Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

imienia się nie wybiera ...ale mi się nigdy nie podobało ... poza tym z moim imieniem wiąże się historia w rodzinie a ty jak masz na imie-?

Gość taka typaa
nie martw sie mam TO SAMO

Gość taka typaa
pozatym gdzies tam głeboko w sercu wierze ze gdzies po tym swiecie chodzi ten mój przyszły mąz......

taka typaa a ty jak na imie masz? Co za wiara. ja tam dawno przestałem w to wierzyć że ktoś tam gdzieś jest.

Gość taka typaa
no ja jestem dorota mam 17 lat , za pare miesiecy 18 i tak samo nie raz juz ryczalam po nocach ze nikogo nie mam i tak samo czuje sie jak pies gdy widze ze brzydkie dziewczyny maja chlopakow i w ogole jak widze pary na ulicach :O niby jestem bardzo ladna z tego co mi mowią ale zawsze trafiam na frajerow ktorzym chodzi tylko o sex nie chce tez sie wiazac z byle kim byle tylko byc bo wiem ze zasluguje na chlopaka mądrego, zyciowego oraz w miare przystojnego. i poki co niestety gowno z tego :O

uwierzcie mi ze kazdy! ma swoja polowke tylko nie wiadomo kiedy ja spotka i tyle wiec nie ma co sie zamartwiac tylko zajac sie swoim zyciem i czekac na ten moment, ja tez mam prawie 30 i jakos zyje i przestalam szukac dawno

taka typaa dziewczyno młoda jesteś jeszcze poznasz faceta tego jedynego. Tak byś mogła mówić gdybyś miała np 30 latek. W twoim wieku to jeszcze spory wybór jest w facetach.

Gość taka typaa
quicksand i idze ze ty tak samo jestes ładna dziewczyna i co? i nic .... to niesprawiedliwe.... nie chce czekac do 30-stki. po drugie jestem zdania ze to nie ja mam latac za chlopakiem tylko chlopak za mna....

Gość taka typaa
tak tylko ze jak juz wczesniej wspomnialam trafialam na samych szmaciarzy co tylko chcieli wyruchac i niestety pare razy uleglam bo myslalam ze zmierzy to w strone jakiegoś związku, ze cos z tego wyniknie a wyniklo tylko to ze sie ze mnie smiali i jeszcze poszła fama ze jestem jakas puszczalską tylko raz mialam chlopaka na powaznie przez 1 rok ale rzucilam go bo zaczynalismy sie codziennie klocic a po drugie stwierdzilam ( i wiele osob mi to na okolo mowilo) ze nie pasujemy do siebie i ze zasluguje na kogos o wiele lepszego a byl to koles o glowe nizszy ode mnie, nieurodziwy , i poprostu dosadnie mówiac za tępy dla mnie. mimo ze kochal mnie na zaboj. ale nie bede z nikim na siłe siedziec i koniec.

oj dziewczyny czekacie czas leci .Gdy inne mniej urodziwe zabierają tych atrakcyjnych facetów. Kolega niedawno mi opowiadał jak go jedna z uczelni podrywała. To było jak przesłuchania tylko brakowało żeby podał numer konta i stan.

Gość taka typaa
w ogole bardzo czesto mam mysli ze juz NIGDY nikogo nie znajde i wszyscy sie zejdą z kims tylko nie ja

moze sie boisz zrobic pierwszy krok ze niby "za wysokie progi na twoje nogi", powiem ci ze jak ci sie ktos podoba to zawsze warto zaryzykowac, nawet kiedy dana osoba wydaje sie ze nigdy nie zwroci uwage na kogos takiego jak ty, a nie wierze ze nie ma zadnych fajnych osobnikow kolo ciebie! trzeba szukac przyczyny a nie sie uzalac, u mnie na razie co fajne to pozajmowane, a co pozostalo to poprzebierane :D wiec na razie zajmuje sie innymi sprawami

taka typaa jesteś ładna znajdziesz faceta może nie teraz może za rok. Na twoim miejscu bym się uczył żeby maturę zdać. A facet zobaczysz znajdzie się.

kapselko umiesz dziewczynę podnieść na duszy ...a z tobą co?? taka typaa lepiej poczekać i zająć się czymś innym .... niż szukać na sile ... wtedy naprawdę nie wiadomo z kim się zwiążesz, bo desperacja nie jest dobra

chociaż tak myśląc czym ładniejsza dziewczyna tym np ocenianie po wyglądzie i myślenie ze strony facetów że pewnie niezbyt mądra da się wykorzystać.

ja tam dawno dałem sobie spokój. Przestałem wierzyć w te całe przeznaczenie. Jak już pisałem wiele razy próbowałem i figa z tego wyszła.

mogę jeszcze dorzucić że facetów się więcej rodzi niż kobiet więc niektórzy będą sami padło na mnie .

może nie padło na ciebie ....coraz więcej facetów się rodzi , zgadzam się ...ale coraz więcej facetów posiada pustkę w głowie

raczej padło. A facet nawet jak pusty to nadrobi wyglądem i graniem cwaniaka oraz autem. W efekcie będzie zmieniał dziewczyny jak rękawiczki.

zależy tez od dziewczyn ... bo mądre dziewczyny nie będą zainteresowane facetem który szpanuje kontem , autem z którym nie będzie można nawiązać interesująca rozmowę .... a uroda, z wiekiem przemija i co wtedy?