Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechęcony

moja dziewczyna jest nerwowa

Polecane posty

Gość zniechęcony

jak w temacie. pokrótce - częsta pesymistka, zarażająca mnie swoimi myślami, w czasie okresu niemożliwa, wymyślająca teorie spiskowe , ma 22 a ja 26 lat, czasem się zastanawiam czy pasujemy do siebie, te szukanie problemów na siłę, a przyrzekam że nie robię nic co mogło by jej dać ww. powody. ciężko tak wytrzymać prawie 2 lata, jej psychika jest tego głównym powodem, co o tym sądzicie? macie tak samo z kobietami?

Gość Renatka22222233
nie pasujecie do siebie, potrzebujesz nieustannie smiejacej sie optymistki,ktorej spojrzenia działają tak, że czuje się je dogłębnie. Człowiek dostaje klasycznego "rozwolnienia mózgu". Jest dla ciebie miła, uprzejma Moze rozejrzyj sie w pracy za jakas kolezanka?

Gość zniechęceonaa
A mój chłopak flegmatykiem. Mam dość jego obojętności, powolnego myślenia i powolnych reakcji, dlatego zerwałam. Wam też radzę pójść tą samą drogą. Tobie przeszkadza jej nerwowość a jej zapewne Twoja ospałość.

Gość Alev
Myślisz że tylko twoja Kobieta jest taka nerwowa ? Chcesz .. zakończ ten związek idź poszukaj sobie innej a sam się przekonasz. Chłopie to porozmawiaj z nią zapytaj .. niech wytłumaczy Ci dlaczego jest taka nerwowa o byle co .. dlaczego się czepia wszystkiego i szuka problemów na siłę. I nie byłabym taka pewna że nic jej nie robisz Kobiety nie zawsze denerwują się oo tak sobie bo im się zachcę . Co wy Mężczyźni w ogóle oczekujecie od Kobiet.One wszystko za was robią a wy nic nie doceniacie ..olewacie je a potem dziwicie się że Kobieta jest nerwowa. Zaczniesz nowy związek to myślisz że twoja Kobieta będzie taka wspaniała lepsza niż ta z którą teraz jesteś ? Przede wszystkim rozmowa,rozmowa i jeszcze raz rozmowa.

Gość aleiuja
ja tez bylam taka jak Twoja dziewczyna. Teraz juz nie jestem z tym chlopakiem ale dlatego ze moje teorie spiskowe okazaly sie prawda:D a on ze mnie tez robil taka nerwowa, podejrzliwa, zazdrosna, nieufajaca itp. Tez czesto strzelalam fochy bo mi po prostu nie podobaly sie pewne jego zachowania. No coz nie pasowalismy do siebie chyba. Wy moze tez nie pasujecie.

Gość buba125
alev a mozesz wyjasnic, dlaczego uzurpujesz sobie prawo do sugerowania ludziom ze powinni byc w nieszczesliwych zwiazkach? sa kobiety takie o jakich pisze autor i naprawde ciezko z nimi wytrzymac.