Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

no pewnie ze sa wyjatki u mnie znajoma tez poznala przyszlego meza na sympatii niektorym szczescie dopisuje...

próbować można i tak nic z tego . Człowiek tylko po tylu razach się dołuje. Najgorszy czas to lato gdzie widzisz pełno zakochanych tylko człowieka wkur......

Ja też się kilka razy umówiłem przez fotka.pl to a 90% przypadkach te kobiety wyglądały inaczej niż na zdjęciach. niemniej 2 razy udało mi się umowić na całkiem miły seks, a za trzecim razem wylądowałem w 1.5 rocznym związku :)

ja byłam w związku 8 lat, później probe podjęłam tylko raz .... katastrofa i dałam sobie spokój

nie oszukujmy sie ale pierwsze wrazenie to patrzysz na wyglad ... to cos tam w sonbie trzeba miec zeby zainteresowac druga osobe to cos...

tajemniczy_on uważąj bo tam też zdjęcie wstawiają zajęte dziewczyny. Jeszcze jakiemu podpadniesz i będzie draka.

masz rację malutka prosta selekcja podobasz się to masz szanse na poznanie. W innym wypadku z miejsca w ułamku sekundy spisany na straty.

to niech pretensje kierują do swoich kobiet :) ja już i tak tam nie mam konta. skasowłem jakieś 3 lata temu. do dzisiaj dostaję na skrzynkę tony spamu.

podobne poglądy:-D po prostu na dzień dzisiejszy nie męczy mnie samotność ....

dobrze 🖐️ :) sama mam problem, który opisuje autorka :O ale u mnie dochodzi nieśmiałość i twarz wrednej, wyniosłej damy :O tak słyszałam :D a ja zawsze jestem taka pogodna!!!!!

poczekamy dobrze z paręlat jak będziesz na gwałt szukać męża chyba że do tego czasu rodzina Cię wysfata;)

Little🖐️ takiego ideału jak masz w stopce nie znajdziesz :-D ty wredna?? kłamali cie

mi tam naprawde juz wszystko zwisa najgorasza jest wlasnie rodzina ktora non stop wyptyuje boja sie ze stara panna zostane albo pytania rodziny jak sie na wesele idzie samemu a kiedy ty a kiedy tamto a czemu sama wrrrr to jest najgorsze

ja mam 28 :) kapselko - a ty dlaczego masz taką samoocenę niską? olej to i realizuj się w innych dziedzinach życia, najlepsze są zajęcia twórcze. polecam! możesz też wybrać się do lekarza żeby przepisał Ci coś na obniżenie popędu, wtedy nie będzie ci to zawracać głowy.

Gość przyjdzie czas
to trafisz na swojego. To czekanie jest wkurzajace, ale 30 to zaden podeszly wiek. Kiedys sie znajduje kogos. I nie warto brac pierwszego lepszego, bo tak by wypadalo. Wcale nie musi byc tak, ze z toba jest cos nie tak. Nie mysl nawet tak o sobie. Sa fajni faceci po trzydziestce, ktorzy nikogo nie maja. Wcale nie sa nieudacznikami. niektorzy sa zbyt niesmiali w stosunku do kobiet. Baw sie, umawiaj, korzystaj z tego.

ja tam co widzę rodzinę te same pytania. Najgorsze było jak ich coś napadło z tym szukaniem mi na siłę dziewczyny. Tylko mnie wkurzyli tym wszystkim.

rodzina już mnie swatała:-D ale nie dałam się wciągnąć w gierki rodziny ... ja nie narzekam na brak znajomych itd. po prostu się boje

ja zaczynam zycie z innym podejscie wlasnei wrocilam z urlopu z Chorwacji opalona wypoczeta :P jeszcze fryzjer zmiana koloru wlosow i bede sie odrazu czula jeszcze piekniejsza a facetow mam gdzies!!!!!:D