Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marciaa17

Nastoletnie MAMUSIE ! :)

Polecane posty

Gość Ela.R
aha rozumiem ;) mam nadzieje,że będzie dobrze..! powiem Ci,że moi rodzice nie okazywali radości gdy sie dowiedzieli,byli obojętni na to. Ale jak już Zuzi przyszła na świat to po prostu oszaleli :) tym bardziej,że jak na razie to jedyna wnuczka, bo mają 2 wnuków ;)) najważniejsze,że Twój facet sie cieszy i będzie Ci pomagać, a reszta na pewno jakoś sie ułoży :)

Gość migotka8765
mam nadzieje. jak juz beda wszyscy wiedziec to bede mogla wrocic do normalnosci, bo cały ten tydzien byłam rozbita, ciesze sie ze on chociaz przyja to z takimi optymizmem , cały szczesliwy, cieszy sie za nas oboje

Gość Ela.R
i tak ma być ;) radość i szczęście bo dziecko to wielki dar, który wiąże sie z odpowiedzialnością-ale tego chyba mówić nie musze:) dobra ja zmykam bo padam, Zuzi ma w chwili obecnej okres w którym jest ciekawa wszystkiego i wszedzie wchodzi ;))) dlatego też musze sie sporo za nią nabiegać. miłej nocki życze!

Gość migotka8765
dziękuje i wzajemnie:) i buziaczki dla Zuzi;*;*

Gość migotka8765
my juz po rozmowie z rodzicami narazie tylko jego bylo całkiem przyjemnie, tylko kwesia slubu zosatła poruszona i z tym sie nie zgadzamy

Gość migotka8765
hej dziewczyny, gdzie sie podziewacie?

Gość izazsynkiem
Hej :) w weekend jak zwykle nie mam czasu żeby posiedzieć sobie troche :) a co tam słychać ???

Gość migotka876
a ja mam na jutro skierownanie do szpitala:( a tak pozatym to dobrze, wszyscy wiedza i jakos nie jest tak najgorzej

Gość izazsynkiem
ooo a co sie stało ze do szpitala ???? :(

Gość NastolatkaMamaMarysi.
Hej! O jak fajnie taki temacik;) Ja urodziłam Marysię w wieku 17 lat;) Marysia ma 2 latka i jesteśmy z mezem szczesliwi! za 5 miesiecy urodzi się dla Marysi siostrunia;)

Gość izazsynkiem
Witaj! NastolatkaMamaMarysi :) ja urodziłam gdy miałam nieskonczone 19 a teraz mam juz skonczone i spodziewamy sie drugiego Malenstwa :)

Gość no jak macie sie stresowac
to zanim dojdziesz do 30 to z 1 druzyne pilkarska splodzisz co ?

Gość izazsynkiem
Zgadłeś albo zgadłaś :) hahahaa właśnie tak zamierzam zrobić :D a co zazdrościsz>>> ???

Gość no jak macie sie stresowac
Nie zazdroszczę, bo nie ma czego ;) Sama mam dziecko ( żeby nie padł zarzut o tym, że zazdroszcze bo bezpłodna jestem bo i takie kwiatki tu czytalam haha:D ) ale ja w przeciwienstwie do ciebie nie żeruję na teściach tylko mam je za co utrzymac ;) Szkoda język strzępić... Powodzenia :P

Gość izazsynkiem
noi bardzo dobrze ciesz się kwiaciarnio :) Nawzajem powodzenia !!! ahaa i na nikim nie zeruje bo nie musze :)

Gość izazsynkiem
ahaa i jeszcze jedno skoro szkoda "język strzępić" to po co się wypowiadasz :) haha śmieszna jesteś :) Twoje stwierdzenie przeczy temu co robisz :D

Gość izazsynkiem
ehh nie wiem czy warto się wypowiadać tutaj na tym forum... jak myślicie dziewczyny ???

Gość migotka8765
nie przejmujmy sie tym bo zawsze sie ktos taki znajdzie, ja sie czuje szczesliwa i nic mnie nie obchodzi co inni mysla o tym. a do szpitala mnie chcą połozyc na dodtkowe badania, bo robilam dzis podstawowe i podobno wyszyły okropnie.:(

Gość migotka8765
a tak wogole to gdzie indziej moglbysmy sie wypowiadac. i witam nową mame :)

Gość izazsynkiem
no właśnie nie wiem :p ogólnie to szkoda mi założycielki tego forum bo chciała się dzielić z nami swoim szczęściem a tacy sie zaczęli odzywać i dziewczyna zrezygnowała z pisania na tym forum... ahaa rozumiem miejmy nadzieje ze bedzie wszystko dobrze z Tobą i Twoim dzidziusiem :)

Gość migotka8765
ja wogole mam gdzies kto co o tym sadzi, jestem w ciazy i juz, i chce zeby moje malenstwo bylo szczesliwe, mam sie tego wstydzić

Gość izazsynkiem
Masz racje :) czym ja sie przejmuje ... kurde jeszcze ponad tydzien do wizyty z moim gin. a tak sie stersuje :( a Ty z jakiego województwa jesteś ?? jeśli moge zapytać ??

Gość nanka93
witam... chciałam się poradzić a raczej zapytać.... współżyłam z chłopakiem mieliśmy prezerwatywę, która nie pękła nie zsunęła sie dodatkowo nie "skończył" we mnie.... z obaw przed ( mam nadzieje wymyślona ciążą) zrobiłam 5 testów- wynik kazdego- negatywny... czy jednak istnieje mozliwośc abym była w ciaży? prosze o odpowiedz!:(

Gość puknijjjjjj
Puknij sie w lepetyne i zamiast sexu pierdolnij sobie szklanke wody idiotko zasmarkana :-0

Gość migotka8765
iza fajnie sie gada ale tu normlanie sie nie da, moze jakos inaczej sie skontaktujemy?

Gość izazsynkiem
no właśnie chciałam tylko nie wiem jak gg mi nie działa zaznaczam odrazu wiec albo przez nk albo prze poczte tylko tu boje sie troche podawac moze Ty masz jakis pomysł ???

Gość migotka8765
to moze ja podam poczte ktorej i tak nie uzywam a pozniej sie na niej wymienimy emailami?

JAK CZYTAM niektóre z waszch wypowiedzi chce mi się puścić pawia ! Dziewczyna napisała,że jest w ciąż najpierw wiadomo,że jest szok a potem zaczęła się cieszyć i wy nawet zawistne baby i w tym temacie musicie poatakować no bo jak suki muszą atakowac bo się czują ciągle zagrożone paranoja ! paranoja !

Gość izazsynkiem
ok to mozesz mi podac ;p

Gość migotka8765
migotka8765@wp.pl