Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruz

...:::MAJ 2011 jest już ktoś?:::...

Polecane posty

Gość Ann1989
ENI_35 co myślisz o negatywnych testach? czy jest to możliwe?

tak zdarzaja się. Moja kuzynka miała negatywny dwa razy i była w ciąży. Ale to kazda z nas jest indywidualnościa kochana. czasem możesz mieć zaburzenia hormonalne, wiesz bolesnośc piersi wskazuje na objawy ciąży. Noi te plamienia, czasem przy ciąży sie zdarzają i wystepuja w dniach w których miał byc okres.

Gość Ann1989
słońce wspomnę że bardzo pragnę dziecka i cieszyła bym się gdybym mogła do Was dołączyć.. jednak nie chce się rozczarować.. wydaję mi się że testy powinny wyjśc juz w tym 40dc.. a tu nic.. brzuch boli mnie od tygodnia ta jakbym miala @... jestem ciekawa co powie lekarz.. ale pewnie jak zawsze.. niestety jeszcze nie teraz..:(

Gość Ann1989
dokładnie testy negatywne... oba.. ostatni w 40dc.. a dziś mamy juz 52 dzień cyklu!.. pozdrawiam! ;)

hmm, nie wiem osobiście się z tym nie spotkałam, ale może i tak być. na twoim miejscu przed wizytą u lekarza zrobiłabym bete hcg, ona się raczej nie myli. no chyba, że masz mega niski poziom hormonów, ale w 40dc powinny wyjść 2 kreski jak nic nie mam pojęcia.

Gość Ann1989
dodam że moja temp. utrzymuję się cały czas na poziomie 37,2

Gość Ann1989
ciężka sprawa kochane.. jestem bardzo ciekawa co powie lekarz.. o 16.10 mam wizyte takze jak wrócę to Wam napiszę.. co myslicie o temp?

temp też wskazywałaby na ciąże ja też miałam lekko podwyższoną, tylko, że mnie od razu wyszły 2 kreski tzn ta druga była bardzo blada, ale była. 3mam kciuki, koniecznie napisz!:) jeśli jesteś na usg na pewno będzie widać bo to już jakiś 8 tydzień by był zaczęty:)))))))))))

Gość Aneta88010
Hej dziewczynki nie pisze tak czesto ale czytam wasze posty ;) u mnie wszystko było juz ok. plamienia ustały 2 tygodnie czułam sie swietnie a dzis ponownie plamienie :(:( ide na 16 do gin. tak sie znowu martwie.........

Gość Ann1989
moj lekarz napewno zrobi mi usg .. ;) nie nakręcam się .. właśnie miałam problem z obliczeniem który mogł by być to tydzień.. jak obliczyłaś kochana?? ;)

od ostatniej miesiączki , zreszta na necie jest cos takiego jak kalkulator ciazy tak sie oblicza w którym tygodniu jestes. oczywiście lekarz powie najpewniej

Aneta, ja też miałam plamienia wprawdzie jednorazowe ale były.biorę od tego czasy duphaston 3x1 i mam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy. będzie dobrze, tylko uważaj na siebie i absolutnie nic nie dźwigaj leż jak najwięcej.🌼 daj znać co na usg było. ann bo ja miałam ost @ 14.08 a mam 8t3d czyli zaczęłam 9tydzień, a Ty Tydzień po mnie. tu masz dane dotyczące twojej ciąży- jeśli jest ;) a mamy nadzieję, że jest. http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=28&dzien=22&miesiac=8&rok=2010&bg=000

Witam kochane :) Widze ze grono nam sie powieksza.. super :D Ann mysle ze objaawy swiadcza o ciazy :) temperatura, bolesnosc piersi i brzucha to najpopularniejsze.. slyszalam o przypadkach w ktorych testy mowia ze to nie ciaza a lekarz ze ciaza :))) wiec kto wie :)) oby tak bylo :) Penelopka, tez chcialam kupic ostatnio kurtke tzn plaszczyk na zime, bo moje wszystkie dopasowane i watpie zebym za miesiac w ktorykolwiek sie dopiela, ogladalam w hm na dziale dla NAS plaszczyk ale wygladalam w nim jak mufinka scisnieta paskiem :O makabra... maja piekne inne plaszcze nie dla ciezarnych ale takie sie nie nadaja.. ja sobie wypatrzylam na allegro taki http://moda.allegro.pl/piekny-welniany-plaszcz-ciazowy-roz-xxl-i1253880307.html tylko ciezko mi ogarnac sie z rozmiarem, najlepiej wzielabym najwiekszy bo problem jak sie brzuch bedzie powiekszal, a przeciez zima spokojnie do lutego potrzyma.. i takie obawy mam ze kasa pojdzie na marne.. Eni ja czytalam mase na temat CC i SN i powiem szczerze, ze nie zdecydowalabym sie chyba na CC - owszem jesli bylyby ku temu wskazania medyczne tak ale tak sama z siebie to nie bardzo.. Chcialabym urodzic naturalnie, wiem ze pomyslisz sobie ze nie wiem co mnie czeka ale takie mam zdanie :) Aneta napisz co tam lekarz CI powie, no i nie martw sie stres poteguje kazdy problem.. Buziolki dla was

Witam kochane :) Widze ze grono nam sie powieksza.. super :D Ann mysle ze objaawy swiadcza o ciazy :) temperatura, bolesnosc piersi i brzucha to najpopularniejsze.. slyszalam o przypadkach w ktorych testy mowia ze to nie ciaza a lekarz ze ciaza :))) wiec kto wie :)) oby tak bylo :) Penelopka, tez chcialam kupic ostatnio kurtke tzn plaszczyk na zime, bo moje wszystkie dopasowane i watpie zebym za miesiac w ktorykolwiek sie dopiela, ogladalam w hm na dziale dla NAS plaszczyk ale wygladalam w nim jak mufinka scisnieta paskiem :O makabra... maja piekne inne plaszcze nie dla ciezarnych ale takie sie nie nadaja.. ja sobie wypatrzylam na allegro taki http://moda.allegro.pl/piekny-welniany-plaszcz-ciazowy-roz-xxl-i1253880307.html tylko ciezko mi ogarnac sie z rozmiarem, najlepiej wzielabym najwiekszy bo problem jak sie brzuch bedzie powiekszal, a przeciez zima spokojnie do lutego potrzyma.. i takie obawy mam ze kasa pojdzie na marne.. Eni ja czytalam mase na temat CC i SN i powiem szczerze, ze nie zdecydowalabym sie chyba na CC - owszem jesli bylyby ku temu wskazania medyczne tak ale tak sama z siebie to nie bardzo.. Chcialabym urodzic naturalnie, wiem ze pomyslisz sobie ze nie wiem co mnie czeka ale takie mam zdanie :) Aneta napisz co tam lekarz CI powie, no i nie martw sie stres poteguje kazdy problem.. Buziolki dla was

kochana odnosnie SN - spoko. każda z nas jest inna. jedna ściąga kapcie i rodzi, inna przechodzi katusze bo nie chce znieczulenia itp. Ja póki co - chce CC - ale pewnie do maja zmienie zdanie bo może jednak bedzie to lepsze.

Gość Ann1989
Witam Was Moje Kochane!! lekarz nie zrobił mi usg bo maja coś z aparaturą;/ po badaniu stwierdzil że mogła mi się owulacja przesunąć i mogę byc we wczesnej ciąży bo objawy wszystkie na to wskazjują.. testami mam się nie sugerować.. za 2 tyg kolejna wizyta a jutro na bete ;) przepisał mi luteine dopochwowo mam brać przez 5 dni z powodu tych plamien .. jeśli nie dostanę @ przez 2 tygodnie tzn że jestem w ciąży.. powiedzcie co mam myśleć :( :( :(

no, ale zbadał Cię? kurcze przecież przy takim normalnym badaniu powinien już stwierdzić czy macica jest powiększona?! co to za lekarz;/ jutrzejsza beta powinna wszystko wyjaśnić:))) a tak na marginesie na Twoim miejscu jeśli jutro beta wyjdzie(ja dostałam wynik w ten sam dzień, ale robiłam go w laboratorium Fryda RANO- mają oddziały całej Polsce), poszłabym prywatnie, a nie czekała 2 tygodnie na wizytę kolejną;/ tym bardziej, że masz plmienia, zapłacisz 150zł czy ile tam kosztuje, ale będziesz przynajmniej pewna na czym stoisz, ja bym tak właśnie zrobiła na Twoim miejscu.w 8 tygodniu na USG powinno być już widać serduszko itd:))))) Ja na plamienia biorę duphaston.

kolejna noc nieprzespana:( niby coś tam śpię , ale wiercę się niemiłosiernie, piersi tak mnie bolą, że żadna pozycja oprócz na plecach mi nie podchodzi. do tego z samego rana mam takie mdłości, że masakra;/ nie wymiotuje, ale mnie cofa cały czas. a to dziwne, bo to już nie ten tydzień, na takie rzeczy:P a Wy jak tam:>

hello. Ja nawet śpie i coś tam śnię. Ale o 5,00 juz mam oczy wielkie i sie kręce w tym łóżku. O 6,00 wstawanko bo do pracy na 8,00 a przez Bielsko przejechac to czasem graniczy z cudem nie stac w koreczku, nawet tak rano. Teraz wcanam bułeczke z cynamonem i popijam kawą zbozową. Mdlości mam niewielkie, ale są. Za tydzien zacznie mi się 4 m-c. JUPIIIIIIIIIIIIIIIII

Tez sie nad tym zastanawialam czy ten plaszczyk aby grzac bedzie.. wiec narazie sie wstrzymam chyba :/ ja malo wiele ok sie czuje,, ale noce tez ciezkie.. niestety nie dopada mnie nadmierna sennosc :/ CZESTO SIE budze oczywiscie sikam jak nakrecona i wogole ciezko mi sie zasypia i wstaje tez :( Ann ja bym poszla za rada penelopy i prywatnie do lekarza.. dwa tygodnie to cala wiecznosc :O

Gość Ann1989
kochane.. idę jutro prywatnie bo wyniki bety mam jutro do odbioru.. to jest chore :( lekarz mowił mi że do zapłodnienia mogło dojść dopiero w tamtym tygodniu.. a to plamienie mogło być implantacją... rozumiecie? wszytsko jest może być, być może, mogło dojśc.. nic nie jest napewno!! płakać mi się tylko chce.. bo tak bardzo pragnę tego dziecka.. i jednak ciągle mam nadzieje że lekarz ma rację... co Wy myślicie?

zmień lekarza co to znaczy ze sprzet nieczynny!!!!!!!!! ja bym nie popusciła, tymbardziej ze to dla Ciebie jest bardzo wazneeeeeeee

mam babskie pytanie do was: czy uwidocznił wam się bardziej celulit na nogach, bo ja popadam w paranoje juz chyba. walcze z bańką chińską, ale efekt chyba po m-cu bo jak narazie to tylko mnie nogi bolą. jak to u was?