Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

Gość Załamany Wszystkim
Zazdroszczę mimo wszystko paniom siły. Mam takie stany obojętności, że nic mi się nie chcę. Mam poprawkę i zaczynam się uczyć dzisiaj po meczu. A szczerze mówiąc, jak zdam będzie fajnie, a jak nie zdam - h** z tym. Niedługo październik, może coś się zmieni w tym szarym życiu.

Gość taka jedna sponsorowana
przeczytałam kilka ostatnich stron Waszych postów, jestem nowa w "branży", mam jednego stałego sponsora, 500 spotkanie + czasami prezenty, spotk, 1-2 w tyg + normalna praca, razem miesięcznie mam ok.6000 tys, co pozwala mi zyc na wysokim poziomie. Spotkania to nie zawsze jest to seks, sam czasem obiad lub kolacja, wypad do innego miasta na zakupy,na basen itp. Bardzo inteligentny i przystojny facet, niewiele starszy ode mnie i co gorsza chyba się we mnie zakochuje ( z tego co mówi)

Gość taka jedna sponsorowana
dzięki, naprawdę mam szczęście, ze go poznałam, fakt z byle jakim bym się nie spotykała, spotykałam się wieloma facetami i żaden mi nie odpowiadał wizualnie ( ja natomiast każdemu sie podobałam), choć proponowali bajeczne sumy

Gość ja osobiscie bym w zyciu
nie chcial szmaty ktora sie dupczy za moją kase , za kobiete. Jakby byl biedny to bys nawet na niego nie spojrzala, kurewko.

taka jedna sponsorowana- jak ja szukalam sponsora to tez wielu mi sie nie podobalo, a takze nie chcialam odczuwac wstretu przy zblizeniu wiec szukalam dokladnie. Co prawda poszukiwania byly meczace, ale sie oplacalo

Gość ja osobiscie bym w zyciu
szmaty

Gość Marmolada23a
Witam Ja rowniez corazczesciej mysle o takim ukladzie aby cos takiego zaczac, ale nei wiem czy bede na tyle silna. CHce cos powiedziec do ludzi piszacych na dziewczyny ''szmaty'' i inne epitety. Dziewczyny przeciez pisza ze dobrze sie bawily, nie maja wyrzutow sumienia sa zadowolone ze wsyztko odbywalo sie na takim stopniu na jaki sobie pozwolily itp to z jakiej racji wy osadzacie ludzi ktorzy tak chciali spedzac swoj wolny czas. mialy ochote na to i to robily? czy kogos krzywdzily tym ? NIE takze o co wam chodzi krytycy , bo nie potrafie zrozumiec ? czy poprostu taka zazdrosc ze mozna miec duza kase dla was latwą chodz nei zawsze jest ''latwa'' a ze wy musieliscie wystac swoje 10 godz w spozywczakach za 1000zl? i wy jestescie juz szlachetne i dobre? ile w zyciu wy krzywd wyrzadziliscie ludziom? bliskim, krewnym, znajomym? niech pierwszy rzuci kamieniem ten co bez grzechu,TROCHE POZIOMU! ludzie!

Gość woman who eat her drink
Wiecie co, ludzie mają moralność. Zaraz powiecie, że wy też macie moralność - otóż nie, nie macie, bo moralność to ZBIÓR zasad, więc jeśli jesteście amoralne seksualnie to znaczy, że całe jesteście niemoralne, bo seksualność to jedna z najważniejszych rzeczy w życiu. Albo kłamiecie, że nie czujecie wstydu, wyrzutów sumienia itd. albo zatraciłyście poczucie rzeczywistości. Nieważne, że byłyście / jesteście lepiej traktowane od wielu żon, że jesteście bogate i żyjecie na wysokim poziomie finansowym i w związku z tym jesteście ogólnie poważane - gdyby powszechnie wiadomo było o waszej przeszłości to nie byłybyście tak szanowane. Dalej - normalny prawy facet, który by się dowiedział o waszej przeszłości nie chciałby mieć was ani za żony ani za matki dzieci.

Gość o jakich zasadach moralnych
piszesz? ;)

Witaski:-) zasady moralne:-P kazdy z nas zyje tak jak mu wygodnie..wiec popiszmy grzecznie bez umoralniania i epitetow:-) I zeby nie bylo..jestem sama..nie mam sponsora :-P po prostu fajne z Was dziewczynki..pozdrawiam

- A co stanie się z licznymi prostytutkami? - „Trzymam je blisko mojego serca, żeby żadna mnie nie zostawiła. Najbardziej zniewala je przyjemność cielesna i żądza pieniędzy. Piekło jest obszerne i znajdzie się w nim miejsce dla każdej z nich.

a moze ktos mi wyjasnic dlaczego powinnam czuc wyrzuty sumienia? Zrobilam komus krzywde? Nie rozumiem dlaczego powinnam byc prostytutka- cierpietnica. Dlaczego nie moglam sie dobrze bawic? Bardzo chetnie bym przeczytala wlasnie co taka osoba (zarzucajaca mi to iz powinnam miec wyrzuty sumienia) mysli ogolnie na ten temat. Gdzie widzi w tym wszystkim to "wielkie zlo"?

Hej ..ludziska maja bledne pojecie o zyciu i stad takie wywody:-P napisz lepiej cos o sowim bylym zyciu..chetnie poczytam, bo ciekawi mnie to:-) no i udanego popoludnia zycze:-)

Gość Załamany Wszystkim
Ja mogę, jestem dzisiaj nawet w dobry nastroju.

Gość Załamany Wszystkim
Prawdpodobnie zdałem poprawkę (coś tam napisałem).

Gość Załamany Wszystkim
To znaczy wbrew temu co myślałem przed coś napisałem ( a raczej ściągnąłem).

Gość Załamany Wszystkim
Ale w sumie raczej nie czuję dzikiej radości. Po prostu jeden problem mniej, a zaraz dwa inne się pojawią.

Gość Załamany Wszystkim
Nie mam egzaminów, ale poza problemami typu "trądzik" i "kompleks małego" mam sporo innych.

Gość Załamany Wszystkim
Natury mieszkaniowo-finansowo-remontowej.

Gość Załamany Wszystkim
Raczej nie znajdę przyjaciela, jak ty. Muszę nieco kombinować.

Gość Załamany Wszystkim
Skończyłaś kierunek, którym się interesowałaś?

Gość Załamany Wszystkim
Który lubiałaś?