Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

Zalamany- nie przejmuj sie, nigdzie nie jest powiedziane, ze nie trafisz na fajna dziewczyne. Myslisz, ze wyglad jest najwazniejszy? Mylisz sie. Co do pierwszego razu u prostytutki to osobiscie odradzam

"Jak widze te znajome z rozwarciem na 10 palcow majacych NORMALNYCH i pewnie nieswiadomych facetow to mi ich zal.Dawaly d**y zeby miec na solarke,ciuchy,kosmetyki :| kretynki" rozwarcie na 10 palcow? a coz to takiego, ja mialam mniej facetow niz niejedna kobieta. Piszesz jakbys wiedziala wszystko a nie wiesz nic, bo nie dawalam dupy by miec na solarke:D

Gość Załamany Wszystkim
Dlaczego odradzasz?

Odradzam dlatego, bo uwazam,ze lepiej ten pierwszy raz przezyc z kims kogo sie zna (nie musi to byc od razu wielka milosc). Pierwszy raz z prostytutka moze byc sztuczny i mechaniczny. Lepiej poczekaj na jakas dziewczyne

anabelle tak naprawde to g*wno wiesz o prostytucji.Chodzilas na jakies szmaciane spotkania.Mam wiecej szacunku do tych z ulicy niz galerianek takich jak ty.Kasa na studia? ZAL.Co dzisiejsze studia moga dac? Nic. Zreszta 70% studentek to ku.rwiszony,i jak slysze ze ktos po studiach to nie musze dlugo myslec co soba reprezentuje i co tam robila na tych studiach. To zalosna wymowka z brakiem kasy na szkole. Prostytucja to OSTATECZNY KROK jesli nie ma co do gara wlozyc.A jak ktos sie puszcza bo potrzebuje kase na glupoty to dla mnie jest scierwem i zerem. Bo na szkole mozna w inny sposob zarobic.Ale jak jelopowi sie nie chce zakasac rekawow do roboty to co sie dziwic.Ahh,zapomnialabym..jeszcze by ci tips odpadl :D

Gość irqa, zanim cos
napiszesz, przemysl, bo sadzisz farmazony, jakich malo. Zal mi cie i nie rozumiem co tu robisz . Czyzbys byla dziwka rowniez :D

Gość irqa, zanim cos
tepa ircha mowila o swoim rozwarciu poporodowym, ktore juz sie nie zwezilo :D :D

Widze ze cie to dupodajco zabolalo :D Ja dz.iwka nie jestem jak ty,od 3 lat mam post od facetow :D Oni mi do szczescia nie sa potrzebni jak wam tepe dzidy.Wole sie z kolezanka zabawic

irqa wyluzj:D Zabawnie sie ciebie czyta, kipi jadem od ciebie- widac zes chlopa dawno nie miala:D Nie bede z toba dyskutowac, bo ty chcesz tylko wywolac tu klotnie i jakies przepychanki slowne. Dlatego mysle, ze najlepiej bedzie cie zignorowac. P.S. Nie nosze tipsow i nigdy nie nosilam:)

Gość MadmłazellBlond26
Hej Anabelle - ja powiem Tobie jedno mój przyjaciel dowiedział się,że kobietka z którą jest/był 2 lata była przed nim babką za kasę i ją rzucił , może lepiej powiedz mu w koncu bo jak się kiedyś przypadkiem wyda to poczuje się oszukany

Gość MadmłazellBlond26
O KURCZE A CO WY MACIE DO TIPSÓW, JA UWIELBIAM ELEGANCKIE ŻELE JAK KOGOŚ NIE STAC TO NIECH SOBIE NIE ROBI I ODCZEPI SIĘ OD TYCH, KTÓRE SOBIE MOGĄ POZWOLIĆ ! SZOK !

Gość chinota
Anabelle, muszę powiedzieć ze zadziwia mnie twój spokój, takie spokojne pogodzenie z tym wszystkim, bez silnych emocji szarpiących człowiekiem, jak byś miała spokojnie to wszystko przemyślane. Czytałam też wypowiedzi innych dziewczyn, wydaje sie że niektóre bardzo źle przeżyły ten czas kiedy były prostytutkami. Więc chyba jesteś wyjątkiem w takim spokojnym podejściu i poczuciu że to było ok. Jest ciekawe to przeczytać, powiem że zdumiewa mnie to.

Gość Załamany Wszystkim
A moim zdaniem to typowy szpan. Ona po prostu udaje, że tak się świetnie czuje. Nie wierzę w to, że spokojnie będzie okłamywać chłopaka, nie mając wyrzutów sumienia. A gdyby przypadkiem się dowiedział ... współczuje jemu i ... jej.

Jestem spokojna. A dlaczego? Bo nigdy nie bylam zmuszana do niczego, nigdy nie musialam isc do lozka z jakims oblesnym dla mnie facetem, nigdy nie dano mi do zrozumienia ze jestem gorsza. Po prostu trafilam na 4 naprawde fajnych mezczyzn, ale to tez dlatego, ze naprawde bardzo skrupulatnie przylozylam sie do poszukiwan. Jak mialabym sie teraz zachowywac? Plakac, rozpaczac, zalowac? Nie, bo niby dlaczego skoro nikt mnie do niczego nie zmuszal i nie robilam nic wbrew sobie.

Gość Załamany Wszystkim
Nie wiem. To raczej poważna rzecz. Powinnaś mu się przyznać.

A czy zdarzyło Ci się kiedyś zrobić to z klientem za darmo. W ramach "wolontariatu", "pogotowia sexualnego", co s w tym stylu?

Nie, nie zdarzylo. Zazwyczaj na poczatku miesiaca dostawalam przelew i potem sie spotykalismy. Tak zeby wlasnie nie bylo, ze placi mi za seks:D Wiadomo, ze to tylko byla pewnego rodzaju otoczka, ale tak bylo lepiej dla mnie (pod wzgledem finansowym).

Gość Załamany Wszystkim
Takie niedyskretne pytanie. Twój chłopak jest atrakcyjny fizycznie w porównaniu do tego, jaką ty jesteś kobietą?

Trudno mi odpowiedziec na to pytanie bo kobieta zawsze jest ciut piekniejsza od mezczyzny:P Ale jezeli mam byc szczera to z pewnoscia moj narzeczony nie jest ladnym facetem, wymuskanym o idealnych rysach. Wedlug mnie jest przecietnym mezczyzna, ani jakis brzydal ani oszalamiajacy lalus (takich nawet nie lubie). Ja akurat jestem kobieta, ktorej nie podobaja sie mezczyzni przystojni wobec przyjetych norm. Zawsze szukalam w facecie "tego czegos", a nie ladnej buzki. Jesli zas chodzi o mnie to nie moge powiedziec bym byla brzydka czy przecietna. Jestem atrakcyjna ale na pewno nie prozna.

A czy zdarzyło Ci się kiedyś zakochać we własnym kliencie lub odwrotnie-klient zakochał się w Tobie?

Gość maj ęglisz is wery gót
A czy loda robilas w gumce czy bez ??

Nie, nie zakochalam sie w zadnym. Czy ktos we mnie? Nie mam pojecia, bo nikt mi tego nie wyznal. Jeden jak juz wspomnialam wczesniej chcial jeden bym sie przeniosla do niego do stolicy. Byl samotny wiec nie wiem, moze chcial bym z nim byla? Nie dowiem sie juz, bo sie nie zgodzilam i zaraz po tym sie rozstalismy

Gość chcialabym byc toba
tez sie nad tym zastanawiam od jakiegos czasu. nigdy niczego mi nei brakowalo ale lubie zyc ponad stan:) gdzie szukalas swoich sonsorow?? czy sa akies konkretne stronki gdzie mozna ich znalezc i miec pewnosc ze to nie sa jakies zarty??

sa konkretne stronki, ale nie bede ich podawac zeby nie bylo ze robie reklame czy tez zachecam. Wpisz w google " szukam sponsora ogloszenia" i wyskoczy ci kilka stronek. Przejrzyj niektore i odrzuc te gdzie dziewczyny podaja ceny za h. Znajdziesz na pewno taka gdzie oglaszaja sie dziewczyny na stale uklady jak i panowie szukaja tez na staly uklad dziewczyny