Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsw23edc

skończyć z nim?

Polecane posty

Gość xsw23edc

Znamy sie 4 miesiace, ma 38 lat, dzieci i żonę. POznaliśmy się zupelnie przypadkiem . Teraz u niego pracuję, ale tak sie stało ze zakochaliśmy sie w sobie...mam 22 lata :( dzowni do mnie co 2 godziny pisze smsy , przyjeżdza kupuje mi prezenty. Jemu naprawde zależy , nigdy nie zdradził swojej zony i tez tego nie rozumie że dokonuje sie takich czynów jak teraz. Sądzi że nie robi nic złego..że miłość jest miłośćią... Powiem tyle nie robilismy tego , ale całujemy sie już i dotykamy. Nie wiem co teraz. Nie chce tego zrobić bo będe załować do końca życia znam sie z jego rodziną i nie mogłabym im spojrzeć w oczy...ale jak mnie dotknie to jestem jak zaczarowana. Jest tez znajomym moich rodziców. Czasem rozmawia z nimi. Dziwna sytuacja. Nie mam sie do kogo zrwocic , nie powiem tego nikomu co mam zrobić? nie odejde z pracy napewno . Mam z nim zerwać? on mi takie rzeczy obiecywał ze zawsze mnie będzie kochał, ja wiem ze on nie zostawi rodziny nawet nie chce tego ,ale co mam zrobic? POMÓZCIE !!!!!!!

Gość a co my
Ci mamy pomagac? i tak zrobisz co bedziesz chciala... i ogolnie pizda jestes 🖐️

Gość yuiyuiyu
wykorzystaj starego dziada a potem kopnij go w dupe i zmien prace

Gość uciekaj od tego wszystkiego
zanim tak naprawde cokolwiek sie zacznie na dobre. Zniszczysz sobie zycie, jego rodzinie a szczescia nigdy tak naprawde nie zaznasz. Uwierz naprawde nie warto pakowac sie w cos takiego.

Gość xsw23edc
ja wiem że wszystko sie zapsuje, i ja będe tego załować i on . Ok , nie będe z nim spała. Nie musze on też mowi że nie chodzi o to , ale spedzamy fajne chwile razem. I co czy mam dalej pozwalać na takie spotkania? na flirty ? tylko to czy zakończyć to wsyztsko?

Gość xsw23edc
to nie chodzi o to że ma być szybki seks...sama nie wyobrazam sobie tego bo bym myslała o rodzinie jego , o tym ze to błąd. Ale my sie kochamy naprawde....i co z tym zrobić?

Facet pewnie chce sexu z Toba, bo utknal w prozie zycie codziennego. mami Cie tekstami o milosci, zeby Cie zmiekczyc. Ale i tak nie zamierza z Toba byc. Ma zbyt wiele do stracenia. Wie, ze to mu sie nie oplaca.

Tak ponieważ bycie zaangażowaną kochanką to ciągłe upokorzenie. A poza tym ktoś może odkryć ten romans i będziesz miała nieciekawą sytuacje.

Gość xsw23edc
ja wiem doskonale ze on nie zostawi rodziny , ja tez sobie nie wyobrazam bycia tak z nim na powaznie , bo musielibysmy z kraju wyjechac, miałby problemyy i byłby nikim gdyby to zrobil. Wiec ja to wiem . Ale nie chce odejsc z pracy bo bardzo jest ddla mnie wazna pozwoli mi zaistniec. czy mam z nim zerwac? powiedziec ze co nie kocham go juz? kiedy nie moge wytrzymac jak widze go serce mi chce wyskoczyc

Gość xsw23edc
a tego romansu nikt nie odkryje , moi rodzice wiedzą ze do mnie przyjeżdza niby w prawach służbowych. Nie nie nie nie nie zrobie tego nie jestem taka...nie mogłabym zyc z ta mysla....ale nie wiem co mam zrobic ? pozwalać mu przyjeżdzac?

Gość jkfks
wygodnie mu z toba,odmiana od zony i dzieci to raj dla niego,nie ludz sie ze Cie kocha,znudzila mu sie tylko codziennosc z rodzina i szuka czegos nowego,nigdy ich jednak nie zostawi ,bo wiele by stracil,a Ty bedziesz kochanka na boku,omami cie slowkami,prezentami zebys uwierzyla w jego slowa i byla "latwiejsza",a jak zona zacznie sie domyslac to kopnie Cie w tylek...i tyle zostanie z jego 'milosci",zreszta zbliza sie do 40 i powoli wchodzi w wiek sredni,dopada go kryzys wieku sredniego i w mlodszej szuka dowartosciowania...daj sobie spokoj,chcesz byc marionetka?no przestan:O malo to wolnych facetow w twoim wieku?nie osmieszaj sie

Daj spokój. Jesteś młoda a podrywa Cię stary dziad z żoną i dziećmi na karku. Według mnie przeżywa kryzys wieku średniego i chce się dowartościować, że ma powodzenie u młodych dziewczyn. Na miejscu Twoich rodziców bym go przegoniła :P

Gość jkfks
juz i tak Cie opetal i tanczysz jak on zagra,i tak nie odejdzies od niego to po co pytasz?:O

Gość jkfks
Ty i tak wytlumaczysz sobie po swojemu jego "gierki",wiec jesli tak naprawde chcesz zerwac z nim to to zrob i nie szukaj usprawiedliwienia

Gość xsw23edc
ale po nim tak widać że mnie kocha ! taki błysk w oku ...mowi ze z zona nie ukłądało mu sie juz długo ...ze nawet nie robią tego . Kurcze....myslicie ze to ściema?? to po co by dzwonił po 20 razy na dzien? kurcze pogubiłam sie wydaje mi sie ze mnie kocha...widac to po nim noo !

Gość xsw23edc
ciekawe jak by było dalej w tej pracy....sądze ze nie da mi spokoju jak skończe to...pytam bo jest mi trudno podjac ta decyzje nie zapytam sie przeciez przyjaciolki bo by mnie chyba zabiła :) jest mi ciezko...nie moge zyc bez niego...ale prawda moze byc tez taka jak ją przedstawiacie;/

Jak to dlaczego dzwoni./.. Bo Cię bajeruje. Jak żony nie kocha to niech się z nią rozwiedzie i niech nie jęczy że się mu nie układa.

Gość eyuioa
a jak długo to trwa ? P.S. pamiętaj, nie można zbudować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu! prędzej czy później któryś z Was będzie cierpieć

No bardzo mozliwe, ze z zona sexu juz nie ma. dlatego szuka sexu u Ciebie. Ale to moze byc tylko sex. Mysle, ze tobie imponuje to, ze zainteresowal sie toba dojrzaly (?) facet, a jego ego piekne łechtane zas jest przez fakt, ze malolata ugania sie za nim. Stad u niego ten blysk. Zrobisz co zechcesz. Ale nie wiem dlaczego w tak mlodym wieku chcesz sie wiklac w znajomosc z facetem zonaty, z dziecmi znacznie starszym od Ciebie. Ojca ci brak?

Gość xsw23edc
z 2 mies temu wyznał mi miłość... :( jest mi trudno ....z jednej strony byłoby lepiej jakbym zerwała, ale widuje sie z nim w pracy i tego uśmiechu w oczkach będzie mi bardzo żal....zwolnić mnie nie zwolni ale nasza praca wymaga żebysmy byli razem usmiechnięci do ludzi ...i boje sie że moze być fatalnie jak z nim skoncze

Gość do xsw23edc
zastanów się co robisz póki będzie za późno, zakochasz się w nim, będziesz zaangażowana a on i tak nie zostawi rodziny, będą z czasem puste obietnice , jeżeli tylko zaczniesz mieć roszczenia do niego. Znajdź sobie kogoś wolnego, bez zobowiązań wobec rodziny, wyjdzie Ci to na dobre :)

Gość xsw23edc
jakbys mi powiedziała 4 mies temu ze będe w takiej sytuacji to bym Cie wysmiała. Sama jestem jeszcze w szoku jak to jest możliwe...? straciłam głowe? dałam sie omotać ...nie chce zeby nasz "zwiazek" zrobił kolejny krok" ale on naprawde mowi to tak jakby nigdy w zyciu tak nikogo nie kochał. dzwoni w nocy o 3 że przeze mnie spać nie moze...wychodzi z domu ciagle zeby chociaz usłyszec moj głos...;/

Gość eyuioa
dziewczyno! facet ma rodzine! żone i ddziecko! nie jest fer w stosunku do nch i w stosunku do Ciebie! ich zdradza a Tobą się zabawia! chcesz naprawdę zadawać się z kimś takim który na legalu kłamie! skoro nie rozwiedzie się z żona itd to czego Ty od niego oczekujesz? jak sobie to wszystko wyobrażasz ? że tak przez nastęny rok, 2 i 5 lat ? a w między czasie żony wyparuje i będziesz z nim do końca szczęśliwa ! ?

Gość xsw23edc
zmieniacie teraz moje myslenie , dziwnie sie czuje . I JESTEM SWIADOMA ze do niczego dobrego to nie doprowadzi...ale czy już zakoczyc te rozmowy tel i spotkania? praca zostaje ; )

Gość xsw23edc
mam straszne wyrzuty sumienia mimo ze tego nie zrobiłam i nie zrobie napewno...ale cierpieć kazdego dnia że nie moge go złapać za ręke?

Gość eyuioa
moim zdaniem powinnaś powiedzieć mu, że nie chcesz takiego związku w zawieszeniu itd, że nie chcesz nikogo skrzywidzic dlatego nic z tego nie będzie. ...że bardzo Tobie zależy na pracy to będziecie utrzymywac kontakty tylko na stopie koleżeńskiej -> związane z firmą ! powodzenia :)

Gość eyuioa
lepiej teraz to wypłącz, pocierp, niż póxniej nie będziesz mogła się pozbierać! a jak będzie za późno to pomyśl jak jego żona i dziecko to odczują !