Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Już wiem gdzie znajduja się kobiety które nie są materialistkami i nie zrzędzą

Polecane posty

No cóż macie ogniste temperamenty (czy jak to się piszę :P ) I mam cichą nadzieję, że ta zaraza nie rozprzestrzeni się po forume w postaci trolingu na innych tematach. ;)

co Ci mam napisać? magister pochodzi od magister, -i? czyli nauczyciel (sie mówi usus magister est optimus albo histria magistra vitae) Inzynier nie pochodzi z łaciny to nie wiem

ale wymyśliłes. blehehe czyżby kompleks na tle wykształcenia zawodowego nabytego drogą korespondencyjną? :D i twoje 5 dzieci po studiach w obecnych czasach jak miemam pracuje w masarni, Biedronce, tartaku, sprząta kible w eleganckim hotelu robotniczym "Sztygar" i cieciuje w muzeum śląskim :D

Nie chowam się tylko mam dzisiaj takie intelektualne "przyspieszenie" :O, że niemowlak przymnie to bystrzacha :) I pomyśleć że w takiej dyspozycji wejdę na mapę R.O. ;) 🖐️

kto opisze plan dnia? rece w góre{śpioch] co? kto sie wypulał??:D:D:D kto pił herbate:D:D I która to juz runda? Duchu witaj :) nie szkoda czasu ,kiedys spacery Ci zalecano ,widze ze sa ale po kafe:D a teraz juz czytam szanownych troli:D

Wypierdalać z mojego tematu.Temat maił być o babach materialistkach i o zrzędliwych babach.Najgorsze na świecie co może być to są baby,a wy mi tu jakąś politykę wpierdalacie,wipierdalac na inny topic

Co Rybak nie radzisz sobie z kobietami - to ze jestes nie zamożny to juz sie domysliłem - pewnie tez jestes brzydki i do tego mało sympoatyczny - wiec nie ma co sie dziwic ze na same lachuny materialistki trafisz jest cała masa fajnych normalnych dziewczyn ale one szukaja normalnych facetów a ty jak sam widzisz to takich nie nalezysz i nie tłumasz sobie tego tym ze nie masz kasy - nawet jak bys mial to bys trafiał na najgorsze z wyrachowanych dziwek lecacych tylko na kase

Gość doskonaly pomysl
o babach materialistkach? a moze porozmawiamy o meskich dziwkach...co mysla ze ich stojacy k u t a s zalatwi wszystko!!!

Taki on twój jak twoje kalosze pożyczone od dziadka. :O Temat i tak już nie raz został oklepany i tylko frajej zakłada podobne. I nie rozumiem twojego wzburzenia, wypierrdolą kiedy będą chcieli a ty jedynie co możesz zrobić to zapierrdalać na redakcję i zgłosić do usunięcia. I to tyle jeśli chodzi o "twój" temat.