Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiernegomężamam

Mój mąż ma córke z inną kobietą!

Polecane posty

Gość niewiernegomężamam

Otóż mój mąż ma 23 letnią córke z inną kobietą. Oczywiście mój mąż spłodził ją wtedy gdy byliśmy już kilka lat po ślubie, byłam na niego wściekła ale zostałam pryz nim. Sama nigdy nie chciałam mieć dzieci i mój mąż wiedział o tym od początku. On uznał tą dziewczyne, teraz mój mąż ma 5cioletniego wnuka. Ja powiedziałam mężowi że nie życze sobie rozmów o jego córce i wnuku w swojej obecności a on mi wypomina tą aborcje której dokonałam i ciągle powtarza że zabiłam jego dziecko. Mój mąż odkąd jego córka się urodziła to ciągle pomagał jej matce, dziewczyna jest do niego bardzo podobna. W tym roku ona wychodzi za mąż i mój mąż wybiera się na jej ślub,

Gość trzeba bylo go zostawić
poki bylas jeszcze piekna i mloda. Teraz masz problem.

Gość niewiernegomężamam
Nie chciałam go zostawiać, dobrze nam się układało. Jedyny problem to taki że on chciał mieć dzieci a dzieci nie były moim marzeniem, wolałam spokojne życie więc on poszedł i zrobił dziecko innej kobiecie. Teraz ma już dorosłą córke którą chwali się przed znajomymi nie zważając na moje uczucia.

Gość lubonianka
tylko nie mów, że jesteś przeciwna by poszedł na ślub własnej córki?:O

Gość rgdecgxdgte
Gardzę Tobą, że dokonałas aborcji

Gość niewiernegomężamam
On się mnie spytał czy ja tam pójde z nim. Odpowiedziałam mu stanowczo że nie, przecież dla mnie to obca dziewczyna a on ciągle opowiada o swojej córce, chwal się nią, nawet cieszy się z tego że ona w młodym wieku urodziła swoje pierwsze dziecko a teraz wychodzi za mąż za faceta który nie jest ojcem jej syna. Ja po prostu nie chciałam mieć dzieci, nie byłam stworzona do macierzyństwa i mój mąż wiedział o tym od początku naszego związku.

Gość niewiernegomężamam
ide se zwalić kapucyna buhha

Widze że podszywaczów nie braku. Łatwo jest gardzić kobietą która usunęła ciąże ale żadna z każda z nas nadaje się do bycia matką a to nie znaczy że mężczyzna ma zdradzać żone i robić sobie dziecko z inną kobietą.

A jesli juz to zrobiłaś i nie potrafiwszy się zabezpieczyć zaszłaś w ciążę, dlaczego nie urodziłaś??? Moze Twój mąż chciałby wychowywać dziecko bez Ciebie? nie pomyslałaś? dlaczego nie oddałaś do adopcji? Nie masz uczuc z którymi ktokolwiek powinien się liczyc.

Gość echu echu echu
to po grzyba z nim jestes jak tak ci z nim zle?

Wyszłam za mąż ale byłam szczera ze swoim mężem, powiedziałam mu że nie chce dzieci. Wiecie jak mnie to boli że on ma mnóstwo zdjęć córki i wnuka w naszym domu. Ciężko jest mi od niego odejdź, z jednej strony trzymają mnie przy nim pieniądze ale z drugiej strony kocham go mimo wszystko że tak mnie skrzywdził.

Gość echu echu echu
to jakas prowokacja nie ma tak durnych bab

Gość ja bym cię wygnał po czymś
takim. Facet ma rodzine której Ty mu nie zapewniłaś. Ma córke i wnuczka z którymi wiążą go więzy krwi, a to jest dla faceta bardzo ważne :)

Gość do autorki....
Zdaję sobie sprawę, że ta sytuacja jest trudna dla ciebie. Jednak dzieci z nieprawego łoża dyskryminowno dawno temu, teraz mają równe prawo z rodzeństwem, jakie posiada i nie ważne, czy sa dziećmi ślubnymi, czy też nie.

Gość czemu na nią naskakujecie
ona przecież nie okłamała męża, że chce mieć dzieci, to mąż ją oszukał zdradzając Skoro mąż wiedział, że ona nie chce mieć dzieci to mógł z nią nie brać ślubu i nie składać przysięgi. Skoro tak zrobił to powinien przysięgi dotrzymać. Ja się autorce nie dziwię, że źle się czuje w tej sytuacji. Zastanów się nad separacją bądź rozwodem. A szczekanie tych idiotek olej.

Gość ja bym cię wygnał po czymś
I dobrze że facet zadbał o przekazanie swoich genów dalej. Będzie miał komu swój majątek przekazać:)

Gość furta
no ,ale co ci przeszkadza ,ze maż ma do niej dużo ojcowskich uczuć ? jesteś zazdrosna ? przecież to jego córka - nie kochanka . a ty dokonalaś wyboru - postanowilaś jak postanowilas z waszym dizeckiem - a teraz przychodza konsekwencje - czemu sie skarżysz ?

Gość czemu na nią naskakujecie
i idiotów też olej :) ps już widać jakie geny przekazał, młody wiek, dziecko z innym, ślub z innym Patologia.

Gość furta
a skoro nie rozwiazalaś sprawy jak sie wydala zdrada meza - to teraz juz chyba trochez za późno do tego wracać .

Jestem zdziwiona waszymi opiniami tutaj. Nie chodzi mi o jego ojcowskie uczucia ale oto że on o tym mówi na głos, chwali się do ludzi że ma córke z inną kobietą i jest cały czas szczęśliwy jak o niej mówi. Śmiał powiedzieć przy mnie że jego córka to najlepsze co go w życiu spotkało. Jeszcze powiedział że nasz dom będzie zawsze domem jego córki. Wtedy mnie całkowicie zatkało. Chciał żebym poszła na wesele jego córki! wyobrażacie sobie coś podobnego, jak zabrał wnuka do zoo to też mnie bezczelnie spytał czy nie wybiore się z nimi.

czyli - jak rozumiem wolalabyś ,zeby do zdrady dolączyl jeszcze to ,ze sie wyparl wlasnego dizecka ? wtedy bylabyś szczęśliwa ?

Chciałabym żeby on nie poruszył tematu swojej cóki w mojej obecności. A tutaj za każdym razem musiał jej pomóc? a to musiał jej studia opłacać, a to nawet jej opiekunke do dziecka wynajął a gdy ja mu mówiłam by nie rozrzucał się pieniędzmi to wypominał mi że pieniądze są jego. Skoro ma już córke to niech sobie ma ale niech nie porusza jej tematów przy mnie. Wybaczyłam mu zdrade! ale powiedziałam mu że nie chce tego by jego córka nas odwiedzała.

Gość edawfzsdZSD
Bóg Cię pokarał trzeba było dziecka nie usuwać to bys teraz nie miała takich problemów