Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000Roksana000

Wojsko

Polecane posty

A jak da ci po pysku tez bedziesz kochala? A jak co wieczor wroci pijany, to tez bedziesz kochala? A jak zacznie cie okradac to tez go nie zostawisz? A jak cie zdradzi to dalej bedziesz go kochac? A pedofila jakbys miala i do dziecka by ci sie dobieral, to tez bys kochala? Bo zastanawiam sie jaka jest granica, gdzie jest ten moment, ze kobieta nagle pojmuje, ze JEJ milosc to za malo. Autorko, przyszlas sie wyzalic a nie po rady. Skoro na prawde tak mocno go kochasz, to zaakceptuj jego wady i tyle, bo innego wyjscia dla ciebie nie widze. Tylko nie klam potem, ze nikt nie ostrzegal...

Gość 000Roksana000
On mało mówi o pracy ale z tego co wiem to on siedzi za biurkiem , już nie jest w służbie aktywnej

Gość 000Roksana000
Po półtora rocznym związku mam faceta zostawić bo mi jego praca nie pasuje to chore

Gość 000Roksana000
Wiem że nie i wyobrażam sobie jego przeżycia i wiem że to wasza opinia i ją szanuje

Gość 000Roksana000
Dziękuje wam za rady :):)Dobranoc

jestem w niemieckiej dywizji w Iraku, paru moich kolegow zginelo, mam szczescie jeszcze zyje, a urodzilem sie w Zgorzelcu

Autorko, powiedz mi dlaczego taka mloda dziewczyna juz bierze sie za dorosle zycie jakim jest zwiazek z 31letnim chlopem z rozchwiana psychika. Masz jeszcze czas na wszystko, uwierz. Rzuc tego chlopa bo bedziesz miec przy nim przerabane, wiem co mowie . Moj sasiad jest klawichem :O jakie tam awantury zawsze ochodzily to cos okropnego, dzieci byly regularnie przez niego bite i upokarzane. Teraz jestes jeszcze mloda , zajmij sie soba , studiami sptk z kumpelami anie Ty juz w zwiazki sie pchasz i to z takimi typami. Co na to Twoi rodzice?

000Roksana000 Po półtora rocznym związku mam faceta zostawić bo mi jego praca nie pasuje to chore " To nie chodzi o jego prace tylko ojego zachowanie ktore w wyniku stresu w pracy z ktorym sobie Twoj chlopak nie radzi ciebie traktuje zle. I to sie nie zmieni. :( Dojdzie do tego ze bedzie Cie bil bo tak robi 40% mundurowych.

Gość 000Roksana000
Moi rodzice się nie wtrącają zawsze tak robili nawet gdy miałam 16 lat mogłam wracać o 2 czy 3 w nocy oni nie zwracali na to uwagi więc na to z kim mieszkam z kim jestem też nie zwracają dlatego się od nich tak szybko wyprowadziłam