Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfcvczxvzx

2M + 1K - Ktoś doświadczył???????

Polecane posty

Gość kielbaso bredzisz
wybacz ale chyba masz malego bo ja po takim sexie jak ty opisujesz to chodzic nie moge przez dwa dni i zwijam sie z bolu pomyslales o tym?

Gość kiełbasa345
no i o to chodzi! Suka ma czuć się wyrżnięta, zgwałcona, wyruchana, itd... Ma ją boleć, ma chodzić okrakiem. Wtedy będzie zadowolona.

"....zależy od tego kto jest dominujący " Oj widzę że dominacja jest twoim konikiem :D Ale na wybór może też rzutować choćby rodzaj preferencji partnerów.

rzekłabym ...ciężko mnie zepchnąć do roli uległej...jeszcze się to nikomu nie udało:D ps....qrr......jak nie chce mi się dziś pracować!!

Gość józef
małżeńswto dobiera sobie przyjaciela i mamy 2M+k.Robiłem .Nic dobrego nie przynosi.Realizacja fantazji okazuje się pożałowania godna.Kobieta ma nowinkę i jej partner staje w cieniu. Nowy M też ma świeżynkę- w pewnym momcie pytasz a po co ja tu jestem potrzeny -mąż.Stajesz w cieniu.Jak by było mało kobieta ,aż nie wiarygone , szybko apaptuje sie i zaczyna mysleć poważnie o trwałości takiego układu. Wiem ,że to zabrzmi dziwnie ale jej przy drugim M mąż nie jest potrzebny, może dla bezpieczeństwa tylko.Nie robić tego,błąd ciągnie się w głowie długo. Jeśli macie fantazje to tylko i wyłązcnie z drugą parą nigdy nie robić nie parzyście bo na koniec wyjdzie parzyście nowy M +1 k , aty idź zrób sobie drinka/pzdr

Gość Lubiący_seks
Fajna bardzo ekscytująca i podniecająca zabawa w dobie środków antykoncepcyjnych można się cieszyć różnymi uciechami życia. Przecież to nic takiego jak obcy facet zostawi spermę w twojej partnerce a ty w cipci jego żony. pomijając fakt psychologiczny bo są tacy dla których właśnie takich doznań potrzebują. Bzykać jego kobietę a swoją babę dawać innemu. Jednak wiemy że wśród poligamistów najczęściej dochodzi do zakażenia chorobami wenerycznymi a pandemia HIV króluje obecnie, każdego dnia przybywa nosicieli którzy sieją choróbsko dalej. Przebadaj się już dziś i ocal swoje życie. http://www.aids.gov.pl sam się przebadaj, sterylnisiu ja tam uważam że mnie to nie dotyczy niedotyczący, czyżby? http://www.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/hiv_aids/index.htm czy są chętni na redukcję ludności na naszym Globie, jeśli tak to zapraszamy na seks z wymianą partnerów. Na takiej imprezie łatwo można złapać śmiercionośnego wirusa 5 latek i kwalifikujesz się do piachu.

Gość bsxs
Lubie jak w jej szparce kutas obciera sie o kutasa. Najlepiej jak on pierwszy wytrysnie i takie goraco oblewa pale, robi sie mega slisko i wtedy strzelam ja. Potem wysuwamy sie z niej, ona oblizuje do czysta nasze sprzety i dlugo sie calujemy.

Gość suuuper
niezłe, też tak chciałabym

no to ile to trzeba? nie ma nic lepszego niz podniecona kobieta majaca do dyspozycji dwa wyprezone sprzety :)

Gość dffsd
Tylko 2M + 1K. Wtedy kobieta czuje, że żyje.

Gość Kto tak powiedział
dffsd Tylko 2M + 1K. Wtedy kobieta czuje, że żyje. A pozniej czuje sie jak szmata

Gość dffsd
Czuję się spełniona. W końcu co dwie główki to nie jedna. :P

Gość Jola Naga 54
sproboj z kobieta i facetem albo dwoma kobietami lachociagu i zobaczysz ze lepiej jest niz z dwoma..tylko ty wolisz jaja lizac i byc w oczach faceta dziwka

Gość dffsd
Jaką dziwką? To ja rządzę, bo to ja mam dodatkowego kut*sa w sobie. Dostaję dokładnie to co chcę. Facet nie musi się na to godzić, a mój się godzi. :) Nigdy nie zamierzam się lesbijczyć, bo lesbijstwo mnie brzydzi. Przy 2K + 1m trzeba, bo facet sam dwóch lasek porządnie nie zaspokoi. 2K + 1M jest do d*py. 2M + 1K ma sens, bo jedna kobieta jak najbardziej da radę mieć długi seks, a nawet to jest pożądane. Lubię dłuższy seks.

Gość zalerzy jaki facet, twoj nawet
tobie nie daje rady i musi kolege brac do pomocy buahahahaha rzadzisz wydaje ci sie

Gość bagi761
naszym marzeniem erotycznym było seks w trójkącie 2m+1k i powiem wam że przeżyłam niesamowite chwile, czułam się tak pożądana jak nigdy. Owszem, mój mąż kocha mnie ale to było coś innego, faceci byli tak podnieceni że kończyli w rekordowym tempie hihi ;p owy pan został naszym przyjacielem i spotykamy się od roku i nie zawsze dochodzi do zblizenia, po prostu dobrze nam w jego towarzystwie jest naprawdę kulturalny , taktowny, razem z moim mężem chodzą na siłownie :) życzę paniom które maja takie marzenia żeby spotkały odpowiedną osobę to takich spotkań, półgłówki typu KIEŁBASA to totalna żenada

zastanówcie się, niema informacji ani czołówki Że to temat dla dorosłych, każdy małolat możne się tu deprawować I MYŚLEĆ ZE TO JEGO RODZICE NP TYLE SA WARCI a kiedyś być degeneratem, to tak zwany postępowy rozkład polskiego społeczeństwa, to tylko polskojęzyczny bełkot deprawacji w stronę polaków , OBUDŹCIE SIĘ BŁAGAM NA BOGA !!!!

Gość GregL
Był sobie taki mąż, co namówił żonę na trójkąt - parę razy się spotkali z tym samym kolegą. Minęły lata, mieli dorastające dzieci, o sprawie prawie zapomnieli, ale któregoś dnia ich 15-letni syn przyszedł ze szkoły z piorunującą wiadomością, że jakiś koleś twierdzi, iż jego wujek dymał mamę na oczach taty, a tato jeszcze go do tego namawiał i że cała szkoła o tym teraz huczy. Wujek to ten kolega z igraszek sprzed lat, pochwalił się przy butelce bratu, a jego dzieci to słyszały. Jak sądzicie, co się dalej działo z tą "rodziną" i jak szczęśliwe były ich dzieci? Zatem mężowie namawiający na trójkąt - czy bierzecie pod uwagę godność swoich żon i dzieci, czy chodzi wam tylko o sprawdzenie swoich zwierzęcych instynktow kosztem więzi rodzinnej? Czy pójdziesz za żonę na wywiadówkę jeśli się to wyda? A wyda się kiedyś prawie na pewno.

Gość małżeństwo 43 46
Ja namówiłem swoją żonę do takiego układu i muszę powiedzieć że nie ma chyba nic bardziej podniecającego jak widok własnej żony pod obcym facetem który ją całuje, liże i wspaniale ją bzyka.

Gość gość
Gdy parenascie miesiecy za granica pracowalam tak to jakosc sie zlozylo z poznalam super faceta i z nim sie tylko na bzykanie bo tego mi brakowalo.Nie wiem jak to sie stalo ze zapoznal mnie z swoim kolega,tez mu niczego nie brakowalo,czasami i z tym drugim sie posuwalam,i gdy raz wszyscy my razem byli powiedzialam im o moim marzeniu,Pierwsze chcialam jednego w pipce drugiego w buzi i pozniej odwrotnie,jak juz obydwa pojedynczo mnie zerzneli. powiedzialam im a teraz obydwa na raz ale w pipce,Dlugo to trwalo ale w koncu sie udalo troche bolalo ale w sumie niepowtarzalnie super bylo

Gość gość
Gdy parenascie miesiecy za granica pracowalam tak to jakosc sie zlozylo z poznalam super faceta i z nim sie tylko na bzykanie bo tego mi brakowalo.Nie wiem jak to sie stalo ze zapoznal mnie z swoim kolega,tez mu niczego nie brakowalo,czasami i z tym drugim sie posuwalam,i gdy raz wszyscy my razem byli powiedzialam im o moim marzeniu,Pierwsze chcialam jednego w pipce drugiego w buzi i pozniej odwrotnie,jak juz obydwa pojedynczo mnie zerzneli. powiedzialam im a teraz obydwa na raz ale w pipce,Dlugo to trwalo ale w koncu sie udalo troche bolalo ale w sumie niepowtarzalnie super bylo

Gość gość
a ja wole ich troje ja on i jego kolega czyli jest nas trzech facetów. jeden mi obciąga a drugi d*pe rżnie to jest dopiero odlot.

Gość Sophie78
Ja marzę o dwóch facetach na raz. Szukam najlepiej dwóch wysokich przystojnych tak między 30-40lat, panowie na poziomie Sophie78 na erodate

" no i o to chodzi! Suka ma czuć się wyrżnięta, zgwałcona, w*******a, itd... Ma ją boleć, ma chodzić okrakiem. Wtedy będzie zadowolona." No i to chodzi że kiełbasa to idiota a nie żaden partner seksualny. Na szczęście w realu, takie d*pki nie istnieją. "życzę paniom które maja takie marzenia żeby spotkały odpowiedną osobę to takich spotkań, półgłówki typu KIEŁBASA to totalna żenada" Także mieliśmy takiego kogoś ( nie takiego jak Gibon rasy kiełbasa). Obecnie się ożenił i nie jego żona jest przeciwna spotkaniom. Może tylko na razie :P. I fakt, wrażenie są super.

Gość kisia miziaaaaa
Ja kiedyś,zupełny przypadek,ale nie żałuję i mam w nosie,co kto o mnie myśli.Pewnego razu poszłam do mojego sąsiada bo listonosz wrzucił do mojej skrzynki jego rachunek z gazowni.Był u niego jakiś kolega,siedzieli nad piwem i niby w ramach podziekowań za ten oddany rachunek na to piwo mnie ten sąsiad zaprosił.Początkowo rozmowa była o niczym takie tam,ale leciała piosenka Wilków i ten kolega sąsiada stwierdził,że ja chyba też mam fajny biust.Powiedziałam,że nie widzę przeciwskazań,żeby go biżej zobczył,więc zdjął mi bluzke i stanik,położyłam sie za tapczanie,a ten sie bawił moimi cycuszkami,patrzę a ten mój sąsiad sie rozebrał,zdjął mi spódnicę z majtkami i mówi do tego kolegi,żeby on sie rozebrał,jak tamten sie rozbierał sąsiad położył sie na mnie i wziął się do roboty,miałam taki odlot,że mi się ciemno w oczach zrobiło,ledwo skończył tamten mi wpakował do cipki,nie myślałam,że tak szybko mozna mieć drugi mega orgazm.Przez ok. czterech godzin ładowali mi sprzęt albo do buzi albo do cipki na zmianę.Było to dla mnie niesamowite przeżycie,chciałąbym bardzo to powtórzyć....

Gość Lubiąca inaczej
Miałam w sobotę. Mąż zaaranżował spotkanie z panem z erodate. Pierwsza kanapka w moim życiu. Mąż w cipkę a gość w pupę, tak namiętnie się całowałam z mężem podczas tej zabawy że poczułam się jak nastolatka :P Orgazmów nie liczyłam, bo po co.

Gość gość
do Lubiącej Inaczej. Zazdroszczę Twojemu mężowi

Gość agus22 londek
sandwiche rzadza!!! jak bedziesz miala okazje to probuj, baw sie! dzuo bardziej dziko, ostro i w ogole :) tylko faceci nei moga sie siebie wstydzic czy cos. moj pierwszy trojkat nie wyszedl. mojemu chlopakowi nie stanal, jakos sie stresowal, ten durgi mial duzo wiekszego etc. ale potem ju bylo super :)

Gość gość
tez polecam :) mialam juz kilkanascie takich zblizen. glownie z moim facetem plus jeden poznany najczesciej na potalach odpowiednich :) super sex i bardzo zblizajacy nas do siebie wbrew temu co niektorzy tu zaraz nappisza

Gość gość
Ja miałam trójkąt przypadkiem.Mąż przywiózł kolegę by naprawił coś w domu i odjechał załatwić na dłużej do miasta.Wiedział mąż że podobam się bardzo koledze on mnie też.Więc zaproponował kolega mi przytulenie się do niego..Miałam opory lecz ugięłam się doszło do podniecenia u nas obojga załęliśmy się rozbierać wtedy wszedł mąż wrócił coś zabrać.Ja oniemiałam kolega nie.Mąż spytał co jest grane nic nie odpowiedziałam zaproponował trójkąt zgodziłam się bo marzyłam od dłuższego czasu bo nigdy nie mieliśmy innych ja cnotka mąż prawiczek.Kilkugodzinny seks na różne sposoby pamiętam do dziś.Byłam zmęczona lecz było przyjemnie jak włożył kolega to odpłynęłam i jęczałam z rozkoszy bo myślałam że mnie rozerwie taki gruby.I tak na zmiane mnie rżnęli tulac kolejno do siebie gdy tamten kochał mąż mnie tulił.Podniecało mnie i męża też gdy dogadzał mi tamten.Powtarzamy ten seks co jakiś czas dodam że oboje chcemy się tak kochać a mąż ma długiego a kolega grubego lecz nie dlugi.Myślę ze mąż to mógł zaplanować ten trójkąt.Kolega chce wprowadzić żonę do tego trójkąta pożyjemy zobaczymy.