Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do wyborccow PO

powiedzcie w czym pomnik by przeszkadzał??

Polecane posty

cholera dochodzę do wniosku, że ja w ogóle jestem bardzo ugodowy i sprawiedliwy człowiek:D

nie napisałam , że u nas ma być tak i tak bo w ameryce jest tak i tak Uff, pass Zajme sie czyms innym, niz gadka: pier...nie kotka za pomoca mlotaka:)

nie przejmuj się whiskacz ma prawie 40 stopni gorączki :D

mam Zajme sie czyms innym, niz gadka: pier...nie kotka za pomoca mlotaka a ty myślałaś, że społeczną inicjatywę tu uchwalać będziemy?:D

mnie najbardziej smieszy argument: komu on przeszkadza ten krzyz? a to pytanie jest:P nie argument:)

ike człowiek do życia potrzebuje chleba i igrzysk. Stadiony są mu to w stanie dostarczyć, pomnik raczej średnio. Wiadomo, że nie o uczczenie ofiar katastrofy chodzi pisiakom, tylko o stałe miejsce przed Pałacem. Na zasadzie "tu byłem". A raczej "tu jestem" i nie odpuszczę :P

pier...nie kotka za pomoca mlotaka i jeśli już- to dziobaka

Stadiony są mu to w stanie dostarczyć, pomnik a to zależy ja uwielbiam pomniki i ogólnie zwiedzanie na stadionach raczej nikt mnie nie zobaczy:P

Pisowcom chodzi o ich WAŻNOSC... a ze pomnik im to zapewni ....w ich odczuciu to dlatego tak walczą :D:D :D

nie iftar ja nie jestem "za" ale nie rozumiem, też "przeciw" nie chce z obrońcami krzyża mieć nic wspólnego ale zastanawiałam się dlaczego tak koniecznie ten krzyż chcą usunąć i dlaczego tak się wzbraniają przed normalną większą tabliczką przed pałacem byłam na krakowskim po katastrofie specjalnie z synem bo uważałam, że jest na tyle duży, że powinien tam się znaleźć i bardzo mi się i ta wystawa i krzyż podobały już nie ważne kogo popieram i kogo popierać będzie mój syn mój mąż zresztą- przeciwnik kaczyńskiego- też był i naprawdę uważam, że skoro ludzie chcieli tam przychodzić to na cholerę było to zmieniać takie wydarzenia mają to do siebie, że same by w końcu odeszły w jako takie zapomnienie

ike ile razy trzeba Tobie powtarzać, że to nie o krzyż chodzi??? Jak dla mnie niech on tam stoi. Tylko niech nie przyłazi pod niego Kaczyński ze swoją świtą i niech pod szyldem tego krzyża nie uprawia swojej propagandy.

jest 5 grup krzyżowych zwolennicy przeciwnicy obrońcy przeciwnicy- bojówka i ci którym wszystko zwisa

ike ile razy trzeba Tobie powtarzać, że to nie o krzyż chodzi??? ale ja piszę o co mi chodzi w dupie mam o co chodzi panom politykom czy innym cholerom ja nie patrzę po prostu na krzyż jako tylko i wyłącznie sprawę polityczną piszę sobie o nim jako mieszkaniec polski to, że ktoś go wykorzystuje do walki politycznej to nie znaczy, że mamy ów krzyż tylko tak odbierać

Gość JEZELI PANSTWO NIE JEST
WYZNANIOWE i pretenduje do miana tolerancyjnego, to zaden symbol ZADNEJ religii nie ma prawa bytu przy ZADNYM gmachu panstwowym a tym bardzie przy tak oficjalnym budynku jak palac prezydencki. Obojetne czy jako pomnik czy jako cokolwiek innego

zginęli nie tylko pisowcy ale nikt oprocz tego ugrupowania nie domaga sie krzyza kto sie wprosil na wawel ? tu chodzi o przyzwoitosc i nie przekraczanie granic wladzy

Tylko niech nie przyłazi pod niego Kaczyński ze swoją świtą i niech pod szyldem tego krzyża nie uprawia swojej propagandy. a niech sobie przyłazi to sprawa jego sumienia w ogóle to jego sprawa ja mogę tam być to czemu kaczyńskiemu mam bronić :D

A ja to właśnie tak odbieram. Sam Chrystus się wyraźnie od polityki odcinał. Tak czy siak ike kaczyński wykorzystał ten konkretny krzyż do zrobienia własnego show.

JEZELI PANSTWO NIE JEST WYZNANIOWE i pretenduje do miana tolerancyjnego, to zaden symbol ZADNEJ religii nie ma prawa bytu przy ZADNYM gmachu panstwowym a tym bardzie przy tak oficjalnym budynku jak palac prezydencki. Obojetne czy jako pomnik czy jako cokolwiek innego z ta wypowiedzia sie zgadzam wystarczy tablica upamieniająca ale mioeszanie religii do plityki i na odwrót zawsze słuzy celom ideologicznym i zawsze zle sie konczy

czy uwazasz, ze kaczynski powinien byl byc pochowany na wawelu? który?:)