Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenTypTakMa

Przejrzałem telefon mojej kobiety i się załamałem

Polecane posty

Gość TenTypTakMa

Spędziłem teraz weekend ze swoją kobietą jak zwykle rano obudziłem się pierwszy (koło 7..) a że nie chciało mi się już leżec poszedłem do pokoju obok poprzeglądać coś w necie i tak patrzę.. a obok laptopa leży jej telefon... hmm miałem chwile oporu ale w końcu mówię "zerknę... co ona tam kryje" i sie załamałem... wszedłem w wiadomości wysłane a tam godzina 04:37 W NOCY sms do jakiegoś gościa "no pewnie, przyjedziesz do mnie teraz?" albo do innego gościa sms "hej słonko bede w (nazwa klubu) przyjedziesz tez? stesknilam sie za toba" z kolei w skrzynce odbiorczej znalazłem takie kwiatki jak: sms od jakiegoś gościa "Może przyjedziesz do mnie kotku dzisiaj wieczorem?" albo od innego "hmm no dobra skoro mnie tak namawiasz to przyjade, buziaki :*" kurwa... jestem szczerze załamany :( a tak jej ufałem...

Gość niezla prowok
zadna kobieta nie jest taka jak opisujesz

Gość maksymiliana
To szmata jakaś

Gość do osoby wyzejjj
hahahaha zadna??? KAZDA KOBIETA TO STRASZNA FLIRCIARA nie ma kobiety ktora by byla wierna jednemu facetowi kiedy z kims jest to i tak z innymi flirtuje (w najlepszym wypadku, bo zazwyczaj zdradzają) co do autora tematu.. pierdol suke, niech sie szmaci , zapomnij o tej kurwie

Gość shazz
niezbyt jej ufałeś skoro przetrzepałeś jej telefon. jakby wszystko było cacy do głowy by Ci takie zachowanie nie przyszło, Twój umysł nawet by nie zarejestrował tego, że ta komórka leżała tak blisko laptopa. a teraz przed Tobą wizja niezłej awantury :( bo chyba nie będziesz ukrywał, że wiesz o jej fagasach na boku?

Gość TenTypTakMa
Brytney... nie dostała wpierdolu, darowałem sobie gadke o tym nawet nie wspominałem kurwa nie wiem co mam zrobic, ja cierpie...

Gość hahahaha no ja tez
slyszalam,ze miales jej spuscic wpierdol ;D

Gość TenTypTakMa
Tzn. może inaczej.. to nie jest tak, że przeszedłem obok tego obojętnie kiedy zacząłem jej wypytywać podstepnie kto tak do niej smsuje itp to mi odpowiedziała "ze to tylko koledzy, zebym sie niczego nie obawiał" hm.. no ale chyba ciezko sie nie przejmowac jak takie smsy tam przeczytałem? czy nie mam racji.. ?

wspolczuje Ci ze natrafiles na dwulicową dziwkę ale chyba juz wiesz co masz robic? Pozegnaj Panią ładnie i zycz jej szczescia

Gość kobietka........)))
zwykla prowo..... normalny facet by zrobil awanti jak sie masz :D:D:D:D

Gość TenTypTakMa
chciałbym zeby to była prowokacja.. no ale coz, kobiety piszace ze to prowo tylko nieświadome tego, potwierdzaja, ze to jest absolutnie normalne , ze kobiety tak robią .. a wiec odpowiadam, to nie jest tak, ze jak kulawy piesek nic nie zareagowałem bo jestem ślepo zakochany zacząłem ją wypytywać kto tak do niej smsuje itp (bo jak spedzalismy wieczór dzien wczesniej to wlasnie ktos do niej pisal, dzwonil itp) i ona mnie zapewniała, ze to tylko kolega, zebym sie nic nie martwił itp hmm.. chce jej niby ufac, ale ciezko zaufac osobie, ktora tak leci w chuja

Ona2222 wspolczuje Ci ze natrafiles na dwulicową dziwkę ale chyba juz wiesz co masz robic? Pozegnaj Panią ładnie i zycz jej szczescia Ja bym po czymś takim grzecznie sie nie żegnała. Rozpetałabym takie piekło że hej.

Gość kobietka........)))
w takim razie zostaw ja!!! i czym predzej uciekaj od takiej kobiety!! baa jakiej kobiety bo tak jej sie nie da nazwac. wspolczuje kolego. ale ludzie sie zmieniaja, wiem bo sama kiedys tak zrobilam

Gość kobietka z charakterkiem
Skoro juz przetrzepales ten tele i juz wiesz to chyba lepiej jej o tym powiedziec? bedziesz z tym sie meczyl i nadal z kims takim?Dotkniesz ja jeszcze majac swiadomosc,ze mogla z nimi sypiac?Przeciez po takich akcjach mozna nabrac obrzydzenia do ukochanej nawet osoby to raz,dwa naruszyles jej prywatnosc to fakt,ale przynajmniej wiesz na czym stoisz.Chociaz pewnie teraz wolalbys niewiedziec,i co masz zamiar z tym zrobic? pogadac czy dalej robic za rogacza?Zastanow sie...a takie sprawy i to jeszcze niewyjasnione zawsze przyczyniaja sie do rozpoadu zwiazku predzej czy pozniej...

Gość kobietka........)))
ale z drugiej strony kazdy najezdza na ta dziewczyne, ale moze cos z toba jest nie tak??? ze ona szuka czegos na boku??

Gość TenTypTakMa
tylko widzicie pierwsza glowna kwestia, w jej mniemaniu związek polega na zaufaniu i ona mnie niby zapewnia, ze to tylko koledzy i ze jest mi wierna wiec jesli ja bym jej zrobil z tego powodu awanture albo jakiegos focha jebnal to ona prawdopodobnie by mnie rzuciła... a ja tego nie chce, ja ja KURWA MAC KOCHAM (to moj najwiekszy bol) eh.. tak bardzo chce jej ufać, ale nie wiem czy potrafie skoro takie rzeczy przeczytałem

Znałem kiedyś podobne dziewczę, chodziła z moim znajomym a stukało ją z pół miasta. Po jakimś czasie wyjechała do pracy w Niemczech - pracowała jako prostytuka.

To jakaś niepoważna dziewczyna. Zdarzają się i takie. Rozumie, masz prawo być załamany, ale jak emocje zejdą zrozumiesz, że nie była warta Twoich nerwów. Jeżeli kobieta nie potrafi uszanować uczuć innych i myśli tylko o sobie, oszukuj i kłamie nie ma sensu utrzymywać z nią jakiejkolwiek znajomości.

Gość kobietka........)))
TenTypTakMa tylko widzicie pierwsza glowna kwestia, w jej mniemaniu związek polega na zaufaniu i ona mnie niby zapewnia, ze to tylko koledzy i ze jest mi wierna wiec jesli ja bym jej zrobil z tego powodu awanture albo jakiegos focha j**nal to ona prawdopodobnie by mnie rzuciła... a ja tego nie chce, ja ja K**WA MAC KOCHAM (to moj najwiekszy bol) eh.. tak bardzo chce jej ufać, ale nie wiem czy potrafie skoro takie rzeczy przeczytałem Wiec mow jej przez jakis okres czasu ze fajnie ze masz taka kobiete ktorej ufasz w 100% ciagle to podkreslaj na kazdym kroku ze masz do niej zaufanie... jak dziewczyna cie zdradza to nie wytrzyma z wyrzutow sumienia i sama sie przyzna chyba ze jak az tak wyrachowana ze bedzie dlaej brnela w ta zdrade (o ile faktycznie cie zdradza)

ale z drugiej strony kazdy najezdza na ta dziewczyne, ale moze cos z toba jest nie tak??? ze ona szuka czegos na boku?? No ale skoro by Jej czegos brakowało, cos byłoby nie tak mogłaby Go przeciez zostawić. Chociaz wiem że baby sa różne...

Ja po prostu nie wierze w to co czytam!!! Wez facet przeczytaj jeszcze raz swoj post i zastanow sie co bys sobie doradzil i odpowiedzial. Takie smsy sie do kolegow pisze?

Gość oto prosty przyklad
ze szmaty i dziwki maja najlepiej bo sie je kocha i nie potrafi zostawic:) kochaj kochaj nadal az ci sprzeda jakiego s syfa bo po tresci tych esow widac ze sie z nimi rznie a z ciebie debila robi,zycze ci szczescia w tej twojej milosci lol!!!!

Gość kobietka........)))
Britnej z Pirs ale z drugiej strony kazdy najezdza na ta dziewczyne, ale moze cos z toba jest nie tak??? ze ona szuka czegos na boku?? No ale skoro by Jej czegos brakowało, cos byłoby nie tak mogłaby Go przeciez zostawić. Chociaz wiem że baby sa różne... moze laska go kocha ale facet to jakas ciapa czy cos... nie wiem nie znam go :D:D zycie bywa rozne...

Gość wyrachowana zimna suka
smiem twierdzic ze napewno ma z nimi blizsze kontakty i chce miec stalego obok,od czasu do czasu urozmaicajac sobie zycie sexualne z kolegami:) poczucie stalosci,bo on ja kocha,nie chce tego tracic jednoczesnie uzywajac sobie na boku,tylko ze malo "zaradna" skoro zostawia dowody na wierzchu,heh .Sa takie kobiety i one sie nie zmieniaja,wiem cos o tym :P Jestem jedna z nich,wiec radze Ci lepiej Ty ja zostaw zanim ona odejdzie do lepszego od Ciebie;)

Gość TenTypTakMa
i dodam taki mały szczegół, że od niedzieli milczy... tzn. od naszego spotkania w ogole się do mnie nie odzywa ja jebe, dałbym wiele bym mógł np łyknąć jakąś pigułkę i w stu% bym się w niej ODKOCHAŁ, zeby mi była w stu% obojętna a nawet zbrzydła... hmm wynaleźć taki lek.. zbiłbym fortune, praktycznie kazdy facet cierpi w swoim zyciu przez kobiety

Gość kevin321
kupiłbym napewno taka pigułeeeeeeee