Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

a dlaczego masz kompleks "malego"? Kto ci wmowil ze chodzi o dlugosc czlonka? A co do tradziku to mialam kolezanke strasznie ze tak powiem "poorana", ale poszla na zabieg laserowy i dzis ma gladka cere:)

Gość Załamany Wszystkim
Próbowałem wszystko, żeby wyleczyć trądzik. Jedyną formą na to, że twarz nie wygląda jak u chorego na ospę, jest bardzo ostra dieta. Ani antybiotyki, ani domowe sposoby nie pomogły. Czytałem o laserach, ale po jakimś czasie trzeba tam wrócić. I tanie nie są. Na dzień dzisiejszy twarz mam przeoraną, ale od 20 idę na dietę, żeby jakoś normalnie na uczelni wyglądać. Większość pań tak uważa, że partner z większym jest lepszy zazwyczaj od partnera z mniejszym.

Gość Załamany Wszystkim
Ciekawe ... może spróbowałbym. Stratę 3 stów zniosę, ale kobiety płaciły po 2000 zł, i nic to nie dało.

Gość Załamany Wszystkim
Sądzę, że mój rozmiar jest odpowiedni dla gimnazjalistek mających mniej 160 cm wzrostu.

"Większość pań tak uważa, że partner z większym jest lepszy zazwyczaj od partnera z mniejszym." gdzies to wyczytal? na tym forum? Mam kolezanke o podobnej budowie jak ja czyli drobnej i ona tez twierdzi ze dlugiego ani za grubego nie chce. Najlepszy taki w sam raz, czyli przecietny. Nie czytaj glupich sondazy czy wypowiedzi kobiet. Moze taka co jest delikatnie mowiac "dobrze rozbudowana tam na dole" to potrzebuje wielkiego. Ale wiekszosc dziewczyn woli srednich lub malych.

Gość Załamany Wszystkim
Wytłumacz mi fenomen brytyjski. Każda Polka wracająca z Londynu chwali się, że przeleciał ją murzyn, który był bardzo obdarzony. Może Polki mają wyobraźnię, ale czy to nie sugeruję gustów, jakie panie mają?

Gość Podziwiam Cie
Anabelle spod latarni z tym rozmiarem to jak najbardziej się zgadzam, te które są na "5" palców może by i chciały hojnie obdarzonych bo innego wyjścia nie mają, Powiedz mi jak to jest jak się zacznę spotykać z facetem, to najpierw ma mi dac kase za cały miesiac czy jak??

z racji tego ze ja poswiecalam 2 weekendy w miesiacu to w pierwszym miesiacu bralam za weekend czy tez noc, bo trudno by mi ktos w slepo zaufal. Pieniadze zawsze bierz na poczatku, a jak poznasz faceta to przelew na konto

Gość Załamany Wszystkim
Przyznam się, że tylko "desperacja" umożliwiłaby mi zaakceptować byłą prostutkę na partnerkę.

Gość Podziwiam Cie
zobaczcie co irqa pisała na innym topiku" Chodzi o to że moja eks przyjaciółka omotala mi chłopaka ;( nie chce do niego wracać,ale chce żeby poczuł to samo co ja.Na bank by sie wkurzył jakby zobaczył jakieś zboczone komentarze ;D A ja bym miała satysfakcje"

Gość taka jedna sponsorowana
"Ale większość dziewczyn woli średnich lub małych" dokładnie tak, takie są idealne do głębokiego orała ;) Anabelle, mogę zapytać ile masz lat? i jak długo tym się zajmowałaś? może pisałaś, le nie czytałam całego topiku

Gość taka jedna sponsorowana
doczytałam pisałaś na 1 str pod pomarańczowym nickiem

Gość deserek do kafe
kiedys była taka akcja, ze poszło dwóch kolesi do agencji. jeden na erotyczny maszaz a drugi czuł sie jak w kosmosie i zagadywał nudzace sie laski czekajac az kumpel skonczy:) Myle, ze to wszystko jest kwestia podejscia. Nie wiedzac nic o tym kto z kim byl i na jakich zasadach, nie ma sie uprzedzen. przeszłosc kobiety ma dla mnie mniejsze znaczenie niz przyszlosc i terazniejszosc

Gość UsagiTsukino88
Witam Jestem,że tak powiem,początkująca w tej branży,zainteresował mnie temat. Może autorka bądź osoba z branży mi pomoże; mianowicie dorywczo pracowałam jako prostytutka w Niemczech,ale z racji faktu,że mam małe dziecko,nie jestem w stanie tam jeździć regularnie.Mało tego,nie mam z kim dziecka zostawić choćby na weekend,a co dopiero dłużej.Nie mam do pomocy NIKOGO,tatuś dziecka to damski bokser i niedojrzały gnojek,ja nieraz przez 3 dni nie mam co jeść,bo on musi mieć na piwo (na szczęście dziecko ma wszystko),szantażuje mnie,bije,wyzywa,zdradza,oszukuje...Ja nie mam meldunku,rodzina mi pomaga bardziej w formie "paczek żywnościowych",nie mam możliwości pójścia do pracy,bo naprawdę nie mam absolutnie nikogo,z kim mogłabym córkę zostawić.Jeśli udałoby mi się jednak kogoś namówić na weekend opieki nad dzieckiem,myslałam o pracy np.w Warszawie. Nie wiem jednak czy lepiej na prywatkę,czy do agencji.Chciałabym się jak naszybciej uwolnić od tego wszystkiego..Wszelkim ludziom "porządnisiom" i umoralniającym dziękuję,nie po to piszę.Proszę o radę i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Usagi ja bym radzila sponsora znalezc. Ale ze to zajmuje troche czasu ( a tobie na czasie chyba zalezy) to wybralabym prywatke niz agencje. Podobno na prywatce ma sie wiekszy wplyw na mozliwosc wyboru mezczyzny. Tylko musisz znalezc dobra prywatke. A jak masz czas to radze znalezienie sponsora. I w tym temacie akurat bardziej sie orientuje i moge pomoc

Gość UsagiTsukino88
Anabelle - dzięki za radę,myślałam o tym,ale mój największy problem,to fakt,że ważę może 41 kg...jestem strasznie chuda,nie wiem czy ktoś będzie chętny sponsorować wieszak.Nie jestem w stanie przytyć,dopóki nie zarobię jakichś pieniędzy.

Hej na dniach mam sie spotkać ze sponsorem. Ja mam 20 lat on 28. Chce mi dać 150 za spotkanie. To dobra cena? Boje sie bardzo ze mnie oszuka lub coś w tym stylu...Dała byś mi jakieś rady?

Gość jestem prostytutką
:)

Witam:) Przypomnialam sobie o tym temacie i prosze ktos go podbijal:) W moim zyciu wiele sie zmienilo niestety, chetnie bym z wami popisala jeszcze, ale powoli musze zbierac sie do "pracy":P Tak, tak mam spotkanie ze sponsorem, wrocilam do zawodu.

ciekawe od kiedy to "rozmiar nie ma znaczenia" dla dziewczyn z "zawodu" owszem. mały i cienki (nie za mały i nie za cienki, bo na takich gumka nie trzyma) jest idealny, a jak jeszcze 3sekundowiec to już zupełnie bosko. prywatnie jednak... hmmm... z tego co wiem z małym fistaszkiem wielkiego teatru się nie zrobi ;) pozdrawiam i sukcesów w zawodzie życzę

Gość mały rysio
Anabelle spod latarni a co z twoim obcokrajowcem?

Gość niewiemnoniewiem
od dluzszego czasu chciałam sprobowac, dopiero teraz wszystkie okolicznosci sa sprzyjajace. znalazlam ogloszenie 1000zl za noc, koles jest biznesowo w wwie w hotelu. jak wyglada takie spotkanie? wczoraj z nim pisalam troszke, spotkanie ma byc dzisiaj. bezpieczne to jest? jak chodzi o noc, to bedzie chcial wiecej niz 1 raz? kiedy brac kase i kiedy powinnam opuscic hotel ?