Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce jestem.....

KOMBINEZON 62 ILE KOSZTUJE W SKLEPIE?

Polecane posty

Gość do kropki
Mi się podoba ten kombinezonik, a wiesz jakie duże dziecko urodzisz? To jest kombinezonik z polaru? Będziesz mieć chłopca czy dziewczynkę?

też się nad nim zastanawiałam :D:D:D ale odpuszczam bo jak za używany to max 30zł bym dała bo nowy za 50-60 już kupisz :)

Gość do kropki
Tylko ze to jest licytacja:) więc do 4godz. ten kombinezonik może przekroczyć 100zl. rożnie to bywa... a w sklepach tez nie są drogie,zobacz w sklepie internetowym:) Tylko ze ja bym kupiła ciut większy... bo to jaki jest rozmiar?

Gość do kropki
mami82 Masz racje,za te pieniądze kupi się nowy w sklepie,oczywiście ciut droższy,ale są teraz przeceny,wiec warto popatrzeć...

heheh zalezy jakiej firmy, w tesco sa po 49zl, w realu widzialam ostatnio za 24,90 :) a w firmowych sklepach sa i po 200zl za szt :)

kurde moglam zaczekac 2mce temu spzredalam niemal identyczny za 39zl bo nie mial metki :/

Gość do kropki
Wiadomo zależy od firmy:)

no dokładnie ceny są przeróżne zależy od sklepu i marki ale jak pisałam za 50-60zł już spokojnie nówkę kupi a to jest aukcja i nie wiadomo za jaką cenę to za te 4h pójdzie :D:D:D jak mówię za używany więcej jak 30zł bym nie dała tym bardziej że dolicz jeszcze koszty przesyłki i już masz taką kwotę jak za nówkę :D

Gość do kropki
Masz racje

dzieki!!!:-) w takim razie nie bede sie licytowac skoro nowy tez moge kupic do 50zl:-)

nie wiem jak duze urodze bo dopiero na luty mam termin ale myslalam ze chyba wystarczy do wiosny taki do r62? czy raczej juz wiekszy kupic?

Gość do kropki
To wszystko zależny od dziecka jakie duże się urodzi. A masz już wózek,jaki wybrałaś? Ale mi się wydaje ze ten 62 będzie dobry,bo potem jest chyba 68,tak?

Gość dzisiaj byłam na zakupach i
identyczny nowy kosztuje 105 zł

nie, wozka jeszcze nie mam i nie orientowalam sie nawet jak wygladaja w sklepie i po ile sa. Jeszcze za wczesnie na wozek:-)

Gość do kropki
Tu masz ładny kominezonik i śpiworek: http://www.modne-dziecko.pl/product_info.php? whatsnew=Polarowy-kombinezon--%B6piw%F3r-0-3-miesi%B1ce-%28r ozmiar-62-68%29&products_id=3476&topSsid=2870e9d47dd No tak do lutego jeszcze troszke zostalo

nie wiem co bedzie:-)...nie chcemy wiedziec:-) ale gdyby byl chlopczyk czy dziewczynka to i tak nie chce rozu czy niebieskiego kombinezonu:-). Wole jakis ecri, bez, biel:-)

Gość do kropki
Tu masz rozne kolory http://www.nokaut.pl/szukaj/kombinezon-68.html a co do rozmiaru,to czytalam ze 62 moze starczyc na miesiac w zaleznosci jakie duze i dlugie dziecko bedzie,wiec mysle ze lepszy bedzie ten 68,tak mysle,ale to Ty wybierasz,lub 62-68. Ja kupuje wiekszy

Gość do kropki
My bedziemy miec synka za miesiac.Czasami fajnie jest nie wiedziec co bedzie(taka niespodzianka),ale tak to juz cos sobie kupisz,tak jak mowisz,biel,bez itp.

Gość do kropki
Jak Ci się podobają te wszystkie kombinezoniki ala co nie które śpiworki, http://www.wujekfranek.pl/0,12,0,0,0,0,dzieci,0,22800,kombinezon-zimowy-firmy-wojcik-r-62-68,ogloszenie,ogloszenia.html sa ladne i nie drogie.

taak, musialam ulec mezowi bo on nie chce wiedziec. zasami zlosci mnie ze nie wiem dlatego ze widze tyle slicznych ciuszkow dla chlopczyka i mam ochote juz kupic a nie moge:-(...bo kolorystyka mnie ogranicza...a rozowe jak widze to mam mdlosci:D no ale coz....chyba ze lekarza spytam i tylko ja bede wiedziec a jemu nie powiem:P.... jakie imie wybraliscie?:-) wozek juz masz?

Gość 68 dla noworodka bedzie
za duży........................

68 odradzam bo bez wzgl na wielkosc dziecka bedzie za duzy :) no chyba ze urodzisz 5kg lub wieksze dzieckoa le to jzu dzis bys wiedziala ze jest wielkie :)

http://allegro.pl/ladybird-cudny-kombinezon-z-misiem-0-3-i1219309493.html ten jest sliczny ale juz 50zl wiec zanim aukcja sie skonczy to i cena bedzie magiczna;-) te spiworki mnie nie przekonuja, jakies takie zimne mi sie wydaja. Bardziej interesuja mnie mniej wiecej takie jak w linku tutaj wklejam i najlepiej jakby cena nie byla kosmiczna ale pewnie to nie realne;-)

Gość do kropki
Moze ten 68 bedzie za duzy a na ile starczy ten 62? starczy na cala zime od listopada do lutego? Jak chcesz to sie zapytaj lekarza i tylko Ty bedziesz wiedziec co bedzie:) Ja mam dylemat co do imienia,bo nam sie podobaja 3 imiona: Maksimilian,Filim i Alanek. A co do wozka to wybralam taki: http://www.chicco.pl/index.php?p0=1&p1=68&o=869 tylko ciemny kolor,ciemno niebieski,oczywiscie na allegro bo tanszy.Jedni mowia ze dobry a inni ze nie,ale ja wybralam taki.

moim zdaniem chcesz kupic kombinezon w epicentrum sezonu i dlatego te ceny takie :) jak poczekasz i kupisz kolo bozego narodzenia albo po to kupisz pewno za tyle z aile ja spzredalam za 30-40zl :) dzis to akzdy kupuje na zime i zimowe rzeczy sa w cenie :)