Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokatorka ona

wynajmuje pokoj u starszej pani

Polecane posty

Gość lokatorka ona

w prywatnym domu i wkurza mnie nie ma dnia zeby nie weszla do mojego pokoju , niby puka ale nie czeka na odpowiedz tylko zaraz wchodzi, ja czasami chodze w majtkach albo w roznym takim skapym ubraniu a ta sie ryje, i jeszcze niby gada ze mną a mierzy od stop do glowy !!! wkrvia mnie to niesamowicie, mam jej juz dosc

To się wyprowadź albo powiedz pani, że chciałabyś mieć trochę więcej prywatności :)

Gość lokatorka ona
pokaze wam moje nagie zdjecia chcecie?

Gość inkkkkkkkkkkkkka
oby nie "stancja u pani krysi":)

Gość lokatorka ona
nie moge sie wyprowadzic, bo jak sie wyprowadze to ona powie mojemu chlopakowi ze ja pracuje w agencji towarzyskiej

Gość dla mnieee
pewnie włazi tam też kiedy ciebie nie ma, popros o zamontowanie zamka w domu i zwroc uwage by szanowala twoja prywatnosc

Gość dla mnieee
*zamka w pokoju!!

Gość lokatorka ona
nie moge sie wyprowadzic bo place u niej malo kasy za wynajem a ze jestem studentką to niski koszt wynajecia jest dla mnie bardzo wazny. Nie chce jej urazic ale naprawde niby jest bardzo mila, ale bez przesady, czasami nie uda mi sie wysprzatac pokoju, najgorsze jest to ze ona nie ma klucza od tego pokoju a ja jej zaufalam ale jestem pewna ze ona wchodzi mi do pokoju gdy mnie nie ma, nic mi nie zgnielo ale czasami mi zmyka okna gdy jest burza albo cos w tym stylu to napewno wszystko mi juz ogladnela co mam

Gość lokatorka ona
teraz tez mi weszla z byle duperelą !!! mam upapraną bluze na sobie bo robilam racuchy i nie posprzątalam jeszccze garow i mnie tak zmierzyla jeszcze sobie pomysli ze brudas jestem i fleja

Hehe to starsza kobieta a Ty jesteś w jej domu, więc na pewno wchodzi jak Ciebie nie ma :P Ale nie oskarżaj zaraz, ze grzebie :o Jeżeli nie masz możliwości zmiany lokum, to nie marudź tylko się ciesz, ze masz gdzie mieszkać.

Gość lokatorka ona
Mam mało pieniędzy, bo nie mam pracy. W agencji towarzyskiej nie chcieli mnie zatrudnić, bo mam 120 cm wzrostu i ważę 95 kilo.

Gość euryśka
stancja u pani krysi:-) to bylo dobre. a tak namarginesie, tez kiedys z chlopakiem wynajmowalismy pokoj u staregokawalera. ciagle do nas wpadal i gadal godzinami. ja rozumiem, ze nie mial z kim pogadac,ale bez przesady. ja sie przebieram, a ten wchodzi i zaczyna gadac jakby nigdy nic. ale kiedys zapukal gdy uprawialismy seks - byla 20 wieczorem. przykrylismy sie koldra, a ten se usiadl na krzeselku i nam opowiada. nawet nie zauwazyl co jest na rzeczy. migiem sie wyprowadzalismy.

Gość lokatorka ona
teraz właśnie czekam w pokoju na klienta, ma być o 12, czy mam krzyczeć z rozkoszy jak mnie będzie rżnął.On to lubi i daje dużo kasy. ale z kolei ta stara jędza może wtedy przylecieć i podsłuchiwać pod drzwiami. Co robić?

Gość do euryśki
Bez ślubu kościelnego uprawiasz seks ty dziwko ?

Gość a ja mam jakby dwie osobowości
pfffff ty dziwko?? ty jestes chory/chora świrze..

Gość Krol33
Ja wynajmuje fajny pokój na Pradze płd. Ofertę znalazłem na stronce wynajmujepokoj.pl serwis przydatny w poszukiwaniach.. Polecam

Gość Jakasia33
najprościej to na stronce wynajmujepokoj.pl można znaleźć dużo ciekawych ofert i w dośc szybkim tempie wynająć.