Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badajaca szukajaca odp

jaki wy zaobserwowalyscie sluz ........piszcie ciekawy temat

Polecane posty

jak w temacie , kazda kobieta jest indywidualna inna, inne ma odczucia wiec zapraszam do dyskusji :) 1) jaki sluz wystapuje u ciebie po miesiaczce ? 2) jaki sluz wystepuje u ciebie w dniach plodnych i owulacyjnym ? 3) czy czujesz owulacje badz ja zblizajaca? 4) jaki sluz wystepuje u ciebie po owulacji ? 5) jaki sluz masz w ciazy ? moje odp . 1. sluzu bark czuje suchosc 2. czuje mokrosc, slizgosc, ale trudno mi zauwazyc sluz typu kurzego jakjka 3. tak ,klucie jajnika i podobne symptomy jak przed okresem 4. metnny, bialywy, lepki 5. nigdy nie bylam :) ZAPRASZAM .

nie ma chetnych na dyskujse :( ??

1) sucho 2) trochę mokro, ale nic konkretnego nie zauważyłam 3) zawsze kłucie jajnika 4) nie pamiętam 5) dużo, wodnisty, biały lub kremowy, a w 9 miesiącu dużo galaretki i budyniu bleh Nie wiem po co ten temat, ale odpowiedziałam Ci.

1) jaki sluz wystapuje u ciebie po miesiaczce ? 2) jaki sluz wystepuje u ciebie w dniach plodnych i owulacyjnym ? 3) czy czujesz owulacje badz ja zblizajaca? 4) jaki sluz wystepuje u ciebie po owulacji ? 5) jaki sluz masz w ciazy ? 1)dosc sucho 2)mokro slisko nie obserwuje sluzu w typie bialka kurzego 3)bardzo z kluciem w odbycie jest to objaw pekajacego pecherzyka 4)metny bialy duzo 5)bialy gesty lepki i jest go duzo

1) sucho 2) trochę mokro, ale nic konkretnego nie zauważyłam 3) zawsze kłucie jajnika 4) nie pamiętam 5) dużo, wodnisty, biały lub kremowy, a w 9 miesiącu dużo galaretki i budyniu bleh Nie wiem po co ten temat, ale odpowiedziałam Ci. dziekuje za wpisy , natomiast co do twojego pytania po co ten temat - a po to by zobaczyc jak u kazdej sluz wyglada, jak spstrzeglam po waszych wpisach mamy podbne , aczkolwiek ty i inna pani w ciazy macie rozne sluzy . Dlatego rowniez ten temat poswtal , by zobaczyc roznice miedzy kobietami . Ja rozumiem , jesli sie ktos krepuje nie musi sie wpisywac.:) thx.

Gość Ewa_de
jak w temacie , kazda kobieta jest indywidualna inna, inne ma odczucia wiec zapraszam do dyskusji 1) jaki sluz wystapuje u ciebie po miesiaczce ? 2) jaki sluz wystepuje u ciebie w dniach plodnych i owulacyjnym ? 3) czy czujesz owulacje badz ja zblizajaca? 4) jaki sluz wystepuje u ciebie po owulacji ? 5) jaki sluz masz w ciazy ? Fajny temat rowniez sie wpisze 1. suchosc 2.wilgotnosc ,mokro czuje sie, ale nic specjalnego jak kurze sluz o esystencji kurzego jajka :P 3. klucie jajnika :D nic wiecej 4. taki bialawy metny, czasami z grudkami :P 5. nie wiem bo nie bylam :P A ja mam jeszcze jedno pytanie KOBIETY KIEDY U WAS WYSTEPUJE OWULACJA czy zawsze planowo jak np. cykle co 28 dni owulacja dnia 14 czy ona sie waha , czujecie ze nastepuje dnia 10 - badz 16 ODPOWIEDZCIE

1. mokro-lekko białawy 2. przezroczysty, dużo 3. zawsze ból jednego jajnika (tego lub tego) 4.hmm nie wiem (ale przed miesiączką dużo białego) 5.nie byłam.

Przy cyklach 28 dniowych zawsze czułam ok 13-14 dc. Jeden raz nie czułam owulacji, ale chyba musiała być wcześniej i dzięki temu mogłam odpowiedzieć na pytanie nr 5 ;)

ja miewam cykle regularne co 30 dni u mnie klucie jajnika wystapuje miedzy 13-a 15 dc.