Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 kataszyka

gdzie kupic dobre meble

Polecane posty

my艣l臋, 偶e warto pochodzi膰 po sklepach stacjonarnych, bo wyb贸r mebli jest tam naprawd臋 spory :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
W ma艂ych firmach i u stolarzy warto popatrzy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli szukasz dobrych mebli to kup taki wykonane z drewna. Znajdziesz je mi臋zy innymi na tej stronie: www.mebleswiata.com.pl - jest te偶 sklep internetowy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li szukasz dobrych jako艣ciowo i 艂膮dnych mebli to mo偶e zam贸w sobie tkaie jakie Ci si臋 marz膮? Sprawdz sobie namiary do sklepu www.ofimeble.pl/ . Swietne rzeczy robi膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wg mnie dobre meble to przedew wszystkim solidnie wykonane i 艂adne. Musz膮 wytrzyma膰 nie jedne przeciwno艣ci losu. Takie meble kupi艂am w www.ludwikstyl.com/pl s膮 twarde, mocne, wytrzyma艂e i naprawd臋 pi臋kne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja kupi艂am meble marki ABSYNTH http://www.absynth.eu/meble_do_salonu.php i nie 偶a艂uj臋 swojej decyzji :) meble s膮 naprawd臋 bardzo stylowe i dobrze wykoane :) idealnie trafili w moj膮 stylistyk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mialbym polecac to ostatnio moja dziewczyna kupila sobie stol do duzego pokoju w stylu loftowym takim ostatnio bardzo modnym na https://stylowo-mieszkam.pl/ tak ze jak komus to pomoze to wkleilem link do stronki, moge powiedziec tylko ze stol jest solidny i przyszeld po 2 dniach pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Minionek6
Z ca艂a pewno艣ci膮 meblomoda.pl ma bardzo dobrej jako艣ci meble, bardzo wygodne. Du偶y wyb贸r i dla ka偶dego. Prezentuj膮 si臋 doskonale!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li szukacie fajnych i w dobrej cenie jak za swoj膮 jako艣膰 mebli dla dzieci to z czystym sumieniem mog臋 mark臋 TIMOORE http://www.timoore.eu/lozka-dla-dzieci.html ja mam tr贸jk臋 dzieci io wszystkie pokoje mam urz膮dzone meblami r贸偶nych marek i 艣miem twierdzi膰, 偶e najlepiej spisuj膮 si臋 meble z kolekcji SIMPLE od Timoore'a. Reszta wysz艂a mi podobnie cenowo, ale okazalo si臋, 偶e to kompletny badziew.. :( Na szcz臋艣cie chocia偶 jednym pokojem mi wysz艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mebelwoskowane.pl - polecam z ca艂ego serca. Meble

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu jest du偶y wyb贸r, ale nie kupowa艂em u nich http://www.mebel-partner.pl wi臋c nie r臋cz臋 ;). Meble wygl膮daj膮 natomiast na solidne i widz臋, 偶e ceny bardzo korzystne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zandiii
Nie kupuj mebli w sklepach sieciowych bo to jest pora偶ka. Szkoda pieni臋dzy. Najlepiej poczytaj opinie o r贸偶nych firmach meblowych i znajd藕 to, co podoba Ci si臋 najbardziej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudiczka
Dobry pomys艂 z tymi opiniami o meblach. Ja w taki spos贸b znalaz艂aam kanap臋 z kt贸rej jestem bardzo zadowolona a jest firmy Adriana Furniture. Trzeba poszuka膰 mebli kt贸re si臋 podobaj膮 a potem popatrze膰 na opini臋 o nich innych os贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZauerkaL
Dobre meble to nie tylko wygl膮d ale te偶 jako艣膰. Wa偶ne to nawet jak o meble si臋 bardzo dba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 signoriei
Najlepiej na urokdrewna.pl bardzo dobre drewniane meble. Lite drewno przetrwa lata w dobrej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arcedia
Jest spory wyb贸r mebli na rynku. Nie polec臋 wprawdzie konkretnej firmy ale mog臋 powiedzie膰, 偶e te wykonane z drewna a nie ze sklejki, na pewno b臋d膮 ci d艂ugo s艂u偶y艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zajrzyj na meblewoskowane.pl nie zawiedziesz si臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piszaka
Zgadzam si臋 z Arcedi膮. Lepiej kupi膰 kilka p贸艂ek z solidnego drewna ni偶 meblo艣ciank臋 z marnej jako艣ci dykty czy czego艣 tam drewnopodobnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IzaaKatowice
A jakie meble Ci臋 interesuj膮? Bardziej nowoczesne czy takie stylowe? Oba rodzaje mebli s膮 艂adne cho膰 ja wol臋 te nowocze艣niejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Warieta
Du偶y wyb贸r mebli jest w necie, wi臋c co艣 tam dla siebie znajdziesz. A jako艣膰 mebli? C贸偶, to troch臋 jak na loterii. Albo trafisz na dbre albo nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DominikT
Najlepiej w jakim艣 sprawdzonym sklepie meblowym. Wiem, ze wyb贸r na chwile obecn膮 jest bardzo du偶y i mo偶e trudno b臋dzie Ci si臋 zdecydowa膰 na co艣 konkretnego ale jak widzia艂em to w tym sklepie https://stylowo-mieszkam.pl/ , maj膮 spory wyb贸r mebli do pokoi i jako艣膰 wykonania jest naprawd臋 wysoka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Neturena
A z jakiego jeste艣 miasta? Jak z Warszawy to polecam centrum meblowe Metropol. Jest tam ogromny wyb贸r mebli wartych uwagi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Farytalka
Polecam firm臋 Adriana Furniture je艣li chodzi o meble do siedzenia. Maj膮 艂adne, wygodne kanapy, sofy i fotele a przy tym jest du偶y wyb贸r kolorystyczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gauera
Chyba kupi膰 dzi艣 meble to nie problem tylko dobre pytanie jest w temacie. Gdzie kupi膰 dobre meble. Powiedzia艂abym, 偶e takie meble na pewno ne s膮 tanie jak barszcz wi臋c u znanych i szanuj膮cych si臋 producent贸w mebli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peti12
Dok艂adnie, masz jak najbardziej racje. Dlatego odpu艣ci艂am sobie tanie meble z sieci贸wek i kupuj臋 w http://meblomoda.pl.

Udost臋pnij ten post

A mo偶e podej艣膰 do tego tak, 偶e najpierw ogl膮damy dane mebelki w sklepie stacjonarnym - tam mo偶na wszystkiego dotkn膮膰, sprawdzi膰. jak kt贸ry艣 mebel upatrzymy - wtedy zaczyn si臋 w臋dr贸wka po sklepach internetowych - bo czasem w sieci mo偶na zaoszcz臋dzi膰 i to sporo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Ci stron臋 meblewoskowane.pl 艢wietne meble maj膮 :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰