Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelikankanka

Wspólne mieszkanie z ojcem mnie wykończy!!!

Polecane posty

Gość pelikankanka

Mam 28 lat, dziecko i dalej mieszkam w domu u ojca Z ojcem swojego syna rozstałam się dawno temu, myślałam o wynajęciu czegoś własnego ale to nie wchodzi w gre. A do swojego domu ojciec pozwolił mi mieszkać warunkowo, że już nigdy nie zwiąże się z żadnym facetem! Głupie to ale takie miał żądanie po tym jak matka wyrzuciła mnie ze swojego domu gdy powiedziałam jej o ciąży. Tym bardziej że widzę że to iż ja mieszkam u ojca nie jest na ręke mojemu najstarszemu bratu który ma już rodzine(żone i trójke dzieci) oraz drugiemu bratu który rodziny nie ma ale też poluje na pieniądze po ojcu. Ja nie chcę żadnych pieniędzy ale oni obaj myślą że mi na tym zależy. Po prostu boje się mieszkac sama gdzie indziej, na wynajem mieszkania mnie nie stac bo mieszkania w Warszawie są bardzo drogie a ja zarabiam tylko 3 tysiące na ręke a ojciec przy każdej okazji szuka powodów do kłótni i wypomina mi błędy jakie popełniłam.

Gość barabarabab
a nie myslalas o kredycie na jakas kawalerke?

Gość pelikankanka
Dom jest bardzo duży, ale nie mam prawa przyprowadzać do tego domu gości.

''tylko 3 tysiace na reke'' boze ile ja bym dala zeby tyle zarobic... u mnie zarobic 100 to juz niebo ... bierz kredyt i nie marnuj sobie zycia z ojcem bo zostaniesz stara panna

Gość barabarabab
nierozumiem jak jest ci tak zle to sie wyprowadz a nie narzekasz nam tutaj przeciez my ci mieszkania nie zafundujemy, jest duzo ofert kredytow, wynajecie z kiims mieszkania no nie wiem, mysl..