Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi_

Szkoły rodzenia - tak czy strata kasy?

Polecane posty

Gość vi_

Jakie jest Wasze zdanie? Na dniach powinnam podjąc decyzję i słyszę skrajne opinie - ze najważniejsza to położna, która będzie przy porodzie - trzeba jej słuchac i będzie ok. A potem, że szkoła rodzenia przygotouje, oswaja, wyjasnia. Juz sama nie wiem - może warto chociaż ze względu na przyszłego tatę - żeby się oswoił? ale może jednak szkoda czasu i kasy? Jakie są wasze dośiadczenia?

Gość jhvbnk
strata czasu i kasy. Uczą cię tam oddychać jakbyś sama tego nie umiał robić.Robisz tam ćwiczenia, które sama możesz zrobić w domu za darmo.

Gość lalazmaja2
moja kolezanka własnie urodziła w zeszłym tyg. mimo ze wybrała jeden z lepszych szpitali w miescie po urodzeniu nikt jej w nim nie doradzał i nie mówił jak sie trzeba zajmowac dzieckiem. raz czy dwa tylko pwiedziały jej jak karmic i tyle. serio. ona dziekuje Bogu ze poszli do szkoły rodzenia i dzieki temu cos wiedza teraz na temat dzicka jak sie nim zajmowac. a chodzili do szkoły rodzenia za darmo, mozna takie znalezc. nic nie płacili, chodzili w warszawie tu a szkoła rodzenia trwała 3-4 miesiace jakos tak.

Gość Sonijka
Dla mnie taka szkoła była dużą podporą psychiczną w tych trudnych chwilach.