Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabala

Alergia na mleko krowie, kiedy pierwsza próba

Polecane posty

Gość blablabala

Moje dziecko podejrzenie alergii na białko mleka krowiego. W tej chwili ma 5 miesięcy i pije nutramigen. Kiedy najlepiej zrobić pierwszy test i podać jej coś z mlecznych rzeczy? Jak radzili wam wasi lekarze? Czy probowaliście przechodzić na zwykłe mleko modyfikowane i jesli tak to kiedy i z jakim skutkiem?

Gość mika mika ....
ja karmiłam piersią i w 2 miesiącu też się okazało że skazę ma. ale to była moja wina bo przesadzałam i w nadmiarze piłam mleko całymi szklankami i tom takie tłuste naturalne. zaczęłam uwarzac i co się okazało po 0.5 roku gdy mała przeszła na sztuczne to jakby skaza się cofnęła - piła zwykłe bebiko - znam więcej takich przypadków gdy skaza białkowa się cofa a na badania to chyba za wcześnie - moja córa miała w okolicy 3 roku życia

Gość kobieto ty sie ciesz
O Boże..Skaza się nie cofa:-o Co to za określenie? Po prostu ustaje... Mój syn też ma alergie i ma 2 lata i dalej ją ma.U mnie nawet kubeczek małego jogurcika kończy się tygodniowym pobytem w szpitalu i kroplówkach.To samo jak zje mleczną czekolade.Teściowa mi go raz nakarmiła:-o