Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAPARWDE nie wiem

pliss jak się ubrac na 18?? chcę wygladac cudnie! DAJCIE LINKI LUB OPISY PROSZE

Polecane posty

Gość NAPARWDE nie wiem

Więc mam 21 lat, za 2 tygodnie wybieram się na osiemnastke kuzynki chłopaka. Chciałabym wyglądac wystrzałowo! Pomóżcie !!! Myślałam nad czarnymi rurkami, długą tuniką w paski lub gładką z pasem no i jakieś czółenka. czy pasuje tak?? przyjmę słowa krytyki ze zrozumieniem poniewaz na co dzień ubieram się "ostrożnie" czyli dzinsy, baleriny, sweterek albo jakaś dłuższa bluzka. Jestem szczupła ale niska. czekam na jakieś wasze propozycje:)

Gość NAPARWDE nie wiem
przyznam że niektóre fajne zestawienia.. kiedyś można było dziewczyn na kafe spytac o wszelkie modowe sprawy, teraz prześcigacie się która palnie coś bardziej durniejszego no ale trudno, mam nadzieje że ktoś doradzi coś fajnego konkretnego. na 18 bedzie taka jedna dziewczyna która podwalała się kiedyś do mojego faceta i chciałabym żeby opadła jej szczena, myślę że mnie rozumiecie

Gość na modowy na modowy!!!
mnie osobiście sie to zbytnio nie podoba moze idz na modowy a nie piszesz na ogólnym

Gość NAPARWDE nie wiem
na modowym niestety nikt nie odpisuje, jak zwykle

Powiem ci że ja teraz wszędzie widzę kicz i tandetę i chodzę w dżinsach, trampkach i bluzach i za cholerę nie mam pojęcia jak się teraz wystrzałowo wygląda :D

Ale powiem ci co mi sie podoba, jest teraz w tv taka nowa reklama butów Deichmanna, i są w niej 4 laski, jedna w długich ciemnobrązowych włosach, no cud dziewczyna i fajnie jest ubrana, buty na obcasie do łydki, mini jakas, kurteczka coś tam, ale ogolnie nie wyglada wcale szmatławo, tylko właśnie kurcze fajnie:D