Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiolcia84

termin czerwiec 2011

Polecane posty

mama z de - mozemy sie zamienic ty mnie zawierzesz w moje okolice a ja w twoje no ja sie tak bardzo nie ciesze bo tam wieje nuda raczej to jest bardzo bardzo mala wies i wiadomo ja tych okolic nie znam jestem tam nie swoja (chodzi o obszar)bo rodzine ma super tak samo ja ciebie rozumiem :) ty sie nie czujesz w moich okolicach swobodnie :)

Hej Laseczki!! Ja jakos nie miałam weny do pisania. Dzis niestety sama,bo mąż w pracy. Jechał na popołudnie. Ale za to też sobie pospaliśmy do 11 prawie. Teraz też pracuję. Co do objawów to czasem ich w ogóle nie ma a dziś np. mdlości mam . I nie wiem od czego to zależy ale od jakichś kilku dni boli mnie glowa. Tzn. pobolewa czasem nawet schodzi na oko. I tak jak wcześniej spałam jak kamień ,tak teraz śpię bardzo plytko i często się budzę .Ale pomimo to się wysypiam. Co do psiaków to mi się też strasznie labradory podobaja. Bardzo byśmy chcieli mieć,ale nasz tryb pracy nam nie pozwalał. Próbowalam namówic męża by teraz wziąć jak jestem na L4, miałabym czas na ułożenie i wyprowadzanie itd. Ale podobno szczeniak i dzidiza pod jednym dachem to nie jest najlepsze rozwiązanie.

Panna z De moj to już prawie wcale nie ma śląskiego akcentu ale jak tam jesteśmy to żeby mnie troche podrażnic zaczyna z teściem gwarą gadac

hej dziewuszki :) ale sie rozgadalyscie...ja dzisiaj ledwo zywa :( zas silne mdlosci, wymioty i bole zoladka :/ pojawil sie watek o zwierzakach-ja tez mam psiaka. suczke Shih-Tzu. Kochana jest, ale nie wiem jak bedzie sie zachowywala jak bedzie maluch. niby lubi dzieci, ale jak jej sie cos nie spodoba to gryzie. zrobila sie agresywna od kiedy pogryzl ja duzy pies. dostaje furii jak widzi innego psa nie wazne czy maly czy duzy...jest bardzo zazdrosna o wszystko i wszystkich. spala zawsze z nami w lozku ale jak tylko dowiedzialam sie o ciazy maz zamyka przed nia drzwi na noc-w ogole ma zakaz skakania na lozko... wiec robi na zlosc i czesto robi kupe pod drzwiami. masacra. jak nie zlagodnieje to bede musiala ja komus oddac :( shih-tzu maja trudne charakterki.

Gość Aga 76
Witam! Ja tez mam termin na czerwiec a dokladnie 25. Jetem na forum po raz pierwszy. Pozdrawiam wszystkich.

Gość kasiunia
czesc dziewczyny , jak tam u was dzis samopoczucie , u mnie jest nawet ok tylko sie nei wyspalam mała wstala przed 6 :( , zobajwow to tez slabsze mdlosci zadziej i wieczorem , piersi tez juz nie takie bolace i nie lekko nabrzmiale, az zaczynam swirowac (zle jak zle samopoczucie i zle jak dobre ,:(), i jak tam wasze brzuszki widac juz cos , bo umnie juz troszeczke niestety, myslalam ze bedzie widoczne dopiero w 5 miesiacu , ale nie wazne oby dzidzia byla zdrowa ,

Gość kasiunia
.

Gość kasiunia
.

Cześc Dziewczynki jak wasze samopoczucie? Ja dziś całkiem dobrze się czuje :) za to mała ma dziś kiepski humorek i od rana marudzi ... Mi już całkiem dobrze widac brzuszek mąż zaczyna coraz bardziej się zastanawiac kto tam mieszka:) Pomału biore się za porządki i lece na miasto zrobic termin u fryzjera. http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/2362/ http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/339/ nie wiem na którą się zdecydowac może wy mi pomożecie:)

Gość kasiunia
ja bym wybrała 1 , ale domnie niestety krotkie wlosy niepasuja

Gość kasiunia

Gość kasiunia

Gość kasiunia
ja bym wybrała 1 , ale niestety do mnie krotkie wlosy nie pasuja noi nie mam zbyt grubych wiec odpada

Gość kasiunia
ja bym wybrała 1 , ale niestety do mnie krotkie wlosy nie pasuja noi nie mam zbyt grubych wiec odpada

Kasiunia ale sie dublujesz;) ja to tylko krótkie włosy jak juz troche zapuszcze to zaczynają mnie drażnic i musze ściąc:)

Gość kasiunia
sorki ale co su mnie z kafe nietak od rana :(

Gość kasiunia
to fajnie ja prubuje zapuscic wloasy narazie mam za ramiona ale tez bede musiala isc koncowki podciac alejakos chyba przed swietami

mama z de - ja bym wybrala 2 fryzurke ta 1 tez ladna ale bardziej nudna :) mi tez nie pasuja tak krotkie wlosy , w dodatku trzeba je ukladac by jako tako wygladac :D

Cześ w sobotni poranek ( no już południe;) mam z de mi 1 się podoba jest boska, sama bym sobie zrobiła ale ja mam takie durne włosy gęste i trochę kręcone trochę falowane a przy takich ciągle bym musiała z prostownicą wojować. Dlatego ja mam takie z 2 cm nad zapięcie stanika ale wnerwiają mnie bo się plączą ciągle a teraz mi się nie chce z nim robić. też wołają o pomstę do nieba nie dość że na początku wypadały a teraz szybciej rosną i mam spore odrosty, trzeba się farbnąć ale to w grudniu żeby na święta było ładnie. mama ja też miałam przygody noce mały ok 2 obudził się z wrzaskiem mamooo i resztę nocy spał z nami bo coś mu się śniło. Było wesołe łóżeczka ja mąż synek i pies a później jak dzidzior dojdzie to będzie meksyk;) Ja czuję się w miarę ok z ciążowych dolegliwości to cycki bolą ale już mniej, mdłości brak. Za to rwa kulszowa doskwiera no i po sprzątaniu brzuch rozbolał. Co macie na obiad? Ja wczoraj rosołu nagotowałam to dziś standardowo pomidorowa a później pizze zamówimy no i synek ciacho chce. W tygodniu chyba pierogów narobię ruskich. Robię większą ilość i mrożę.

palusia moje wlosy tez sie prosze do fryzjerka na podciecie :) jak bylam w lato w pl to ladnie mi fryzjerka sciela wlosy i zafarbowala mialam takie piekne lsniace pieknie sie ukladaly :D przyjechalam nie minal miesiac i bylam w drogeri zobaczylam farbe i to oznacza zawsze koniec :D kupilam , no i odrosty stawaly sie coraz to jasniejsze od reszty :( kupilam sobie profesjonalna farbe z welly koleston ciemny braz , zafarbowalam i tak juz nie bede farbowac :) tylko podetne , do lata to sobie odzyja :) tak czy siak zawsze denerwuje sie u ryzjera bo jak bywalam w pl , podcinalam wlosy to chcialam na prosto , to zawsze pytaly sie mnie a cieniujemy :D w niemczech natomiast jak mowie ze chce mocno wycieniowane to tylko troche zrobia ehhhhhh 😠 :D

co do obiadu dzis mam 2 daniowy , rosolek i piersi z kurczaka plus ziemniaki i surowka :D pizzy to ja nie potrafie jesc , ani innych rzeczy :( jakos mi to nie smakuje :(

dziewczyny a jak z waszymi spodniami bo ja sie jeszcze mieszcze ale juz niedlugo , juz jedne nosze po domie i rozpinam guzik :O za 2 tyg to juz musze kupic ciazowki :( bym jakies ladne tylko znalazla , nic nie przytylam no moze 1 kg a sie niedlugo nie dopne

dziewczyny a jak z waszymi spodniami bo ja sie jeszcze mieszcze ale juz niedlugo , juz jedne nosze po domie i rozpinam guzik :O za 2 tyg to juz musze kupic ciazowki :( bym jakies ladne tylko znalazla , nic nie przytylam no moze 1 kg a sie niedlugo nie dopne

witam sobotnio:) ja tez mam psa.. Husky... ale z nim to mam meksyk... jak gdzies wyjedziemy i nie ma nas ok 2godz to zawsze cos jest zezarte. albo buty albo dywanik. ostatnio zniszczyl drzwi wyjsciowe bo chcial wyjsc na zewnatrz... moj codziennie z nim na rower idzie i nawet pedalowac nie musi bo ten go cala trase ciagnie:) i nigdy zmeczony nie jest.. ja rozjasniam wlosy i tez mam juz lekkie odrosty ale pokryje je dopiero na swieta patrzylyscie moze na chinski kalendarz plci? mnie wyszlo ze bedzie dziewczynka hehe. mojej siostrze sie sprawdzilo w kazdej ciazy. ma juz synka, corke i teraz jest w ciazy i bedzie miala synka:)

a tam ten kalendarz mi się nie sprawdził z synkiem powinna być córka ja powinnam być chłopcem. teraz wychodzi chłop a ja chce babeczkę buu Co do spodenek ja się dopinam ale zależy od dnia co zjem itd czasem ciasno, po domu w dreskach chodzę a kupiłam 2 pary spodni już tam linka do jednych wrzuciłam. jedne legginsojesnsy bardzo fajne za 38 zł z HM mama rozm 38 ale są za duże jeszcze i myślę że mogłam 36 kupić. Pizza zamówiona przez synka bo ma ochotę a nie powiem ja tez lubię niezdrowe żarcie

palusia tez wlasnie chcialam sie za normalnymi rurkami ciazowymi rozejrzec i leginsami ja tez lubilam to czasem pizze zjesc to kebaba ale mi to teraz nie smakuje takie za slone jakos :)