Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce jestem.....

KOMBINEZON 62 ILE KOSZTUJE W SKLEPIE?

Polecane posty

Gość ewra erwa
ja miałam z h&M chyba za 79 zł , taki kremowy z opcja ze może być spiworek i z nóżkami jak sie odpowiednio zasunie suwak - taki 2 funkcyjny . Ikupiłam rozmiar 62 i był za duzy , powinnam 56 kupić, bo wiadomo że h&M ma zawyżoną rozmiarówkę . Zresztą jak rodzisz w lutym to ile będziesz go używac ? Do kiwtnia końcówki , zalezy jakwisona będzie. Wczaj byłam w h&M i w tym roku też sa te kombinezoniki , polecam ! Ja go potem na allgero za 40 zł opchnęłam w godzinę. o własnie taki miałam jak z linka ponizej , na środku jest suwak który mozna zsunać tak żeby były nogawki , jak np. do fotelika samochodowego , a do wózka żebymaluszek miał wygodniej można rozsunąć jako śpiworek . http://allegro.pl/h-m-kombinezon-ecru-dla-maluszka-r-50-56-i1212429537.html

Gość do kropki
Oczywiście miało być *Filip* A kombinezonik sliczny,jakiej to firmy i ile taki kosztuje nowy?

Gość ewra erwa
i jakie dziecko by nie było, rozmiar 62 bedzie za duzy dla noworodka ! Tez sie oczytałam w necie, zeby kupować od rozmiaru 62 i sie oszukałam , maz musiał latać po sklepach żeby rozmiar 56 dokupic , a i tak był za duży . Córka urodziła sie w normalnych wymiarach 53 cm i 3400 kg . Dla dużego dziecka co przy urodzeniu ma ma nawet i 60 cm , to ciuszki w roz.62 będa za duze !

Gość do kropki
ewra erwa To starczy kupic 62,tak i starczy na cala zime?

nie wiem jakiej jest firmy i nie wiem ile kosztuje taki nowy. Ale dla mnie firma nie jest istotna dlatego ze firma moze byc najlepsza a towar paskudny;-)....wiesz o czym mowie:-). Dlatego niegdy nie kieruje sie firma. Jesli mi sie cos podoba to zwyczajnie kupuje;-). ALE za to cena jest istotna i wiadomo ze czasem warto dac wiecej ale nie o to chodzi;-)....w koncu to ciuszek na 2 msce:-)

na pewno rozmiar 62 będzie dobry dla noworodka! mój miał taki i był trochę za duży, a miał 58 cm jak się urodził! na całą zimę może nie starczyć. ja w połowie stycznia już zmieniałam na większy - taki śpiworek bo z nogawkami było mu już niewygodnie :P

Gość ewra erwa
Uwierz mi że tak , moja córka urodziła sie w grudniu , i juz pamietam -ten kombinezon był w rozmiarze 62-68 i w momencie jak go sprzedawałam to był jeszcze za duży . Nie wiem jak w innych firmach , ale 68 dla noworodka to maskara będzie , utopi sie w tym kapurze .

Gość do kropki
w kropce jestem.....:) Wiem o czym mowisz,rozumiem,nie chodzi tu o firme,ja tez kupuje to co mi sie podoba i nie patrze jaka to firma,bo tu nie ma to znaczenia,moze nawet byc zwykly kominezonik,tylko zeby gatunkowo byl dobry. ewra ewra Dobrze wiedziec,bo sie zastanawialam na jaki rozmiar kupic,dzieki bardzo:)

Gość do kropki
Sliczne te kombinezoniki,tylko szkoda ze jest na nie licytacja...

kurcze te ceny sa kosmiczne, a dziewczyny nie macie poszukania w ciuchlandach?? te kombinezony kosztuja kolo 10-20zl a na all widze ze ludzie za 40zl i sie licytuja...

Gość ja też dzisiaj
kupiłam taki jak w pierwszym linku. Firmy Ladybird:)w sklepiku z używanymi ubrankami dla dzieci...ale nowy z metkami:) ROZMIAR 62.

do tej pory nie trafilam w ciucholandzie na żaden kombinezon...chyba inne mamy sa szybsze;-). Znajac zycie do zimy nie wytrzymam z zakupami choc do tej pory nie kupilam nic...uwierzycie?:D....

Gość dziewczyny!
polecam stronke www.moje ciuchy.pl sliczne kombinezony i ogolnie ciuszki dla dzieci- uzywane ale czestow dobrym stanie i prawie za grosze! na allegro nie oplaca sie kupowac!

Moja cora urodzila sie 56 cm i 3500 , skonczyla 4,5 miesiaca i chodzi w rozmiarze 62. Jej kolezanka w tym samym wieku urodzila sie 4000 i 60 cm i tez chodzi 62/68. Mysle, ze 62 to stanowczo za duzy rozmiar chyba ze urodzisz 5 kg dziecko,Nie mniej przynajmniej wystarczy Ci na cala zime, moja mala wychodzila ze szpitala w kombinezonie w ktory wchodzi teraz jeszcze, tylko ze wtedy bvyla jak w worku ale jakos uszlo a dzis jest na styk.

Gość mam jedno pytanko
ja dzisiaj kupilam taki, tylko ze caly bialy w ciucholandzie za 8zl, wiec za ten tez uzywany bym tyle nie dala

Gość mam jedno pytanko
ja dzisiaj kupilam taki (tylee caly bialy) w ciucholandzie za 8zl, wiec za ten tez uzywany bym tyle nie dala

Gość Luliana
www.modne-dziecko.blogspot.com - moda dla dzieci , odzież , zabawki, ubranka