Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MysleO tym

Dziewczyny jakbyście zareagowały na takie cos.. ?

Polecane posty

Gość MysleO tym

Śpicie.. nagle się przebudzacie (bo tak jakby jakiś lekki szmer was obudził) a tu nad waszą twarzą wasz facet wali sobie konia... ?? to jedna wersja a druga taka sama tylko obudzili byście się od wytrysku na waszą twarz jaka wasza reakcja by była do jednej i drugiej sytuacji ?

Śpicie.. nagle się przebudzacie (bo tak jakby jakiś lekki szmer was obudził) a tu nad waszą twarzą wasz facet wali sobie konia... ?? " - wydajesz szmer jak walisz sobie konia? moze zainwestuj w jakies nawilzenie

Gość do czizas
akurat taki delikatny szmer od ruszania skórki jest.. jak nie masz kutasa to sie nie odzywaj co do tematu, kiedys tak zrobilem jednej szmacie z którą sypiałem:) spuscilem sie jej na twarz jak spała, była wkurwiona jak sie obudziła:D ale jej przeszło i po chwili ją wyruchałem

Gość bardzo ladna i makijaz super
fujjjj :O na twarz to tylko chyba sie kurwa spuszczaja :D ja gdyby mi ktos tak zrobil to nie wiem no chyba bym zajebala :D

Gość do czizas
ponawiam.. skoro nie widzialas nigdy kutasa live to proponuje sie nie udzielać, bo robisz z siebie idiotke (zreszta czytajac inne twoje posty nikt nie ma chyba watpliwosci ze nia jestes)

Gość wertyuiop
moglbys sie z fiutem pozegnac

Gość eeeeeeeeeeeew
Ja bym była wsciekła. Dla mnie to jest oznaka braku szacunku. Moze akcja atrakcyjna w relacjach opartych na seksie i jego wszelkich wariacjach, gdzie od drugiej osoby oczekuje sie tylko mocnego walenia, a nie szacunku, oparcia itp. Gdybym sie obudziła, a mój partner wydawałby jakieś "szmery", waląc nade mna konia, to bym go opierdoliła z góry na dół. Nie mówiąc o jakichś wytryskach na twarz w czasie snu. wszystko, co się ze mną dzieje, ma byc za moja zgodą, a nie podstepnie w czasie snu

ponawiam.. skoro nie widzialas nigdy kutasa live to proponuje sie nie udzielać, bo robisz z siebie idiotke (zreszta czytajac inne twoje posty nikt nie ma chyba watpliwosci ze nia jestes)" - zapomniales dodac ze pewnie jestem stara opasla lesba albo samotna gupia baba :D

Gość i tak najlepiej
do buzi z połykiem.

Gość doziela
"- zapomniales dodac ze pewnie jestem stara opasla lesba albo samotna gupia baba " to chyba kazdy wie... ktora normalna atrakcyjna kobieta pisala by takie pierdoly jak ty na takim lamerskim forum ??

Gość krzysiu z katowic
opcja calkiem ciekawa, ale jeszcze lepiej kiedy kobieta podczas snu ma lekko otwartą buzie.. i wtedy włożyć na chama kutasa i ruchac w gardło ;):) ewentualnie zaczynasz walac konia i jak juz czujesz ze dochodzisz to na szybko wkladasz kobiecie w usta kutasa i sie jej do gardła spuszczasz

14:11 [zgłoś do usunięcia] doziela "- zapomniales dodac ze pewnie jestem stara opasla lesba albo samotna gupia baba " to chyba kazdy wie... ktora normalna atrakcyjna kobieta pisala by takie pie**oly jak ty na takim lamerskim forum ?? Kobiete, jaka by nie była, na babskim forum zrozumiem. Ale facet...??

Gość hehe ta blerwa znowu
birney spirs ty juz dalas popis w innym temacie wiec lepiej zamilknij ;D