Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony sweterek w paski

Dzisiaj mój chłopak mnie troche zszokował

Polecane posty

Witam, musze sie poradzić bo nie wiem jak sie zachować. Jestem ze swoim chłopakiem 4 miesiące. Nie jestesmy nastolatkami oboje po 23 lata. Faktem jest ze seks jest dla nas jak jedzenie, oboje mamy gorące temperamenty, ale też nie tak że samym seksem żyjemy. Dziś dostałam od niego grafike, ludek na ludku wiadomo co robiącymi. Poczułam sie jak k.... Obraziłam sie na niego, powiedzcie czy mam racje. Wiadomo można pisać ale ten obrazek jakoś tak uwłaczył moją godność. NIe odzywam sie do niego, a on powiedział że nie widzi w tym nic złego, jabyście zareagowały?

To jest facet tak? Wiec traktuje seks inaczej jak Ty. Dla niego sporsne kawaly, obrazki itp. beda smieszne. Dla Ciebie byc nie musza. Masz problem jak typowa nastolatka :S Chociaz i tak super, ze nie napisalas z problemem, do bravo :D

Gość koalaia
Ja nie widze problemu w wysyłaniu takich obrazków, niepotrzebnie sie obrażasz

Gość przychodniaNR13
Moim zdaniem Twoja reakcja była przesadzona i nieadekwatna do całej sytuacji.

Gość shazz
hahaha kochana nie ma się o co obrażać :) naprawdę, nie traktuj tego jako ujmy dla swojej godności. ja jestem kobieta, 26-letnią, i taki obrazek mnie by szczerze rozbawił, baa nawet bym go sobie nad łóżkiem powiesiła xD

Tu wersja dla młodszych dziewczyn napisane ich językiem: fFiTaM, mósHe sIe pOrAdZić Bo nIe fFiEm jAk sIe zAcHoFfAć. JeStEm zE SfFoIm cHłOpAkIeM 4 MiEsIoMcE. nIe jEsTeSmY NaStOlAtKaMi oBoJe pO 23 lAtA. fAkTeM JeSt zE SeKs jEsT DlA NaS JaK JeDzEnIe, ObOjE MaMy gOrOmCe tEmPeRaMeNtY, aLe tErZ NiE TaK RzE SaMyM SeKsEm rZyJeMy. DzIś dOsTałaM Od nIeGo gRaFiKe, LóDeK Na lódKó fFiAdOmO Co rObIoMcYmI. pOcZółaM SiE JaK K.... ObRaZiłaM SiE Na nIeGo, PoFfIeDzCiE CzY MaM RaCjE. fFiAdOmO MoRzNa pIsAć aLe tEn oBrAzEk jAkOś tAk óFfłaCzYł mOjOm gOdNość. NiE OdZyFfAm sIe dO NiEgO, a oN PoFfIeDzIał RzE NiE FfIdZi fF TyM NiC ZłEgO, jAbYśCiE ZaReAgOfFały?