Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak z twardymi zasadami

Jestem prawiczkiem i chcę dziewicy! Ciągle jednak spotykam te po pierwszym razie

Polecane posty

Ja wiem, że może przygoda by mi pomogła, ale ja nie chcę mieć przygód. Ja szukam miłości. Jakbym miał za sobą przygodę, to by pewnie byłoby mnie łatwiej niż teraz, ale nie chcę robić nic wbrew swoim zasadom. Jakbym miał za sobą przygodę, to by też to oznaczało, że musiałbym akceptować kobiety, które uprawiały przygodny seks, a jakbym je skreślał to byłbym hipokrytą

Gość młoda dziewczyna!
musisz poznaćodpowiednią osobę, która uświadomi Ci, że właśnie to co uważasz za przyware, jest twoim skarbem!

Ja nie czuję, żeby to był skarb, po prostu mnie frustruje już, bo mam dość samotności. Chciałbym kochać i być kochanym

Chłopak z suchym mozgiem, ale jak masz znalezc milosc, skoro rozpisales sobie jakis popierdolony "ideał", a inne skreślasz? :O Żałosne w chooj. :O 🖐️

Pisałem to do tej pomarańczki. Naprawdę jestem sławny na forum? Mam nadzieję że czytałaś same dobre rzeczy o mnie.

Ktos tam na smietniku pisal, ze jestes popierdolony rowno kiedys. :classic_cool: Myslalam, ze Twoja mentalnosc idzie w parze z mentalnoscia przystojniaka jakich mało z tego forume, ale teraz juz wiem, ze nie powinnam wierzyc plotkom. :classic_cool:🖐️

No bo ciągle trafiam na "złe kobiety". Żeby te dziewczyny miały chociaż 1, 2 partnerów, ale ja mam pecha do tych "rozwiązłych"

Widzę, że problem nie w dziewictwie, tylko w męskości chłopaka z zasadami, a raczej jej braku. PRAWDZIWY facet nigdy by się nie bał, że przy "niedziewicy" wypadnie mało męsko. Skoro się boisz, to po prostu masz problem ze sobą, swoimi kompleksami i nieudacznictwem. I tyle. I dlatego dorabiasz sobie mega ideologię, jak to ta, co już kogoś miała ma kogoś w pamięci i nie jest delikatna i nie pokocha i inne farmazony. Bo to są maksymalne farmazony, przykładasz do kobiet jakieś schematy opracowane tylko na podstawie braku błonki między nogami. To takie same gusła jak to, że faceci z małymi nosami mają małe pyrtki i są fatalnymi kochankami. To jest identyczny zabobon. Ciekawe, czy chciałbyś być oceniany na podstawie swojego prawictwa - "22 lata i bez kobiety, może gej? Albo impotent?" Miło by ci było? Takie teksty są tyle warte, co i twoje. I nie wmawiaj sobie, że dziewica nie będzie myślała o byłych, bo mogła mieć 1000 byłych i chlipać za nimi po nocach, nawet jak ma błonę nadal między nogami. Fascynuje mnie zresztą, co zrobisz, jak już znajdziesz tę dziewicę. Przelecisz ją i od tego momentu stanie się niedelikatną, nieczułą, puszczalską suką, bo wszystkie nie-dziewice takie są? A może twoja mama jest taka jak piszesz, w końcu też już nie dziewica?

Gość theONe210
Oby więcej takich wypowiedzi jak ta johnasmitha1987. To żaden wstyd! na jakim świecie my żyjemy, żeby ludzie,którzy mają swoje zasady- choćby ktoś mówił ze idealistyczne-są traktowani jak jacyś trędowaci? ja znam ludzi którzy stracili dziewictwo w wieku nawet 27 lat!facet jest szczęsliwy i bierze ślub w przyszłym roku.

Poza tym jak dziewczyna miała sporo partnerów np. 5-6 to raczej prawiczek nie jest dla niej zbyt optymistyczną opcją i takiego ona raczej nie szuka

Ja pierdole. A skad Ty chlopcze wiesz, co jest satysfakcjonujace dla takiej panny? Rozumiem, ze siedzisz w jej bani i znasz kazda, nawet najskrytsza mysl. :O

Gość młoda dziewczyna!
johhnie i co ja mam z tym zrobić?

A, że ktoś może mnie źle oceniać przez prawictwo to jego sprawa. Ja akurat się tego wstydzę i uważam, że to moja wada i mankament. Czuję się jak dziwak i tracę poczucie wartości

Gość theONe210
młoda dziewczyno on ci proponuje" pierwszy raz" po wcześniejszym zapoznaniu. heheh;)

Ja po prostu nie czuję ze swoim prawictwem zbyt atrakcyjnie i uważam je za spory mankament

Każdy by chciał mieć swoją wymarzoną partnerkę

Gość theONe210
człowieku to nie jest żaden mankament! to jest coś zupełnie normalnego. czy gdybyś miał to już za sobą to na co dzień zachowywałbyś sie zupełnie inaczej?

Gość młoda dziewczyna!
Chłopaku z twardymi zasadami, musisz chyba odbudować soje wartości skoro uważasz, że będąc prawiczkiem masz jakąś wadę. To społęczeństwo, które myśli inaczej jest niezdrowe.

Teraz pierdolnełam - "a tak odnośnie tematu: jest tu ktoś chętny na opalanie nago na Pogorii w Dąbrowie albo na Stargańcu w Katowicach? johnsmith1987@wp.pl pisać śmiało" HAHAHAHAHA

A poza tym to o opalaniu nago to pisane na tym forum, spod Twojego nicku. Na nick by Ci sie nikt nie wlamal, wiec nie pierdol chłopczyku. HAHAHA. 10/10 :classic_cool: