Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto brnac w ten zwiazek?

czy zwiazek kobiety z mezczyzna starszym o 16 lat jest mozliwy?

Polecane posty

biatch a ty bylas w takim zwiazku?

teoretycznie i na odległość może być ciekawie i interesująco, w praktyce już nie bardzo. Przetrwa ten związek około roku.

byłam i teraz wiem,że wielu rzeczy nie widziałam prawda jest taka że wiesz o nim to co sam Ci pozwala się dowiedzieć,drugiego czlowieka sie poznaje poprzez przebywanie z nim(częste),kłótnie,wszystkie te rzeczy które nazywa się codziennością,a jaką codzienność wy macie?

mieszkalam z nim przez niemal 3 tyg, poznalam rodzine, zwyczaje, jego, potrafilismy rozmawiac do 2 w nocy.

żal mi Ciebie bo masz takie samo myslenie jak ja kiedyś.... "mieszkalismy razem ileś tam dni,bylo cudownie" ale teraz nie mieszkacie!!!!! skąd wiesz co robi?? czy jak Ci napisze że jest w pracy dłuzej to naprawde tam jest? OGARNIJ SIĘ

Gość a jak będą mieszkać razem
i jej powie ze jest dłużej w pracy, to skąd będzie wiedzieć czy tak jest, czy może nie został w pracy podymać koleżankę? Ogarnij się dziwwko!

prędzej się dowie będąc z nim na codzień niż ileś tam kilometrów dalej:O i zamknij ryj bo chuja wiesz

Gość Nemes;*
Związkom na odległość mówimy NIE, niezależnie od wieku i stanu cywilnego faceta/kobiety.

Gość dziewczyno ogarnij sie
mój 18 lat starszy, i uwiersz ze jeszcze tego drania do końca nie znam...nie rób tego błedu!!!!!!!!!

dlaczego to niemozliwe?

Gość Nemes;*
Poziom zaufania w "związkach" na odległość jest znacznie mniejszy niż powinien, aby relacja prawidłowo rozwijała się. celowo oczywiście użyłam " ", ponieważ o jakim związku my możemy mówić jeśli ktoś widzi się z kimś 4 razy w miesiącu w sytuacjach, które nie mają nic wspólnego z tzw prozą życia? Jest miło, ładnie, pachnąco i kolorowo. To nie są okoliczności do tego, by czyiś charakter itd. To, że mieszkałaś tam 3 tygodnie też niczego nie dowodzi niestety. Czym bowiem są 3 tygodnia wobec wieczności? Jak Ty widzisz ten wasz "związek"? Kto dla kogo zmieni miejsce zamieszkania i pracę np?

Gość Nemes;*
charakter poznać*

niby macie racje, ale ja przez niemal te 3 msc nie zauwazylam ani jednej wady!! wprost przeciwnie same zalety, robi wszystko sam w domu, troszczy sie o dzieci o wszystko!!! nie jest typem ktory przychodzi do domu i pyta sie gdzie moj obiad po czym zasiada z piwem przed tv!

Gość a probowalas
nie ma ludzi bez wad przeciez, co ty pleciesz :o

ale ja nie widzialam przez caly czas co tam bylam ani jednej.

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl

Gość mamuta
ja mam faceta starszego odemnie o 14 lat.Zyjemy ze soba,mieszkamy ze soba i jest swietnie.Swietnie sie uzupelniamy,mamy wspolne zainteresowania.Uwielbiamy wspolnie spedzac czas w gorach albo na lodzi,On zaakceptowal mojego syna z pierwszego maluzenstwa jak swojego ja bardzo lubie jego dzieci.Dlatego pisze ze wiazek ze starszym facetem jest mozliwy,ale nie na odleglosc. Aha,pewnie ze sie klocimy,mysle ze czasem nawet specjalnie bo swietnie nam sie godzi w lozku.

a jak sie poznaliscie? czy czujesz ta roznice wieku?

Gość mamuta
Poznalismy sie poprzez prace.Nie nie czuje roznicy wieku miedzy nami.mamy te same poglady,tak samo widzimy swiat.Jest tez jeden duzy atut,on jest bardzo opiekunczy.Nie jest tatusiowaty,taki co chce sie opiekowac mna,ale jest bardzo wyczulony na moje zle nastroje naprzyklad i doskonale potrafi wtedy ze mna porozmwiac i doradzic albo obrocic sprawe ktora mnie meczy w taki sposob ze potrafie na nia spojrzec z innej lepszej strony.Mam w nim oparcie gdy jest mi trudno i moge na nim polegac w 100 procentach.

Gość do sosa
Sosie, od razu widac, ze mloda postac musi byc z Ciebie i nie wiesz co starsi potrafia w temacie sexu :) ziemia drzy w posadach:)

co zrobic w tej sytuacji,? czekac az sytuacja sie rozwinie, wziac to na spokojnie i czekac co czas pokaze, czy probowac zapomniec i ograniczac kontakt?

Gość wewewewewe
mój mąż jest starszy o 15 lat. Jest nam razem dobrze , mamy synka. Odpowiadając na Twoje pytanie...Taki związek jest jak najbardziej możliwy, zresztą znam ok 5 takich par gdzie różnica wieku wynosi 13-17 lat i jest ok

a co robic w mojej sytuacji?