Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białogłowy

Kobiety, jakie obrzydliwe rzeczy robicie?

Polecane posty

Gość białogłowy

jecie kozy z nosa albo wachacie swe brudne skarpetki?

lubię podziwiać kupę, ktorą zrobiłam i jak czyszcze uszy to sprawdzam ile było miodu nad czym rowniez kontempluje :D

Gość niunka77799
hahaha dobre

Jeszcze opowiem o tym, co robie z moją przyjaciółką :D Jak mamy wieczorki filmowe, objadamy sie syfami (zupki chinskie, chipsy) zapijamy browarami. Lezymy pod kolderka razem, pedalsko miziami sie stopami :D i puszczamy cichacze :D potem z nienacka sie odkrywa koldre i sie smiejemy i fuuuujujemy :D Nawet smieszne. Gdyby chlopcy wiedzieli jak sie bawimy to nie mialybysmy kolegow/chlopakow. W ogolebaczyłybysmyse razem do konca zycia :D Kiedys robilysmy kupę obok siebie kolo torow w Tychach i takie rozne :D

co tam popierdujesz karlico? :D Czasami zyciowe sytuacje zmuszaja do robienia rzeczy obrzydliwych, jakta kupa w Tychach :D Juz nie wspomne co robiłam w polu kukurydzy pod Miluzą :O

Ech, karlicą nie jetem i przynajmniej nie mam olbrzymiej męskiej stopy, tak jak ty. I z przyjaciółką mamy inne rzeczy do roboty, a nie wąchanie włanych pierdów... Bleh

Gość rajtar orange jem chipsy
vera ty jesteś wogule obrzydliwa nie dziwie sie że nikt cie niechce

Gość 34g35gf6
podcieram sie i podcieram i zawsze cos zostaje na papierze toaletowym,wiec w kocu naciagam gacie i juz:D nie myje rak,czasami lubie jak jadą kupą

Gość cugierkota
ja lubie puścić cichacza w zatłoczonym autobusie, zawsze jest na jakiegoś grubasa stojącego nieopodal :)))

Gość prowokatorkaaaaaaaaaaaa
ja najbardziej lubię pokazywać swoje wdzieki obleśnym, grubym, spoconym śmierdzącym i napalonym facetom. Niby przypadkiem, tak, żeby zobaczyli jak najwięcej. I jestem ciekawa, czy w domu się onanizują na wspomnienie tego?

pragnę nadmienić, ze moje baczki pachną fiołkami, więc nie wiem w czym widzicie problem :D:classic_cool: A tak poza tym, to nie pociskajcie kitów, ze nie sracie, nie puszczacie bąków, nie dlubiecie w nosach :D Ile razy widziałam takie egzaltowane siksy jak sugar_kane udajace wielkie baronowe na swoich baroniach, a nawet nie potrafiące splukac za sobą wody w kiblu, nie owinac podpaski w papier albo..uwaga...najgorsze...ZOSTAWIĆ ZAKRWAWIONĄ dechepo sobie w jakims barowym kiblu :D a potem ojejku,jejku. TY PIERDZISZ? to straszne :( :O 😭 błehhe :D człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce. ale bez przesady :) a z przyjaciólką mą Joanną robię rzeczy, o których Ci się nawet nie śniło :)

Długo się zastanawiałam czy to napisać, ale raz kozie śmierć, w końcu jestem anonimowa.... Ale nie śmiejcie się.... Bo ja... Ale to czasami tylko, nie mówię, że cały czas... No wiec ja... Kurde, nie wiem jak to napisać, to takie żenujące... No bo ja... Wiem, jestem kobietą i to nie przystoi pięknej płci, to obrzydliwe...Więc... Nie , nie mogę się przełamać zeby to napisać :( Dobra, spróbuję, to będzie takie katharsis, oczyszczenie, forma terapii... Ja, kobieta.... czasem robię kupę.

Gość 34g35gf6
prowokatorkaa - tez tak lubie,np w pociagu,jakies stare babcie i facet naprzeciwko,czytam ksiazke i co jakis czas sie pochylam pokazujac dekolt i niby zaaferowana ksiazka - macam sie po cyckach:D

Gość rajtar orange jem chipsy
dobra vera spierdalaj bo śmierdzisz na kilometr

a tak nawiasem to notka z Newsweeka: Zapach Polaka zwala z nog. Co piaty mlody mieszkaniec naszego kraju dezodorantu uzywa rzadziej niz raz dziennie. Jeden na czterech unika codziennych spotkan z szamponem - pokazal sondaz przeprowadzony przez IQS dla Akademii Flirtu AXE (zenua). Zapewne czesc mezczyzn uwaza, ze ich feromony za zniewalajce i nie chce ich maskowac- ironizuje dr Krzysztof Lecki z US(...)Wsrod mezczyzn wciaz pokutuje przeswiadczenie, ze od codziennego stosowania szamponu wypadaja wlosy Sek w tym, ze o ile przeluszczona czupryna poprostu paskudnie wyglada i pachnie to niedokladne mycie ciala moze byc grozne. Wielu mezczyzn w trakcie prysznia nie odiaga napletka, a to powoduje zaczerwienienia, infekcje bakteryjne i grzybicze, ktore z kolei zwiekszaja prawdopodobienstwo zachorowania na nowortwor. I teraz procentowe przedstawienie - Jakich kosmetykow uzywasz na codzien dezodorant/antyperspirany 81% szampon do wlosow 76% perfumy i zel pod prysznic po 73% mydlo - 57% balsam po goleniu 53% krem do twarzy 25% zel do wlosow 23% i odzywka do wlosow 10% próba: 509 meżczyzn w wieku 18-25 lat. A teraz idę sobie zrobić prasówkę i obiad :) 🖐️

Gość eng rama rama
omg vera icona :D rozbawiłaś mnie :D najlepsze cichacze pod kołdrą! hehehe :D leże i kwicze jak sobie to wyobrażę :D nie moge no ;) Anglicy zwią to Dutch Owen :P

Gość koneserkaa
>>>>>>vera icona tak i jeszcze oblizujemy tipsy po zrobieniu klocka

Gość ciota klota
też pierdze i lubie ten zapach :P

Gość wystarczy to przypomniec
17 proc. Polek nie myje się codziennie Badanie: Polki myją się nie za często 8 procent w ogóle nie używa dezodorantu, prawie jedna trzecia nie widzi potrzeby depilacji, a jedna na siedem Polek myje włosy raz w tygodniu lub rzadziej wynika z sondażu TNS OBOP dla marki Rexona. Niezbyt pochlebne dla Polek rezultaty badania przedstawił „Newsweek. Wynika z niego, że o ile z myciem rąk mieszkanki kraju nad Wisłą nie mają problemów (99 procent robi to kilka razy dziennie, choć 1 procent 3-5 razy w tygodniu), to pozostała higiena pozostawia wiele do życzenia. Przykładowo aż 14 procent Polek myje włosy raz w tygodniu lub rzadziej, a raz dziennie tylko 24 procent. Zdaniem dermatologów to zdecydowanie za rzadko: zbyt oszczędne stosowanie szamponu może prowadzić do powstawania krost bakteryjnych i łojotoków, a w konsekwencji do wypadania włosów. Jeszcze gorzej jest z prysznicem całego ciała: aż 17 procent Polek nie bierze go codziennie, z czego 3 procent raz w tygodniu lub rzadziej, a 2 procent wcale! Co czwarta respondentka twierdzi też, że w ogóle nie używa specjalnych preparatów do higieny intymnej. To z kolei grozi grzybicą pochwy i łatwiejszym zarażaniem się brodawczakami czy chorobami przenoszonymi drogą płciową. Jedna piąta Polek nie używa dezodorantu codziennie Nie najlepiej jest też z używaniem dezodorantów. O ile 80 procent Polek używa go przynajmniej raz dziennie, to aż 8 procent nie stosuje go wcale, a 4 procent raz w tygodniu. Zęby tylko raz dziennie myje 7 procent, a 1 na sto Polek pasty i szczoteczki nie stosuje w ogóle. Wreszcie depilacja: co prawda prawie jedna trzecia (29 procent) deklaruje, że depiluje się przynajmniej 2 razy w tygodniu, ale żadnej formy depilacji nie stosuje nawet więcej (31 proc.) badanych. zrodlo: http://www.tvn24.pl/-2,1656652,0,1,17-proc-polek-nie-myje-sie-codziennie,wiadomosc.html 🖐️ :o :o :o

Gość Stary student
vera icona podniecilaś mnie, chciałbym zjeść woją kupę i wylizać po wszystkim anusa. Mniam;)

Gość Stary student
Idziesz nato ty pruderyjna nimfo analna???

Gość KTOSIA@#
Ja zawsze sprawdzam ile na kupałam .......i oczywiście później podziwiam że taka ilość może się zmieścić w tak małej pupie :D