Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadac mi sie chce

czy wasi mezczyzni maja was jakos milo...

Polecane posty

Gość gadac mi sie chce

zdrobniale zapisane w telefonach komorkowych albo wasze zdj wspolne w ramce? czy na pulpicie komutera lub w komorce?

Gość b yugtuyfv
Mój ma mnie w komórce zapisaną "Basieńka :*:*". Fotka ocszywiście w ramce na półce stoi.. Ale na tapecie w komputerze albo telefonie ni.. Zresztą uważam, że to byłaby przesada ;p

Gość tak zapisal sobie
mnie "kochanie" czasem ustawia mnie na tapecie w kom, a na wspolnym laplku mamy nasze zdjecie na pulpicie :)

Gość gadac mi sie chce
moj ma tylko w komrce zapisane moje imie zdrobniale tak zeby gdzies jakies zdj czy cos to nie ma... Fakt nie mamy wspolnych zdj a ja mu nigdy nie swoich nie dawalam... Troche mnie to martwi bo jestesmy ze soba 3,5 roku a on w ogole nie wykazuje takiej inicjatywy. Jego koledzy owszem maja swoje dziewczyny na komputerach czy komorkach on nie ma. Czy to moze byc spodowowane tym ze ja tez takich zdj jego nie mam? to dziala w dwie strony? jesli ja go nie mam on uwaza ze jest to niepotzrebne i sam tego nie robi? chociaz kiedy powraca ten temat on uwaza ze to gimnazjalne zachowanie... Ma racje?

wspolnych zdjec prawie nie mamy nie ma moje zgjecia ustawionego na laptopiku jestem wpisana normalnie-nie zdrobniale jakos mnie to nie martwi:)

Gość tak zapisal sobie
3,5 roku razem i nie macie wspolnych zdjec? zadnych? to dziwne, nigdy nie byliscie gdzies razem i chocby na pamiatke pare fotke zrobic? my jestesmy ponad 4 lata ze sobą, mieszkamy razem.

Gość tak zapisal sobie
aha ale brak tych zdrobnien i foteczek tez by mnie nie martwil. nie jestem romantyczna, raczej tego nie znoszę, ale tak wyszło. zdjec mamy duzo, wiec lepiej ustawic sobie fotke z milymi wspomnieniami z wakacji ;)

Gość gadac mi sie chce
jakies zdj mamy ale wspolnie ze znajomymi. tak zebysmy mieli tylko we dwojke to rzadko i te raczej nie nadaja sie na jakas tapete

Gość wlascicielka drukarki hp
a moj chlopak mial moje zdjecia zawsze na tapecie komorki a od jakiegos czasu juz nie ma ;/ jak myslicie czemu?? (jestesmy rok razem, on wciaz mowi, ze mnie kocha itp)

Gość tak zapisal sobie
przeciez to nie jest wymóg, prawda? ;)

Gość wlascicielka drukarki hp
no nie jest... ale zawsze mial moje zdjecie i nagle juz nie ma.. :| jakas tapete sobie ustawil.. ;/

Gość paparpciaaa
ma mnie w tel zapisaną po imieniu zdrobniale i na pulpicie tel moje zdjęcie. o pulpit na komputerze toczy się zażarta walka. ja nieustannie ustawiam widoczki i męskie posladki, a on mi zmienia na samoloty wojskowe i czołgi :o

Gość smanna
a ja jestem ze swoim parę latek i na laptopie ma cycatą dziewczynę z japońskiej kreskówki(no niby ubraną), a na telefonie nie lepiej i jakoś nie rozpaczam... Faceci chyba wcale nie rozumieją takich rzeczy.