Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooorwa jaka randka

kooorwa jaka randka

Polecane posty

Gość kooorwa jaka randka

najgorsza na jakiej do tej pory byłam! najpierw umówiliśmy się w macdonaldzie, myślałam "okej, pewnie jako punkt tzw. wylotowy i pójdziemy gdzieś" no nic bardziej mylnego. przyszłam na miejsce spotkania (randka w ciemno, ustawiona przez kumpelę), a tam patałach w koszuli wciągniętej w spodnie i w ręku trzymał torbę foliową a w niej portfel, klucze i telefon. zapytał co chcę, powiedziałam co a on nagle, że takiej zniżki na kuponach nie ma i mam wybrać coś innego. spaliłam buraka, poprosiłam o pierwszy lepszy posiłek z kuponu, zjedliśmy i tyle. koniec randki. próbował mnie pocałować, ale się wykręciłam i zwiałam. skąd się takie patałachy biorą????????

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to juz bylo

Gość epsilonka
To jeszcze nic. Ja też umówiłam się z gościem na randkę. Zabrał mnie do parku w zimy i deszczowy deszcz, po drodze w żabce kupił 4 piwa, jednym mnie nawet poczęstował. I tak siedzieliśmy jak dwa żule :o Z grzeczności wytrzymałam 40 min i zwinęłam się do domu. Nigdy więcej :o Wróciłam cała przemoczona i brudna.

Gość magdazzzzz
a gdyby gość nic nie kupił bo mama nie dała mu kasy?

Gość kooorwa jaka randka
jak się odwdzięczyć koleżance? może ten patałach ma takich samych kolegów i będzie dobra okazja do rewanżu? :D

Gość magdazzzzz
deszczowy deszcz :D

Gość epsilonka
ajj :D deszczową pogodę miało być oczywiście :D

Gość tera ja.......................
a moze ten kolo z rzeszowa???????

"po drodze w żabce kupił 4 piwa, jednym mnie nawet poczęstował" dobre :D naprawdę się uśmiałem skąd Wy znajdujecie takich typów? :D

Gość dziewczyny jesteście cudowne!!
dawno sie tak nie uśmiałam:):):):) dzięki:)

Gość epsilonka
Rozmawialiśmy prawie 4 miesiące przez internet i telefon. Wydawało się, że to mój ideał... Myślałam, że pójdziemy do jakiegoś pubu, nawet to lekko zasugerowałam. Ubrałam sobie szpilki a ten mnie wyciągnął do parku, gdzie nawet przejścia nie było i trzeba było wchodzić przez lukę w płocie :o o błocie nie wspomnę :P Normalnie porażka. Dobrze, że miałam chusteczki, bo inaczej musiałabym usiąść na mokrej ławce :o

Gość gdzie jest kszysz?
widać trafił swój na swego :P

Gość L.H.O.O.Q
ej to mnie na serio rozbawiło :D:D:D:D:D

Gość epsilonka
Wszystkie moje internetowe randki były mniej więcej takimi właśnie porażkami. Dlatego powiedziałam, że po tej ostatniej już się z nikim nie umówię :p Jeden chłopak (randka w ciemno) przyniósł mi płytę z piosenkami, które nagrał specjalnie dla mnie. Nawet podpisał "Dla kochanej XXXX" Dla mnie lekki szok, bo gadaliśmy zaledwie kilka razy i nawet nie wymieniliśmy się fotkami. Facetowi sięgałam coś lekko za pas, więc wyglądaliśmy mega komicznie. Na tej randce planował nam wspólne wakacje i że koniecznie muszę poznać jego rodziców :D A na drugi dzień nie mogłam od razu napisać mu smsa i puścił mi taką wiązankę, że szok i oczywiście zażądał zwrotu płyty, którą mi nagrał, bo jak nie, to pożałuję :D

Gość epsilonka
Moje niestety nie jest żartem. Chłopak, który zabrał mnie do parku ciągle do mnie wypisuje, że się zakochał itp I że wie gdzie popełnił błąd na tej naszej "randce". Niestety nie dostanie drugiej szansy :D

Gość ha ha ale jaja
ta od tych 4piw wymiata haha "jednym mnie nawet poczestowal":) :) :) no i tak z tymi piwami siedzieliscie na lawce w deszczowy dzien? naprawde jak menela hahaha. szkoda ze ja takich przygod nie mialam. mialabym sie z czego posmiac

Gość hard ..dri
to było z tymi kuponami ,pamietam bo sie usmiałam wtedy ja juz nie wiem czy wy powtarzacie to samo czy ludzie sie zmieniają w podobnych okolicznosciach

Gość misiaczkooowa 23
hahaha to ja tez sie spotykalam swego czasu z takim kolesiem oczywscie uwzzal sie za super odjechanego a byl totalnym dnem nie dosc ze ciagle mowil on w sumie prowadzil monolog o swojej pracy o swojej muzyce to jeszcze o polityce :D:D na dodatke jak sie spotykalismy koles kompletnie nic nie organizowal kupony z mc donalda przezylam :D ale najbardziej to mnie zachwycila sytiacja kiedy zaprosil mnie na obiad... buhahaha jak to sie mowi ja zapraszam ty stawiasz:D:D:D kolesiowi za braklo pieniazkow :( :D:DD teraz z tego mi sie smiac chce ale w sumie to ja bylam zazenowana tym wszytskim a on w ogole... dodam ze koles byl dobrze po 20 i mial niezla prace

Gość magdziskoooo
TOŻ TO PROWOKACJA!!!!!!! WIEM, BO SAMA TAKĄ ZAŁOŻYŁAM JAKIŚ CZAS TEMU :D:D:D

Gość ha ha ale jaja
menele* . oczywiscie ja nic zlego na mysli nie mialam zebys nie odebrala tego obrazliwie:)

Gość epsilonka
Tak. Siedzieliśmy na ławce, padał deszcz. Dobrze chociaż, że miałam parasol, bo ta "randka" mogłaby się skończyć dla mnie jakimś zapaleniem płuc :P A chłopak wypił jedne piwo... drugie... zabierał się już za trzecie :o Wypalił chyba pół paczki fajek, chociaż mówiłam mu, że nie znoszę kiedy ktoś przy mnie pali. I jeszcze roześmiał mi się w twarz, kiedy powiedziałam że jest zimno :o W każdym razie... Na zdjęciach wyglądał lepiej. Na żywo oczy mu uciekały w dwie różne strony :D

Gość epsilonka
Innym razem umówiłam się z facetem starszym ode mnie o... 10 lat ;) Też dosyć długo do siebie dzwoniliśmy zanim doszło w ogóle do spotkania. A na spotkaniu.... Facet się dosłownie ślinił patrząc na mnie. Co chwila pytał czy może mnie "pomolestować". Myślę sobie gdzie ten świetny facet z rozmów telefonicznych :o Ostatecznie zrezygnował i zapytał czy nie mam koleżanki, która chciałaby się czasem spotkać... Opowiedziałam o nim kumpelce i ... Postanowiła sie z nim umówić. Najśmieszniejsze, a może najbardziej żałosne w tym wszystkim było to, że on dawał jej za te spotkania pieniądze, bardzo drobne sumy po 10, 20zł a ona była z tego ucieszona (to była 2 kl liceum). A po spotkaniach dzwonił do mnie i opowiadał, co robili... Dzisiaj trochę się śmieję, że robiłam za alfonsa :P Ale w końcu ja jej nie namawiałam do zabaw za kasę :)