Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka225252552

Kto stosował serum z Eveline na rozstępy w ciąży?

Polecane posty

Gość Czarnulka225252552

Można w ciąży? Nic nie pisze na tybce, a mam kilka takich świeżych, czerwoych pręg na piersiach i chcę je smarować, dopóki jeszcze nie zbielały...

Wiesz co ja polecam ci na rozstepy zwykłą oliwe z oliwek , dobrze natłuszcza skóre , mnie osobiście zmalały a miałam naprawde widoczne

Gość Czarnulka22525255252
Noo, taką też dzisiaj zakupiłam - Nivea Baby, pisze na niej, że polecana dla kobiet w ciąży... kończy mi się Pharmaceris foliacti (po którym mimo stosowania i tak w 5 mc mam juz rozstępy na piersiach) i chciałam oliwkę na brzuch, biodra i pośladki, a ten krem Eveline na piersi, bo podobno bardzo zmniejsza świeże rozstępy

Gość ciezarowkaa25
to jest chyba za mocny krem jak na stosowanie w ciąży - przenika do skóry itd a to może być szkodliwe - lepiej używaj kremow które można używać w ciąży - mnie bez ciaży serum ujędrniające do biustu powodowało straszną bolesność - jak to powiedział mój gin że one mają jakieś tam hormony itd i źle działają - a co dopiero smarować się w ciąży...

Gość Czarnulkaa2252552
upup

Gość Czarnulkaa2252552
noo eejjjj

kup krem na rozstepy przeznaczony dla ciezarnych, zeby wiedziec, ze jest bezpieczny... takie mocniejsze specyfiki zostaw na "PO" :)