Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

Co jest ze mna nie tak czemu nikt mnie nie chce:9 niby nie jestem brzydko dziewczyna mam wielu przyjaciol znajomych a jakos chlopaka nie moge sobie znalesc:( wychodze do ludzi , rejestrowalam sie na portalu randkowym owszem mialam tam powodzenia ale jak sie umawialam to okazywalo sie ze kolesie chca tylko jednego ostatnio trafilam na jedengo kolesie i myslalam ze cos z tego bedzie jednak znowu sie przejechalam :( wogole nie mam szczescia chce mi sie plakac jak tylko widze jakies pary i dechciewa wszystkiego:(((

podstawowy błąd to że szukasz na siłę i w każdym fcecie widzisz faceta na stałe. Facet gdy widzi zdesperowaną babkę da nogę lub wykorzysta.

nie widzisz jest zdesperowana. Kiedyś podobną znałem z neta szukała za wszelką cenę faceta. Na jednym z portali dla samotnych poznała faceta. Ten facet wyszło potem kręcił z dwiema na raz z tego portalu. Na końcu poznała jakiegoś faceta z Krakowa i chyba jest jej dobrze.

Gość Dreadful Hours
malutka, pisz na vht@o2.pl - mam 27 lat i jestem zainteresowany poznaniem twej osoby lepiej

myślałam...ze napiszesz coś o wieku ...szuka na sile , bo czuje się samotna...tez uważam takie szukanie za największy błąd

wtedy najłatwiej trafić na jakiegoś gnojka który to wykorzysta. Chociaż nie sądziłem że tu tyle może byćsamotnych kobiet.

nie ma co się czarować w wieku koło 30 to znaczna część facetów jest już zajęta. Zostają tylko mniej lub bardziej wybrakowane sztuki oraz spora ilość podrywaczy.

tylko że tacy to już mają bagaż w postaci dzieci i alimentów. A nie każda kobieta to zaakceptuje.

jest mnóstwo samotnych kobiet.... ale zawsze mim zdaniem musi być jakaś przyczyna tej samotności

Często jest że kobiety mają wysokie wymagania a latka lecą adoratorów ubywa aż w pewnym momencie stają się starymi pannami.

drugi typ spotykany kobiet to nigdzie nie wychodzi unika imprez liczy że spotka księcia na białym koniu co do niej przyjedzie i zapyta chcesz być ze mną.

ja nie mowie po przejściach w związkach małżeńskich w związkach .... np. dziewczyna zdradzała lub wykorzystała takie rzeczy zostawiają skazę na psychice i trudno im jest się związać

to po części do mnie pasuje kiedyś szukałem dziewczyny ale po paru próbach dałem spokój.Nie będę szukał na siłę.

parę lat:D za parę lat wejdę na forum jako 30-sto latka i napisze , ze poszukuje mężczyzny życia normalny uczuciowy facet ....który będzie miał coś w sobie, zaakceptuje mnie taka jaka jestem i będzie umiał rozmawiać ze mną:-)

ja mam 28 , kilku wolnych znajomych w moim wieku. ostatnio rozmawialiśmy o tym problemie i chyba żaden z nas specjalnie nie liczy na miłość z powodu braku fajnych pań oraz przykrych doświadczeń z przeszłości. lekarstwem jest praca, praca i jeszcze raz praca :)