Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

masz w moim profilu maila :) a rano horror w sensie przebudzenie :) jak już dokulam się do pracy to jest OK, ale pobudki mi ewidentnie nie służą.

a moze z okolic katowic? ja ja poznalem wlasnie w katowicach ale nie pamietam gdzie mieszka bo to bylo juz pare lat temu :)

ja mam 250 km do Katowic .... mam rodzinę w tamtych stronach ....ale nie byłam już u nich paręnaście lat

Gość Piękna stara panna
Jak w nicku. Co mi po tej urodzie?:(

dobrze - nie zgadywałem, po prostu ktoś inny się tak nazywał :D PS: nie wierzę w istnienie pięknych starych panien :) jak każdy facet

Gość Piękna stara panna
Mi wszyscy mówią że jestem piękna a faceci chcą mnie tylko przelecieć. Do małżeństwa zaś żaden mnie nie chce.

Gość Piękna stara panna
Nie każdej pięknej uroda przeminie bo np. Sophia Loren ma już swoje lata i zachowała urodę. Co prawda nie jest tak piękna jak była za młodu ale i tak trzeba przyznać że jest piękna, piekniejsza od nie jednej ładnej i młodej.

nie znam żadnej pięknej starej panny... a znam ich naprawdę mnóstwo. wyjątki pewnie sa, ale tylko kiedy istnieje jakiś alternatywny "odstraszacz" , czyli dzieci , zadłużenie, skrajnie irytujący charakter, roszczeniowość itp

musiałabyś przyjechać do Ostrowa i porównać.... ale w Poznaniu żyjesz szybciej ....na ten czas to tylko plany ....

Gość grabbing hands
A do Kalisza nie chcialabys sie przeprowadzic?