Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naiwna żona

Dziewczyny, czy pozwoliłybyście facetowi na coś takiego?

Polecane posty

Ike uwazam ze powinnas sie podac do moralnej dymisji! dobrze obiecuję, że go przycisnę i zmuszę do ujawnienia prawdy ostatecznie faceci dzielą się na tych, którzy się masturbują i takich, co się do tego nie przyznają

Gość prosta piłka
skoro striptease to nic takiego....to proponuję zaprosić TYCH kolegów z partnerkami.... zrobicie sesję rozbieranek w domu....każdy facet będzie zadowolony bo oprócz własnej dupy zobaczy też obce.... na ale panowie oczywiscie nie powinni czuć się urażeni tą propozycją, bo to tylko niewinne oglądanie.... jak takie atrakcje im się znudzą możecie przejść do etapu swing-party...w końcu taka moda teraz jest....

naprawdę nikt nie widzi różnicy między striptizem na zamówienie a obecnością w klubie, w którym przy okazji ów striptiz jest?

"ostatecznie faceci dzielą się na tych, którzy się masturbują i takich, co się do tego nie przyznają" Są jeszcze tacy, którzy przebierają się za dziobaka :classic_cool:

skoro striptease to nic takiego....to proponuję zaprosić TYCH kolegów z partnerkami.... zrobicie sesję rozbieranek w domu....każdy facet będzie zadowolony bo oprócz własnej d**y zobaczy też obce...." znacie kogos z Tych? bo ja tylko browar

"ostatecznie faceci dzielą się na tych, którzy się masturbują i takich, co się do tego nie przyznają" Są jeszcze tacy, którzy przebierają się za dziobaka i dopiero rozpoczynają proces masturbacji?

Są jeszcze tacy, którzy przebierają się za dziobaka" - wiedzialam ze to musi nastąpic ;) myslisz MS ze stroj dziobaka nie ogranicza dostepu do wlasnego placu zabaw?

Gość prosta piłka
mnało stanowczy ty się przebierasz ? ciekawe, bo ja szukam takiego który by chciał się przebrać za pancernika....strasznie mnie to kręci ;-)

Gość prosta piłka
napisałam TYCH kolegów, bo autorka wspomniała że jej facet ma też TAM-TYCH

napisałam TYCH kolegów, bo autorka wspomniała że jej facet ma też TAM-TYCH" - czyli podejscie onomatopeiczne proponuje zamiast dziobaka przebrac sie za tam-tamy

czizas obiecałaś, że na słowo o dziobaku pójdziesz odpoczywać? jeśli czujesz jakieś niedomknięcie to na innym topie czekamy na krzyż dam ci znać jak się pojawi

Gość prosta piłka
no dobra, rozproszyliście się i skupiliście na Tychach, a nikt nie napisał czy mój pomysł ze striptease party jest akceptowalny...

Gość do czizas
SIMSY?? wybacz nie mam juz nastu lat i nie bawia mnie gry na kompie,niestety znam zycie od podszewki,ale skoro glupie uwagi daja ci satysfakcje to w koncu lepsze to niz puszczanie sie:)))

czizas obiecałaś, że na słowo o dziobaku pójdziesz odpoczywać? jeśli czujesz jakieś niedomknięcie to na innym topie czekamy na krzyż dam ci znać jak się pojawi" - nie wiem czy zauwazylas ze szybko przeszlam z dziobaka na bebenek ;) co do niedomkniecia to czuje je od rana... myslisz ze krzyz zalatwi sprawe?

SIMSY?? wybacz nie mam juz nastu lat i nie bawia mnie gry na kompie,niestety znam zycie od podszewki,ale skoro glupie uwagi daja ci satysfakcje to w koncu lepsze to niz puszczanie sie" - nie masz nastu lat w zwiazku z czym piszesz pod kilkoma nikami, masz racje przepraszam nie zauwazylam jaka jestes dojrzała :)

myslisz ze krzyz zalatwi sprawe? w twoim przypadku być może w innym- niekoniecznie chyba, że będzie to krzyżyk na różowej pigułce od psychiatry

Gość atmosphere:)
prosta pilka...mysle ze raczej malo realne,obstaje przy swoim...czyli szalona noc z kolezankami w innym klubie,moze on sie nie dowie,moze nie musi,moze nie zrobiloby to na nim wrazenia...ale co tam,autorce ulzy:)

Gość do czizas
wybacz,nie wiedzialam ze poziom dojrzalosci okresla sie poprzez staly nick,widac ze juz ci sie w glowce pomieszalo od siedzenia na kafe,zejdz do swiata,halllooo tu ziemia,nie internet,nicki,simsy i inne wirtualne brednie

"wiedzialam ze to musi nastąpic myslisz MS ze stroj dziobaka nie ogranicza dostepu do wlasnego placu zabaw?" - masz na myśli zabawę widelcem i pałeczkami? ;) "prosta piłka mnało stanowczy ty się przebierasz ? ciekawe, bo ja szukam takiego który by chciał się przebrać za pancernika....strasznie mnie to kręci" Do pancernika nie pasują pióra w d... :)

swoją drogą to trochę duży masz ten ..yyyy......otworek skoro pomieścił widelec, pałeczki i pióra

"wybacz,nie wiedzialam ze poziom dojrzalosci okresla sie poprzez staly nick,widac ze juz ci sie w glowce pomieszalo od siedzenia na kafe,zejdz do swiata,halllooo tu ziemia,nie internet ,nicki,simsy i inne wirtualne brednie" Według Ciebie określa się na podstawie gry na kompie, więc o co Ci chodzi?

halllooo tu ziemia,nie internet o kurwa to mi się teraz śni, że na necie siedzę?

o k**wa to mi się teraz śni, że na necie siedzę?" - czy jest na sali Freud? "Zapisałem się na jogę przez smsy?" :D na jodze mozna sobie powiekszyc niedomkniecie

a jodze mozna sobie powiekszyc niedomkniecie i może przy okazji coś jeszcze...........

a jodze mozna sobie powiekszyc niedomkniecie i może przy okazji coś jeszcze........... - a to juz MS trzeba pytac

Gość nie_tak_mialo_byc
Jakbym byla na miejscu autorki, tzn facet powiedzialby mi ze nie wiedzial gdzie go zabieraja to na pewno nie zrobilabym awantury inna sprawa jakby powiedzial ze mu sie spodobalo i ze chce tam chodzic np co tydzien czy jakis czas, pozwolilybyscie facetowi chodzic co jakis czas do takich klubow?