Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Od dwóch miesięcy piszę na gg z pewnym miłym chłopcem...

Polecane posty

...było cudownie... a ostatnio on się coraz mniej odzywa... Od pięciu dni nie pisaliśmy na gg... tylko smsy... i to rzadziej niż wcześniej...Przyzwyczaiłam się do niego i trochę mi smutno, że on od tak sobie znika...

Gość amingora
życie:O.......

Czyżby mu się odwidziało tak z dnia na dzień? Przysyłał mi wcześniej smsy na dzień dobry i na dobranoc a teraz nic... na gg się nie pojawia...

Mieliśmy się spotkać w październiku, jak wrócę do miasta, w którym studiuję. I wątpię, czy pisze z kolejną... To raczej nie jest typ faceta, który żyje tylko wirtualnymi znajomościami. Prędzej obstawiałabym, że przygruchał sobie kogoś w realu... Strasznie mi szkoda... bo bardzo go polubiłam... on mnie niby też... I z wyglądu sobie podpasowaliśmy... I poczucie humoru idealne... Wszystko pasowało... On wręcz pytał, czemu nie spotkał mnie wcześniej... dużo takich rzeczy mi pisał... smutno mi...

Cham. Dlatego lepiej facetów traktowac jako kumpli i na nic specjalnego nie liczyc :D

Cholera jeszcze w niedzielę pisał mi, że od pewnego czasu coraz bardziej za mną tęskni i nie może doczekać się naszego spotkania... Smsowaliśmy całymi dniami... a tu nagle cisza... Od dwóch tygodni narzekał na ból zęba... no ale dzisiaj np już czuł się dobrze (bo kilka smsów zamieniliśmy) i się na gg nie pojawił... a wiem, ze nie wychodził nigdzie z domu... po prostu wolał robić inne rzeczy niż spędzić ze mną wieczór, tak jak do tej pory. Kurna, alem ja głupia :( Już usunęłam jego zdjęcia z telefonu... i skasowałam wszystkie smsy. Co by mnie nie drażniły...

Zbajerował mnie jak jakąś 16-stkę... a tyle razy się szczyciłam, że kto jak kto, ale ja na takie numery nigdy się nie daję nabrać... brrr ale jestem wściekła. Naopowiadał mi bajeczek a ja łyknęłam!!! Kurna! A zawsze jestem ostrożna i nikomu w nic nie wierzę... Nie wiem jak, ale podstępny drań jakoś uśpił moją czujność i wkradł się do mojego serducha... Nigdy więcej...

Gość a moze sie poznal na tobie
zreszta mu sie nie dziwie:(

Gość a moze sie poznal na tobie
gupia jestes jak but z lewej nogi

Palant, nie warto się przejmowac. Jest na pewno full lepszych i przystojniejszych, na dodatek w realu. Ale na gg to może na niewidoku siedzi, trza było z fikcyjnego konta napisac :P

Nie, nie będę się bawić w podchody. :( Jak by chciał, to by pisał tyle co dawniej... Niby pisał smsy dzisiaj... i wczoraj... ale już bez buziaczków... takie jakieś pozbawione duszy były... Wcześniej mogliśmy przegadać pół nocy... choć do pracy wstaje o 6 rano... teraz nie znajduje chwili, żeby popisać na gg...

Gość bo takimi znajomosciami
nie trzeba sobie nadziei robic. nie byl ciebie wart i pewnie nie mial prawa jazdy, ktore ty wymagasz :P

Eh... i właśnie z czystym sumieniem mimo wszystko mogę powiedzieć, że nie palant... wykształcony... inteligentny, zabawny, ironiczny... i te jego zainteresowania... nietuzinkowe. Muszę się ogarnąć... ale trudno, bo w realu żaden mnie tak nie zbałamucił jak ten...

Zauważyłam, że faktycznie, gdy faceci chcą skończyc internetową znajomośc, zaprzestają czułych emotek, mają coraz mniej czasu, aż w końcu wcale. Tchórze, zamiast wprost powiedziec "papa"

Gość wakacje były to siedział na
necie do rana a teraz zachrzania do szkoły albo na studia sie szykuje. Nudzilo mu sie to gadal z toba teraz zajmie sie realnym swiatem

Ale mi głupio przed samą sobą... Zawsze byłam taka rozsądna... i z takim dystansem podchodziłam do facetów... a tu bach... smęcę na kafe z tęsknoty za jakimś internetowym amanto furioso... bu

Skończył już studia... pracuje... I nie miał urlopu jak pisaliśmy... Spał po 3 godziny w nocy... bo wolał popisać ze mną i się nie wyspać, niż nie popisać i wstać wypoczętym...

Zawsze to jakieś doświadczenie na przeszłośc. Jeśli 89 to Twój rocznik, to młodaś jeszcze

O rety... a ja myślałam, że spotkałam swój ideał. Łączył w sobie wszystkie cechy, których pożądam u mężczyzn... Zazwyczaj miałam tak, że jak charakter dobry... to albo coś nie halo z wyglądem... albo nie ma poczucia humoru... albo brak mu jaj. Ciągle mi czegoś brakowało. A ten ma wszystko. I wygląd bajeczny... i dowcip... i jak mniemam jaja też ma niezłe...

Gość jak widac prawo jazdy
najwazniejsze :P

Oczywiście, że nie najważniejsze... Jeden z wielu jego plusów. I czasem da się odczuć chemię między ludźmi... nawet na gg... I na tym gg miałam wrażenie, że jest większa chemia, niż ze wszystkimi facetami, jakich spotkałam w całym życiu... i dlatego tak ciężko jest mi się z tym pogodzić...

Gość fatamorgana na bani
a ja poznałam mojego ukochanego przez neta... mało tego - zakochaliśmy się w sobie jeszcze zanim poznaliśmy się w realu, tylko poprzez neta i telefon :) ale fakt faktem, zanim na niego trafiłam zaliczyłam wcześniej 2 porażki :)

Tak, ten sam... Oczywiście, ja do niego pierwsza przeca nie napiszę. Jeszcze tak nisko nie upadłam. Będę wyła w poduchę, smarkała w prześcieradło... będzie mnie rozrywało z tęsknoty za nim, a pierwsza się nie odezwę. Tyle dobrego chociaż w całej tej historii... :P Aj, głupia dziewucha jestem i tyle... Myślę sobie teraz jakąś jedną, marną częścią siebie, że może to nie jego wina... że może rzeczywiście źle się czuje... jest zmęczony... szukam wytłumaczenia... Dzisiaj wyszedł z pracy dopiero po 19. Cóż... ma prawo być zmęczony. Wczoraj miał projekt do zrobienia... więc też nie mógł poświęcić mi czasu tak jak bym tego pragnęła... a wcześniej był na zwolnieniu, bo ten nieszczęsny ząb... Kurwa nie! Jakby chciał, to by pisał częściej smsy. Nie chce mnie i tyle... Koniec złudzeń!

Gość konsternacjo
zachowujesz sie jak naiwna dziewica co wszedzie szuka ksiecia i napala sie na kogos kogo na oczy nie widziala

Gość konsternacjo
a facet moze jest zonaty