykro, bo wiem, ze nic nie wymysli

Gość kartka_papieru_strona 1
Na urodziny ,święta kupuje zawsze!Oprócz tego chodzimy od czasu na jakies małe co nieco pizza itp ] A czy bez okazji wasza druga połowa kupuje i jak często?

Na święta i urodziny zawsze:) A czasem zaskoczy mnie jakimś drobnym upominkiem w postaci bukietu kwiatów, albo jakiś seksownych majteczek :) Teraz już podejrzałam co ma dla mnie na Mikołajki :D Prześliczny komplecik bielizny Krisline:) Cudo! Ja chcę już 6 grudnia!

Gość mój mąż...............
kupił mi na urodziny czekoladki, a ja się odchudzam grrrrrrr!!!A tak to standardowo- na dzień kobiet-róże, na święta jakiś ciuch (który zresztą sama wybiorę, wolę nie zdawać się na jego gust:)), perfumy lub biżuteria. Na wiosnę czeka nas pierwsza rocznica ślubu, ciekawe co wymyśli, już zapowiedziałam, że kwiatki mnie nie zadowolą, nie chodzi mi o biżuterię za 1000 zł, ale jakiś pomysł fajny na ten dzień:P

Gość fsfdsfffdrgfgde
a mój mąż by chciał, ale nigdy nie może zdążyć..hehe

Cóż mężczyźni czasami zapominają, że kobiety lubią od czasu do czasu dostać ładny prezent. Może warto mu zasugerować, że oczekujesz od niego częściej upominków niż raz na rok... czasami mężczyźni nie mają wyczucia, choć nie chcą źle. Porozmawiaj z nim to jedyna rada.

Gość kartka_papieru_strona 1
Pozatym swoim byłym dawał bez okazji.... na kosmetyki na ciuchy :( i nie chodzi mi o to że chce od niego kasy ,bo nie potrzebuję ale o to że swoje byłe traktował inaczej traktowal inaczej:(

Gość kiokl.
ja muszę sobie sama kupować,czasem dostaję kwiaty bez okazji

Gość kardashia
ja zawsze dostaję prezenty na święta,urodziny,mikołajki i dzień kobiet. Nie zawsze trafione i jakieś drogie ale liczy się gest :)

Gość asusa ja mam za 2
ja sie z moim bylym rozstalam m.in. z tego powodu, ze mnie traktowal gorzej niz swoje byle, nie mam ochoty grac kopciuszka i jemu robic prezenty albo jego dziecku jak bylo wczesniej, moja cierpliwosc sie skonczyla!!

Gość asusa ja mam za 2
zauwazylam, ze zaczal wykorzystywac moja szcodrosc i dobre serce. prezenty dla niego, dla jego dziecka, a ja nic na dzien kobiet ani moje dziecko na dzien dziecka nie dostalysmy, dziekuje za takiego faceta..to zwykly pasozyt!!!

Gość tralalabut mi sie ro*pierd*la
to ROZWÓD!!!!!! co wy macie za facetów??? kurdeeee!!! to przykre jest !!! moj maz robi mi na kazda byle okazje prezenty ! na ur. dostalam samochod ! a na swieta rok temu telefon! na miesiecznice slubu dostaje kwiatuszka ale zawsze cos :P na rocznice pewnie wyjedziemy w cieple kraje! nie ejstesmy bogaci! ale on zbiera po cichu kase i robi takie prezenty :) kochany mój :* :)

Gość a mój chłopak
zawsze kupował mi prezent na urodziny a czasem nawet bez okazji a że ja na początku naszej znajomośći jeszcze chodziłam do liceum i nie miałam jeszcze jako tako swojej kasy to kiedyś powiedział mi że nie chce ode mnie żadnych prezentów bo to tak jakby dostawał to od moich rodziców bo to za ich pieniądze. ale ja zawsze starałam się mu zrewanżować jakimś chociaż drobiazgiem. a teraz po 3 latach związku już nie wymagamy od siebie prezentów z okazji świąt czy urodzin. jak chcemy sobie coś dać to nie potrzebujemy okazji

Gość dyrek daj jakies nowe zdjecie
a ma jakas prace, zarabia? moze jest biedny?

Gość E-kwiaty.pl
Wydaje mi się,ze każdym wieku i niezależnie od stażu trwania związku,warto obdarować naszą drugą połówkę skromnym prezentem,jednym z nich napewno są kwiaty ,wiec zapraszam na www.e-kwiaty.pl

Gość kaatriin
Hej. Jestem ze swoim chłopakiem prawie rok. Były święta to ja dałam mu prezent bo wydawało mi się, że tak wypada kupić coś ukochanej osobie. Niestety ja od niego nic nie dostałam. Mimo że w walentynki się widzieliśmy to też żadnego prezentu. Na moje urodziny też od niego nic nie dostałam, on miał urodziny wcześniej niż ja i mu kupiłam prezent. Mój chłopak się uczy więc kasy nie ma za dużo, ale powiedziałam mu że chce dostać róże która nie jest droga. To nawet się o to nie umiał postarać, był w jednej kwiaciarni ale róż tam nie było więc nie kupił, a przecież mógł jechać gdzie indziej. Przykro mi się zrobiło bo jednak jak na fajki ma to i chyba na róże też by się znalazło. Teraz zbliża się nasza rocznica i spytałam go gdzie mnie zabierze. W końcu napisał że nie wie co mi kupić i wgl. Ja nawet nie chce od niego jakiegoś drogiego prezentu czy coś ale chce by wziął mnie na jakiś romantyczny spacer, ale zobaczymy co będzie.

Gość moja babcia poleca
daruj go sobie kochana, szkoda zachodu skoro on sie o ciebie nie stara!

Gość rtertete
powiedz mu, że jest burakiem możesz też czasem powiedzieć coś w stylu, "Ale .... - imię koleżanki- dostała od faceta bransoletkę na urodziny, ta to ma szczęście, widać, że mu na niej zależy" albo wygarnąć prosto w oczy, że jest chytry pomyśl co będzie po ślubie, przy dzieciach, jak okaże się totalnym skąpiradłem

Kupuje :) Nie zapomina. I cieszy się jak dziecko, jak szykuje jakąs niespodziankę i nie chce zdradzić, co :P

Gość hejhop
mój nie daje prezentów, bo własną żonę dopieszczać upominkami, kwiatkami to przesada.

Mój mąż mi zawsze coś kupuje, ale ogólnie mówi,że ma z tym problem, bo nie wie co.Teraz na takie zakupy zabiera moją 10 letnią córkę, bo jest o wiele lepiej zorientowana w temacie