Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdę psychiczna

obsesyjne śledzenie byłych :>

Polecane posty

Gość naprawdę psychiczna
dobry pomysł :> pomyślę nad realizacją

Autorko, ode mnie duży szacun - jesteś bardziej walnięta niż ja :classic_cool: „Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to, że się z nami nie kontaktują. ALBERT EINSTEIN „Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to, że się z nami nie kontaktują. ALBERT EINSTEIN

Gość floss3
wiesz co, mysle, ze wcale nie jestes taka psychiczna:D Wiekszosc ludzi weszlo chociaz raz na profil bylej laski/faceta partnera (na NK, FB), bo taka jest juz ludzka natura. Ty po prostu jestes meeeega ciekawa i masz odwage posunac sie troche dalej w tej ciekawosci:D Dodam, ze moja dobra znajoma odkryla w ten sposob, ze jej facet prowadzi podwojne zycie i jego byla wcale nie jest byla, tylko obecna, tak jak ona:D

Gość ja rowniez jestem psycho
haha, dziewczyny, jestes zajebiste:D ja robie podobnie, ale historia o zakladaniu konta fikcyjnego ,,wszyscy piwosze swiata" powalila mnie na lopatki:D ja rowniez sledze, i wiem naprawde duzo. mam specjalny folder ze zdjeciami w komputerze nawet:) to chore, wiem, ale nic na to nie poradze. moj chlopak oczywiscie nie ma zielonego pojecia ze jest z osoba psychicznie chora:)

Gość dfghdfgdffdg
:) Milo mi ze komus poprawilam humor:P hehe ;P ja tez mam JEj folder na moim kompie;/ i innej kolezanki z ktora mial dobry bardzo kontakt (to byla zwykla znajomosc ale tez mnie to wkurzylo)

Gość dfghdfgdffdg
psycholka dwa witamy w gronie:)

Gość naprawdę psychiczna
też mam folder z fotkami na kompie! :D :classic_cool: i pozapisywane różne dane, które posiadam, typu e-mail, nr tel itp :classic_cool: a jak coś usłyszę nt jakiejś laski, to zapisuję żeby nie zapomnieć i potem gromadząc dane, w końcu ją znajduję :classic_cool: ciągle mnie gryzie ta baba z Anglii, wiem zbyt mało żeby ją odnaleźć..cała moja nadzieja w telefonie, o którym już pisałam. może ma tam jakieś smsy od niej. :classic_cool:

szczerze myslalam ze jestem osamotniona w mojej obsesji. kurcze czasem sie boje - ale draka by byla jakby ktos znalazl na moim laptopie folder ze zdjeciami. w sumie mam 2 foldery-jeden na byla ktorej szczerze nienawidze (oczywiscie bez powodu w sumie) i mam tak pelno zdjec bo sie lansowala na wszystkich mozliwych portalach - z nich tez dowiedzialam sie mnostwo rzeczy o niej. i jeden folder ktory jest dopiero ,,w budowie" jako ze ta byla nr 2 ma zablokowana galerie i tylko mam zdjecie profilowe:(

eh musze spadac, ale pojawie sie pozniej by poczytac o waszych wybrykach. moge jeszcze tylko napisac ze ostatnie 2 spedzilam na probach wyszukiwania znienawidzonej bylej na gg. jak bylam u mojego chlopaka rzucil mi sie w oczy jej awatar na gg, i probowalam ja odnalezc. wstukiwalam jej imie, nazwisko, i nic. dlatego musze kiedys jeszcze raz dorwac sie do kompa u chlopaka i zdobyc jej nr by obserwowac opisy:)

Gość naprawdę psychiczna
mój jest taki noga jeśli chodzi o komputery, że raczej nie znajdzie nic na moim kompie :> ja też jestem zazdrosna o każdą babę, ostatnio mam fazę na taką jedną z którą tylko kręcił, ale tuz przed naszym poznaniem.

Gość naprawdę psychiczna
ja rowniez jestem psycho, musisz koniecznie dorwać ten nr, przecie masz go w zasięgu ręki! ja też już znikam, może poczynię postępy w wyciąganiu od faceta jego starego tel :classic_cool: 🖐️

Gość dfghdfgdffdg
powodzenia dziewczyny ;)

Gość dfghdfgdffdg
a wiecie co mnie najbardziej wkurwia?? to ze on znał sie z nia tyle samo co ze mna... to bylo tak ze to ja bardziej latałam za nim .. ale on startowal do niej..;/ ja bylam na boku zawsze;/ ale po jakims czasie ona dala mu kosza...a po jakims czasie on zdal sobie sprawe ze to jednak mnei kocha.. mam wrazenie ze zaczal byc ze mna z litosci..chociaz wiem ze tak nie jest... juz jestemy ze soba 2 lata ale ciagle mam taka swiadomosc ze ona zwycięzyla, ze ma nade mna przewage, nienawidze jej kurwa jak ja jej nie nawidze:(

Gość dfghdfgdffdg
jakby tamta kiedys siedziala kolo mnei to chyba bym ja udusila na miejscu!! :P

Gość dfghdfgdffdg
no nie dziwie sie ze Cie nosilo:) ja ta panne rzadko na szczescie spotkam, ale jak juz to sie patrzymy na siebie takim przeszywajacym wzrokiem, tzn ja probuje sie na nia nie patzrec ale ona sie patrzy jakbym jej cos zrobila..zreszta o tym pisalam juz chyba:P

ja na szczescie nie nie mam takich problemow jak Wy, bo byla mojego (ta najbardziej znienawidzona) mieszka w innym miescie. natomiast nie podoba mi sie to, ze utrzymuja kontakt. kiedys kurde moj chlopak jak mial nk poprosil mnie zebym mu sprawdzila czy ma nowe wiadomosci bo nie mial dostepu do neta. oczywiscie przeczytalam wszystko. no wiec jeszcze rok temu gadali ze soba jeszcze jak kolezanka z kolega ale mieli zamiar spotkac sie na piwie. niby wiem ze ona nie jest dla mnie zadnym zagrozenie, bo ma :dziecko z kim innym, chodzi jeszcze z kim innym, i nie wydaje mi sie by jej zalezalo na moim . ale mimo to nienawidze jej z calego serca. czemu? bo wiem ze ja kochal i mial sie z nia zareczac! ze mna jest tyle co z nia i jakos ze mna nie ma zamiaru. tak mysle... moze to dlatego bo mam cos z glowa?:)

Gość ha ha ale jaja
hej:) ja tez przelukalam byla swojego faceta:) ale ogolnie z innych powodow niz wy.. byli ze soba 6 lat z czego 4lata mieszkali razem u niego z jego rodzicami... teraz ja mieszkam z nim u jego rodzicow a ona 100metrow dalej na innej ulicy. nie widuje jej i cale szczescie:) nie mam przez nia kompleksow bo nie jest zbyt ladna i lekko przy kosci choc ja do pieknosci tez nie naleze:)... rozstali sie bo ciagle robila mu awantury i lekka reka wydawala jego pieniadze na pierdoly... a my niedlugo bierzemy slub i on nawet nie chce o niej pamietac

Gość fvfbbffddfdf
piwosze świata -hahaha rozwaliło mnie to. skoro zaczyna się karierę detektywa to trzeba się do tego dobrze przygotować, ja ciągle się udoskonalam, przestałam zapisywać ważna informacje a jak już to je koduję. mam parę emailii, kont itd. co do ost. byłej - wiem gdzie pracuje, ona nie wie o moim istnieniu. Mogłabym sie tam przespacerować żeby zobaczyc jak ona dokładnie wygląda, bo to blisko odemnie.. tylko sie boję nie wiem dlaczego.. że jednak wie, chociaż to niemożliwe :)

Gość joatytytra
tez mam takie fikycjne konto:P hehe ale nie tylko do śledzenia byłych, tylko ogólnie do wszystkich:)

Gość moskala
a ja zaakceptowałam konto "wszyscy piwosse świata" mam nadzieję że to nie jest żadna laska mojego eksa która teraz obsesyjnie śledzi mnie i rozkmnia co się u mnie dzieje :// chyba na wszelki wielki usunę wszystkie fikcyjne konta ze znajomych faktycznie nk się robi niebezpieczna:P:P

Gość de mooon
Hej autorko wcale niejesteś osychiczna! Ja też śledzę byłe mojego faceta i obecne byłych więc wszystko z tobą ok!

Gość naprawdę psychiczna
hej :classic_cool: tak sobie czytam was dziewczyny i widzę, że u mnie to jednak inaczej wygląda, bo mój facet nie utrzymuje kontaktu z żadną byłą i z żadną podejrzaną koleżaneczką. na początku naszego związku całkiem dużo o nich opowiadał, stąd też czerpię swą wiedzę :classic_cool: miałam taki okres, że byłam straszliwie zazdrosna i wtedy zaczęło się śledzenie. a teraz trwa raz z przyzwyczajenia, a dwa....wkręciłam się :classic_cool:

Gość wy ludzie jestescie
bardziej chorzy niz autorka zamiast olac temat to dowalacie swoje 5 groszy :O:O po stylu pisania dalbym ci nie wiecej niz 18 lat i pewnie tyle masz

Gość naprawdę psychiczna
hola hola, sam zamiast olać temat wtrącasz swoje 3 grosze (nie 5 mój drogi, nie przekręcaj frazeologizmu :classic_cool: ) i zawiodę Cię: mam 24 lata i kończę studia :d

Gość tym gorzej dla ciebie
24 lata zachowanie 15 latki :O🖐️

Gość ja tez jestem psycho
takie mamy czasy ze w internecie znalezc mozna wszystko. skoro te byle zamieszczaja foty na portalach to czemu mialoby im przeszkadzac ze ktos je oglada?:)

Gość ja tez jestem psycho
hehe naprawde psychiczna - wiesz u mnie to tez chyba nie ejst kwestia zazdrosci. co prawda moj chlopak ma jakis kontakt ze swoja byla (z ta ktorej naprawde nie lubie, bo mial sie z nia zareczyc), ale oni zerwali ze soba 6 lat temu, a ona ma dziecko z kim innym. zaczelo sie od zwyklej ceikawosci, jak ona wyglada. potem zagladalam na jej profile raz na jakis czas i po prostu sie mega w to wkrecilam