Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xenia38

Sakmotność w sieci...

Polecane posty

matkoo !!!!!!! miało być CHOJNY .dopiero przeczytałam ,bardzo przepraszam

.....chyba mój komputer się zbuntował , nie poprawiam już błędu bo i tak przekleństwo wyjdzie :D

bym napisała jak miało być ale co z tego jak znowu wyjdzie ch u jny :D więc może nie mówmy już o tym "Słodziku" bo znowu coś świńskiego napisze :-p

kużwa a ile można rozmawiać o cukrze ?" :-p my debatujemy nad już drugi dzień :D ale pączki to co innego :D smaku mi narobiłeś ;-)

chyba trochę "zgłodniałam" :-p rurki z kremem uwielbiam a Ty eklerki ? ...i dla odmiany o słodkim :D ....

mówisz ? :D ja powoli się zbieram ,czas na mnie :) tylko teraz nie wiem czy życzyć Ci tych "słodkich " snów czy wolisz kosmate ;-) ?

Ja Ci życze słodkich ;) np pyszne rurki z kremem ...:D A mi możesz zyczyc normalnych grzesznych bądz grzecznych snow ;)

a dziękuje bardzo ;-) a Tobie kosmatych i grzesznych snów życzę :) dobranoc

Gość kokoszkazłota
też samotna:(

Gość jurekkk z gda
Młody z 3miasta, zapraszam na priv. Mój mejl jurekk@poczta.fm

Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? Syn na to: - Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cie rozebrać ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko, jestem żonaty!".