Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkawrocław26

chce kupic taka suknie ładna?

Polecane posty

Gość anetkawrocław26
wypowie sie ktos?

Gość niezbyt ładna

Gość truskawkowy koktajl
mnietez sie nie podoba zero klasy zero stylu suknia udrapowana jak zaslonki w restauracji pozatym jak na rozmiar 36/38 wyglada strasznie grubo chocby to jakies 42 bylo ohyda

Gość asadnsmvcndksjgfkdcbmc,x
a mi sie nawet podoba, jeszcze zalezy za ile

Gość a mnie się zajebiście podoba
Mój styl :)

Gość a mnie sie nie podoba
niestety

Gość anetkawrocław26
no dokladnie to tez moj styl i buty fajne nie takie oklepane jak zawsze szpice ...

Gość truskawkowy koktajl
a co maja buty do sukni?? pozatym do slubu powinny byc pelne pantofle a nie jakies sandaly czy pol sandal pol pantofel

Ujdzie w tłumie, ale bez rewelacji. Zgadzam się z jedną osobą powyżej - sukienka wygląda jakby miała rozmiar 40 co najmniej! Albo panna młoda ubrała za mały rozmiar i tak wygląda :P

Gość Niuńka 78
nie bardzo mi się podoba, na allegro są zdecydowanie ładniejsze i też nie drogie

Dla mnie okropna. Ale to Twój ślub, Twój gust, ma się podobać TOBIE i TY się masz w niej czuć jak królewna, więc nie rozumiem po co się pytasz innych.

Gość mnie się nie podoba
bardzo obciąża sylwetkę (i jeszcze to nieforemne bolerko...), poza tym drapowania z "wygryzionym" przodem bardzo skracają nogi. Jeśli masz (jak pierwsza właścicielka) raczej mocniejsza sylwetkę, poszukaj innego kroju sukni, raczej gładkiej - ta bardzo cię poszerzy, niestety.

Gość 31 and counting
kompletnie mi się nie podoba. tego typu sukienki bardzo szybko się starzeją, i patrząc za kilka lat na zdjęcia pomyślisz, że wyglądasz śmiesznie. ale jak to Ci nie przeszkadza, i to twój styl, to kupuj, szczególnie jeśli tanio. nie ma sensu wydawanie wielkich pieniędzy na sukienkę na kilka godzin.

Gość anikaaaaa
jak dla mnie zbyt ''księżniczkowata'' wolę prostote ale kwestia gustu :)

Nie w moim stylu, poza tym dziewczyny dobrze mówią, że ta suknia dodaje niepotrzebnych kilogramów. Jeśli jednak ci się podoba to ma być to twoja suknia i ty masz się w niej czuć wyjątkowo. :)

Gość to Tobie sukienka ma sie
podobać, więc jeśli tak jest to ją kup. Mnie się na przykłd podoba, nie moja wina, że teraz królują sukienki lżejsze, zwiewne, najprostsze. Kupuj to, w czym Tobie jest ok i w czym sama będziesz się czuła dobrze, a nie to, co jest na topie i to co Ci tutaj piszą, bo skoro Tobie podobają się suknie w takim stylu to nawet, gdyby reszta się tutaj udzielających zapodała Ci linki do takich, które im się podobają, to za pewne nawet byś na nie nie spojrzała. Kazdy ma swój gust i po to własnie projektuje się suknie o róznych fasonach :)